Док, отново се обръщам към теб за помощ...Радвам се, че катастрофата се е разминала само с негативни емоции

Снощи сънувах доста неприятен сън /през последните 15-20 години за втори път ми се случва подобен страх насън/:
Намирах се в къщата, където живях като дете в моята стая с голям прозорец отдясно с изглед към една част от двора. Уж беше нощ, а не беше тъмно. Разговарях с моя приятелка /насън, в реалността - виртуална личност/, която с приятеля си ми беше на гости. Та тя ми казваше, че има усещане за нещо различно, което ще се случи тази вечер, след което се прибра в стаята си. Малко след като си легнах видях през прозореца едър, мургав и страшен, агресивен мъж с мустаци. Заплашваше ме и се опитваше да влезе в къщата. Станах и тръгнах към другата стая, където бяха приятелите ми, като в същото време се опитах да звънна в полицията, но само чук заплахите по същия телефон от въпросния мъж. Не след дълго той преряза някакви кабели, успя да проникне в къщата и насочи пистолет срещу тримата. Приятелите ми, единият от които говореше по телефона, не изглеждаха никак притеснени. Родителите ми се очакваха да се приберат, сякаш това ми беше единственото спасение. Изпитвах невъобразим страх. После се събудих с усещането за чуждо присъствие в жилището....
Ще ти бъда благодарна, когато имаш възможност да кажеш какво мислиш