Здравей Гост

Медицинска астрология

• 318 Отговора
  • 63196 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Медицинска астрология
« Отговор #160 -: Април 24, 2010, 07:30:32 pm »
Да.
Жената просто си гледаше кефа бе, а аз тегля сега...
Както и да е, не му е тук мястото. Днес, между другото, бях на гроба й и й се извиних за лошите мисли, които периодично ме спохождат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #161 -: Април 24, 2010, 07:34:27 pm »
Съжалявам!

« Отговор #162 -: Април 24, 2010, 07:48:26 pm »
Днес, между другото, бях на гроба й и й се извиних за лошите мисли, които периодично ме спохождат.

Всъщност, при смърт на близък започва да те владее един яд. Баща ми продължава да се държи така сякаш майка ми е излязла по-тарикат от него, че си е заминала първа. Мен ме е яд, че въобще е трябвало да ме ражда, но аз й направих старините добри. Яд ме е, че дори аз да бъда някога щастлива и да имам деца тя нама да види моето щастие. Е може и от отвъдното, но ...но...но...и т.н и т.н. И не знам дали заради савпада на ЮЛВ със Сатурн в натала, но много често ми се иска да съм върастна и всички надежди и амбиции в живота ми да са в миналото.  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #163 -: Април 24, 2010, 07:58:54 pm »
Аз пък забелязвам, че много от пишештите тук нямаме кой знае каква силна духовна връзка с майките си.
Майка ми е жива (нека е жива и здрава), но никога не съм я чувствала като един от най-близките ми хора, човек на който мога да разчитам безусловно. Понякога ме е срам от себе си и се чувствам виновна като си помисля, че не и се обаждам в продължение на месеци.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Април 24, 2010, 07:59:50 pm »
Всъщност, при смърт на близък започва да те владее един яд.

Така е.
Първо ти е трудно да приемеш смъртта, а след като я приемеш, те обзема гняв и яд защо този близък си е отишъл, а ти си останал тук да носиш бремето... И дори да ти се случи някой ден нещо хубаво, например нещо, за което си копнял, починалият близък вече няма да е до теб и чувството няма да е споделено. Да, възможно е духът му да присъства, периодично да те навестява, но в повечето случаи оставаш сляп и глух, не го усещаш. В това отношение имам повишена сензитивност, но да ви кажа, не знам до каква степен на ясновидство трябва да си развия способностите, за да усетя присъствието на починал близък. Често я сънувам, но не усещам нищо извън рамките на нормалното, т.е. приетото за нормално. Никакви полтъргайсти, никакви призраци в бели одежди не се появяват. Понякога си мисля да не би да съм прогонила духа й с гневните си мисли и затова не идва.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #165 -: Април 24, 2010, 08:01:08 pm »
Днес, между другото, бях на гроба й и й се извиних за лошите мисли, които периодично ме спохождат.

Всъщност, при смърт на близък започва да те владее един яд. Баща ми продължава да се държи така сякаш майка ми е излязла по-тарикат от него, че си е заминала първа. Мен ме е яд, че въобще е трябвало да ме ражда, но аз й направих старините добри. Яд ме е, че дори аз да бъда някога щастлива и да имам деца тя нама да види моето щастие. Е може и от отвъдното, но ...но...но...и т.н и т.н. И не знам дали заради савпада на ЮЛВ със Сатурн в натала, но много често ми се иска да съм върастна и всички надежди и амбиции в живота ми да са в миналото.  :lol:

Аурора и аз съм изживявала същото чувство.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #166 -: Април 24, 2010, 08:03:38 pm »
много често ми се иска да съм върастна и всички надежди и амбиции в живота ми да са в миналото.  :lol:

:-X  Натъжаваш ме с такива помисли.  :( Да, ще кажеш,че на чужд гръб и 100 тояги не стигат, но вероятно обръщайки повече внимание на едно, загърбваш и не виждаш друго. Време е за промяна.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #167 -: Април 24, 2010, 08:38:53 pm »

ей ,разрева ме ,и без това ми е ревливо цял ден! :'( :'( :'(
Аурора , не важно само раждането...аз съм родила пет пъти!
важно е гледането ,възпитанието ,ьобразованието което ще дадеш на детето....
със сигурност знам , че нищо в този живот не е случайно ,че всеки от нас носи своята съдба и кръста си ,запътен към голгота. важно е да го носи с достойнство ,другото е бош лаф работа....
не бързай да остаряваш ,има време и затова . за всичко има време. просто прекърши луната ,този съвпад със сатурн и онова чувство ,че не си обичан ,че не си достатъчно обичан ,онзи страх ,че чувствата ти ще бъдат отхвърлени го изпрати на вятъра....
купи една красива кукла и отиди до Рилския манастир ,остави я дар на манастира....,това от мен ,другото е от Бога -макар ,че аз не го наричам Бог именно заради проблемите на различните вери ,наричам го Творец и вселена.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #168 -: Април 24, 2010, 08:44:47 pm »
купи една красива кукла и отиди до Рилския манастир ,остави я дар на манастира

Леле вкиснах половината форум  :-[. Сори  :wub:

Марая, а куклата за какво символично се оставя? :rolleyes: Някъде около иконите ли или другаде?

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Април 24, 2010, 08:49:49 pm »
купи една красива кукла и отиди до Рилския манастир ,остави я дар на манастира

Леле вкиснах половината форум  :-[. Сори  :wub:

Марая, а куклата за какво символично се оставя? :rolleyes: Някъде около иконите ли или другаде?
блокирани ли са ти личните съобщения? :o
има неща ,които не мога да ги споделя пред аудиторията ,има и външни посетители ,не всичко се чете ,но....
знам много неща от Ванга ,все пак ми беше кума и кръстница на две от децата бих искала ,ако мога да ти помогна с чиста душа и чисто сърце :'( :'( :'( ,мъчно ми е за такива хора като теб!
ти беше първата ,която ми писа ,когато се появих в този форум и ми даде парченце надежда Аурора , а аз ценя точно това.... и ако щеш ми вярвай , ама пиша и рева и не ме е срам да го призная.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #170 -: Април 24, 2010, 08:56:25 pm »
Аз пък забелязвам, че много от пишештите тук нямаме кой знае каква силна духовна връзка с майките си...

Изключително малко са хората, започнали с астрологията само защото са получили специален факс от космоса.
Повечето са били провокирани от някакъв "проблем"  в себе си или извън.
Ранената Луна издава проблеми с майката. Аз също ги имам откак се помня. Но според мен, решението е по-скоро в това да се опитам да я приема и да спра да я обвинявам в каквото и да било, не че е лесно, изобщо дори :lol:

« Отговор #171 -: Април 24, 2010, 09:04:01 pm »
блокирани ли са ти личните съобщения?

Маже пощата да е пълна. Ще проверя.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #172 -: Април 24, 2010, 09:06:30 pm »
Цитат
Ранената Луна издава проблеми с майката. Аз също ги имам откак се помня. Но според мен, решението е по-скоро в това да се опитам да я приема и да спра да я обвинявам в каквото и да било, не че е лесно, изобщо дори
Имам същия проблем.И не разбирам защо го имам-майка ми е кротка и отстъпчива,прекалено залагаща на честността и принципите и това я прави да се носи прекалено по течението-май точно това ме дразни-че е нямала сили да промени каквото и да е в живота си.А е заслужавала много по-добър живот.Странното е,че мн я обичам,а никак не го показвам-даже напротив.
Абе защо сме толкова сантиментални тази вечер :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Април 24, 2010, 09:10:38 pm »
Аз пък забелязвам, че много от пишештите тук нямаме кой знае каква силна духовна връзка с майките си...

Изключително малко са хората, започнали с астрологията само защото са получили специален факс от космоса.
Ранената Луна издава проблеми с майката. Аз също ги имам откак се помня. Но според мен, решението е по-скоро в това да се опитам да я приема и да спра да я обвинявам в каквото и да било, не че е лесно, изобщо дори :lol:

аз нямам ранена луна , напротив имам точен секстил на сатурн и луна , в очите на майка ми съм , валяк ,устата ,политическа маша ,но велика жена , е и аз не я разбирам и тя мен... :'(
а с баща ми /лека му пръст/ просто връзка никога не е имало...никога и не за друго , той беше водолей ,но ...нямаше нищо общо с уран ,при него всичко беше сатурн... :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #174 -: Април 24, 2010, 09:16:45 pm »
Маже пощата да е пълна. Ще проверя.  ;)

надявам се, че няма да се занимаваш с тия простотии..
това са си вуду ритуали, не забравяй какво стана в хаити  ;)

това не са вуду ритуали! това е нещо ,до което хора като теб никога няма да стигнат! спри да ме апострофираш и хапеш ,защото си ужасно жалка и дребна душичка! жал ми е за теб!

« Отговор #175 -: Април 24, 2010, 09:18:09 pm »
Ох, моля ви не се карайте сега. Оставете го за пълнолунието ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #176 -: Април 24, 2010, 09:19:30 pm »

проблем- катарзис!
абсолютно точно! споделям същото мнение....

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Април 24, 2010, 09:24:23 pm »
Ох, моля ви не се карайте сега. Оставете го за пълнолунието ;D

не се караме ,за да не създаваме излишни теми и за да не догаждаме ,кой кого....,затова съм директна тоя път по стрелчешки!
обаче , това не означава ,че както до тук подминавах ,ще я подминавам и сега....
бива ,бива , ама такова нагло същество не бива ,все си мисли ,че ще подпали някой скандал.
само следи ,където с някой има спор или някой е отправил реплика и е първа писта с ръкоплясканията...ама нищо не и влиза в чутурата. щото като гледам и астрологически не мисли и езотерически не мисли и въобще не ми прилича на жена открила себе си!
 а ти , Аурора , ако си го прочела ,да го изтрия...,щото доколкото разбирам при нея годините са от значение , а има същия проблем като теб! :angry:

*

missKapriz

« Отговор #178 -: Април 24, 2010, 09:28:48 pm »
Уран,а не обвиняваш ли майак си за тази ранна принудителна зрелост

*

abroad

« Отговор #179 -: Април 24, 2010, 09:34:58 pm »
Майката е най-често срещания модел, но Луната не е само образа на майката, доколкото знам.

п.п. Нали нямаш предвид само опозицията и със Слънцето.