Здравей Гост

Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 и 2010 г.

• 159 Отговора
  • 28999 Прегледи
*

Skarlet

Re:Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 г.
« Отговор #100 -: Ноември 17, 2009, 08:30:16 pm »

Всъщност замислям се, че нали е лунно затъмнение, значи енергията която идва от Луната ще бъде възпрепятствувана /вече зависи от колко минути е затъмнението - ако съдим за ефекта от минути, обърнати във време - изхождам от споделеното за слънчевото затъмнение/. Ако е така, то въпросите, които са свързани с този дом - 2 - финанси, а Луна на трон - ще бъдат временно затруднени. А Слънцето ще се прояви с цялата си сила...Как мислите има ли логика - питам аз?  :)

По време на важни лунации в моята карта съм наблюдавала,че не винаги активира въпросите на конкретния дом. Много е важно затъмнението какви точни аспекти прави с планетите от натала. Много са показателни и ъгловите домове-тези от картата на самото затъмнение в кои натални домове попадат.Аз имам свои методи на работа.За мен са много важни градусите,солара с домовете.Така само по едните транзити,не само че не мога да прогнозирам,но и не мога да кажа има или няма логика твоята теза. Но,ако някой може да ти даде идея,ще се радвам.  :)

*

Skarlet

« Отговор #101 -: Ноември 17, 2009, 08:38:00 pm »
Та, прогнозирането на събития никак не е лесна работа и затова по форумите не се анализира нещо по-сериозно. 

В това отношение си права.
Прави анализи по форумите, за да ги разнасят после като долните ти гащи.
Както се изказа преди години една потребителна от друг форум, "и белите си дантелени гащички съм ги чела по форумите".  ;D

Е..а съм им ...... цялата рода от женски пол. :P Хич не ми пука какво разнасят и къде. За мен това са жени без цел,без любов,без капчица радост в живота,които се чудят коя кръв да изпият,за да се заредят с енергия. Обаче забравят или не знаят,че каквото посееш,това береш. После да не се учудват защо са вечно сами и нещастни.Те просто завиждат на всеки,който е малко ощастливен от съдбата.А завистта е грях и повлича още грехове. Така че,местим си я ту отпред,ту отзад.   ::)

Както казва Moonlady-който се бои от мечки,да не ходи в гората. Аз викам да ходим за гъбки. Току виж от толкова бране и навеждане родим по още някое дете.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Ноември 17, 2009, 08:59:50 pm »
Аз викам да ходим за гъбки. Току виж от толкова бране и навеждане родим по още някое дете.  ;D

Вече така ли му викат? Да идеш за гъбки с някой господин?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #103 -: Ноември 17, 2009, 09:13:50 pm »
Ааа моля ви се без бране на гъби в гората.  ;D Че нали знаете моята история. Един тон мариновах и после чак се зарових в нета да чета и като се ограмотих чак сега купените ме е страх да ям.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #104 -: Ноември 17, 2009, 09:30:17 pm »
Аз викам да ходим за гъбки. Току виж от толкова бране и навеждане родим по още някое дете.  ;D

Вече така ли му викат? Да идеш за гъбки с някой господин?  ;D

Това е стар лаф. Не си ли чувала как берат двама гъбките в гората? Една гъбка,две гъбки,две гъбки,две гъбки.....   ::)

*

Skarlet

« Отговор #105 -: Ноември 17, 2009, 09:36:53 pm »
Ааа моля ви се без бране на гъби в гората.  ;D Че нали знаете моята история. Един тон мариновах и после чак се зарових в нета да чета и като се ограмотих чак сега купените ме е страх да ям.  :P

Те и мойте онзи ден брали гъби с едни приятели,докато аз се "забавлявах" на изборите за кмет. Жената е дългогодишна гъбарка. Набрали некви есенни гъби,масловки и пачи крак. Аз хапнах вечерта и днес направих останалите мариновани в бурканчета. С това Новолуние в Скорпион,в квадрат с Нептун,умирам от страх.Че и Риби ми е на върха на 6 дом в натала и Нептун в Скорпион в 1. Що ток и труд изразходих днес,ся да ги изхвърля ли?  ???
« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 11:08:52 pm от Скарлет »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #106 -: Ноември 17, 2009, 09:40:42 pm »
Еми аз тук даже хорар пуснах, накрая ги хвърлих, не искам да те съветвам нищо, но просто внимавайте.  :)

« Отговор #107 -: Ноември 17, 2009, 09:41:06 pm »
Гъбарките, ще ме уморите от смях  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #108 -: Ноември 17, 2009, 09:41:41 pm »
 ;D :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #109 -: Ноември 17, 2009, 09:46:26 pm »
Какво общо имат слънчевите затъмнения и гъбите ?  ;D

*

Helo

« Отговор #110 -: Ноември 17, 2009, 09:48:42 pm »
Гъбите за ядене под управителството на коя планета са?

Ааааа, сега проверих - на Луната.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #111 -: Ноември 17, 2009, 09:53:44 pm »
Еми аз се извинявам за отплесването, просто стана на дума ... а малко ми е прясно.  :)

*

Skarlet

« Отговор #112 -: Ноември 17, 2009, 09:54:16 pm »
Какво общо имат слънчевите затъмнения и гъбите ?  ;D

Ама,не си ли чувала?  ;) Много общо имат.  :P  ::)  ;)  И те като всички други теми.  ;D

*

Helo

« Отговор #113 -: Ноември 17, 2009, 09:54:46 pm »
Знаете ли някоя книга, в която да са описани подробно растенията и кои планети ги управляват? Може на руски и на английски.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Ноември 17, 2009, 09:57:35 pm »
"Окултна философия" на Агрипа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #115 -: Ноември 17, 2009, 10:12:11 pm »
"Окултна философия" на Агрипа.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #116 -: Ноември 18, 2009, 10:42:11 am »
Според вас как се отразява  лунно затъмнение в точния градус на  марс и в 5дом. Ей така , изолирано  пък и дори недточно от другите аспекти. Марс в картата е богато и положително аспектиран :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #117 -: Ноември 18, 2009, 10:45:37 am »
Според вас как се отразява  лунно затъмнение в точния градус на  марс и в 5дом. Ей така , изолирано  пък и дори недточно от другите аспекти. Марс в картата е богато и положително аспектиран :)

а знака кой е ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #118 -: Ноември 18, 2009, 10:48:31 am »

а знака кой е ?
Козирог,  говоря за  затъмнението   на 31 , а с теб май сме набори,   и стрелци, така, че важи и за твоя  Марс :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #119 -: Ноември 18, 2009, 10:53:57 am »
Козирог,  говоря за  затъмнението   на 31 , а с теб май сме набори,   и стрелци, така, че важи и за твоя  Марс :)

;D ;D ,то затова е богато аспектиран и екзалтиран ;D ;D.
5-ти в козирог- чести спорове и кавги има ли? неуспешни привързвания към хора ,които не заслужават чувствата ни :D страст към риска!
миии ,рискувай на тото на хазарт ,смятам ,че ще имаш успех!
при мен е във втори и многооо благинки ми дава.така,че по-бързо да идва...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците