Докладвам, Кету махадаша очевидно дава добре отгледана, изпедепцана и диагностицирана хипохондрия
.
Демек, според ендокринолога "на пипане"
съм абсолютно добре. И въобще, и прочия - "оди си дома, пък като ти остане време, и се присетиш, ела тука пусни малко кръв, и да се видим пак."
СърДцето - юнашко. Малко бърза, ма иначе пали от място и дърпа добре.
"Ся, за да не си съвсем без нищо, едни лекарства тук ше изпишем, ама първо по половинка на ден, щото то нямаш и нужда..., ама все пак..., пък от друга страна си млад човек, та дали?! Ама хайде, ето ти рецептата, пък ако има нещо - пак се обадете."
Е те така. Единия каза, че те, мойте оплаквания са поради еди-какво си. Другия - че са точно поради обратното на това. Тоест - "Добре си, ама не знаем защо". Иначе не да са ме претупвали нещо. Говорихме си по 40-50 минути, без да броим писането в компютъра. Ама си ги бива, беее. Знаех си аз, че ша е забавно.
Значи, повечето заболявания / камо ли ендокринологичните / с "пипане" не се диагностицилат.

Смешно, смешно, но направо е тъжно. Преди 3 дни се свърза с мен една жена. Няма да разказвам в подробности случката по конфиденциални причини. Обаче, два пъти викала за мъжа си Бърза помощ - единия път дали Аналгин за температурата, а втория път вече изписали антибиотик. Боже мили, болен да не си в тази държава! Гледам аз картата.....

пошашавих се от притеснение - транзитния Плутон в съвпад със Слънцето и прогресивната Луна /управител на асц./. Транзитите и те напрегнати....ужас! А човека стои у дома 4 дни с кански болки и температура. Откакто видях всичко и наредих да се изстреля тя с него спешно в болница, ни звук, ни стон. Та ги мисля сега и тях.
Не позволявай, моля те, на некадърниците да те объркат. Като за свой човек, ако желаеш разбира се, мога да ти погледна хороскопа и да ти дам насока. По събитийната карта е трудно да се прецени. Зная, че имаш добри астрологични познания /особено във ведическата/, но още едно оченце няма да навреди. :blink: