Днес, между другото, бях на гроба й и й се извиних за лошите мисли, които периодично ме спохождат.
Всъщност, при смърт на близък започва да те владее един яд. Баща ми продължава да се държи така сякаш майка ми е излязла по-тарикат от него, че си е заминала първа. Мен ме е яд, че въобще е трябвало да ме ражда, но аз й направих старините добри. Яд ме е, че дори аз да бъда някога щастлива и да имам деца тя нама да види моето щастие. Е може и от отвъдното, но ...но...но...и т.н и т.н. И не знам дали заради савпада на ЮЛВ със Сатурн в натала, но много често ми се иска да съм върастна и всички надежди и амбиции в живота ми да са в миналото. :lol:
ей ,разрева ме ,и без това ми е ревливо цял ден!

Аурора , не важно само раждането...аз съм родила пет пъти!
важно е гледането ,възпитанието ,ьобразованието което ще дадеш на детето....
със сигурност знам , че нищо в този живот не е случайно ,че всеки от нас носи своята съдба и кръста си ,запътен към голгота. важно е да го носи с достойнство ,другото е бош лаф работа....
не бързай да остаряваш ,има време и затова . за всичко има време. просто прекърши луната ,този съвпад със сатурн и онова чувство ,че не си обичан ,че не си достатъчно обичан ,онзи страх ,че чувствата ти ще бъдат отхвърлени го изпрати на вятъра....
купи една красива кукла и отиди до Рилския манастир ,остави я дар на манастира....,това от мен ,другото е от Бога -макар ,че аз не го наричам Бог именно заради проблемите на различните вери ,наричам го Творец и вселена.....