Здравей Гост

въпрос

• 9 Отговора
  • 3490 Прегледи
*

123

въпрос
« -: Февруари 02, 2009, 12:22:40 pm »
Привет!

Има ли някакво значение, ако в приблизително един и същи времеви отрязък те сънуват близки или не до там близки хора. Сънищата нямат общо помежду си. ::)

*

123

Re: въпрос
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2009, 09:42:06 am »
явно няма особен смисъл питането ми ;D

Док, моля те за малко помощ за снощния сън /четох из съновниците, но не съм много сигурна в правилното тълкуване/

Пътувах с един сафари-джип с приятел/познат, говорехе за някакъв вид отмъщение, чувствахме се прерадени, излъгани от някого, след което се видях седнала на някаква пейка в парк и дъвчех дъвка с балончета, от които излизаха оси /нещо като магическа намеса за отмъщението/. Излязоха няколко оси, които се обърнаха срещу мен и започнаха да ме хапят, успях да ги уловя в ръце и да ги убия. Видях как дланите ми се подуха, появихасе големи мехури, бързо след това се спукаха и отдолу се показа хубава нова кожа, не усетих болка. По някое време се появи и муха инея прогоних или убих, вече не си спомням точно....

« Отговор #2 -: Февруари 03, 2009, 11:05:33 am »
Ако мислиш да ходиш по екскурзии в близко време ,вземи да се откажеш.
Ако нямаш подобни намерения ,но си ядосана на някого в работа или нещо подобно ,което ти спира личния прогрес и си мислиш как да му скроиш шапка, пак те съветвам да се откажеш ,защото имаш големи шансове нещата ,които ще провокираш да се обърнат срещу теб. В това число включвам и злословене по чужд адрес.

*

123

« Отговор #3 -: Февруари 03, 2009, 11:55:01 am »
Много благодаря!

Да, имах намерение да ходя на планина в близко време /след 2 седмици/...
Притесниха ме тълкуванията в различните съновници, пишеше за беди, неприятности в работата, спокоителен беше факта, че съм убила осите. Доста ядове има в работата, но не ми е присъщо отмъщението и пр. Притеснявам се, че неволно /е, не съвсем/ се забърках в една ситуация с големи "акули", та накрая да изгоря аз като най-лесна жертва :D

*

123

« Отговор #4 -: Февруари 10, 2009, 10:33:07 am »
Док, отново се обръщам към теб за помощ...Радвам се, че катастрофата се е разминала само с негативни емоции :)
Снощи сънувах доста неприятен сън /през последните 15-20 години за втори път ми се случва подобен страх насън/:
Намирах се в къщата, където живях като дете в моята стая с голям прозорец отдясно с изглед към една част от двора. Уж беше нощ, а не беше тъмно. Разговарях с моя приятелка /насън, в реалността - виртуална личност/, която с приятеля си ми беше на гости. Та тя ми казваше, че има усещане за нещо различно, което ще се случи тази вечер, след което се прибра в стаята си. Малко след като си легнах видях през прозореца едър, мургав и страшен, агресивен мъж с мустаци. Заплашваше ме и се опитваше да влезе в къщата. Станах и тръгнах към другата стая, където бяха приятелите ми, като в същото време се опитах да звънна в полицията, но само чук заплахите по същия телефон от въпросния мъж. Не след дълго той преряза някакви кабели, успя да проникне в къщата и насочи пистолет срещу тримата. Приятелите ми, единият от които говореше по телефона, не изглеждаха никак притеснени. Родителите ми се очакваха да се приберат, сякаш това ми беше единственото спасение. Изпитвах невъобразим страх. После се събудих с усещането за чуждо присъствие в жилището....

Ще ти бъда благодарна, когато имаш възможност да кажеш какво мислиш :)

« Отговор #5 -: Февруари 10, 2009, 02:07:01 pm »
Действително се чувстваш застрашена от нещо ,но тъй като заплахата е представена от мургав човек ,предположението ми първо е свързано със здраве ,а второ тъй като има набъркан телефон ,се отнася за връзка.
Изпитваш остра нужда от сигурност. Обръщането към родителите в сънищата ,показва необходимостта да се върнем към времето ,когато сме се чувствали закриляни и защитени от ударите на съдбата.

*

123

« Отговор #6 -: Февруари 11, 2009, 11:45:27 am »
Всъщност и едното и другото е вярно :D
Благодаря!

*

123

въпрос
« Отговор #7 -: Април 12, 2009, 02:56:41 pm »
Сънувах се току забременяла, от няколко дни само. Близка роднинина /или приятелка/ ме "водеше" с три месеца, но в крайна сметка и аз най-после бях забременяла...Чувствах се доволна и щастлива и...малко изплашена от предстоящата промяна. Слаба беше вероятността детето да е от кандидат жениха, всъщност убедих се, че не е възможно да е от него, а и той би трябвало да го знае, поради липсата на сексуален контакт помежду ни. Не исках да се омъжвам, страхувах се от такова сериозно обвързване, от което трудно бих се измъкнала. Пътувах с евентуалната ми свекърва /мисля, че тя шофираше/, а аз бях обърната в посока, обратна на посоката на движение...От суеверие се страхувах да разглася за бременността си, споделих само с майка ми и с най-близката ми приятелка.

Док, ще помогнеш ли, моля?
Предстоят ми тежки три месеца, или наистина ще вземе да се появи кандидат татко ;D ;D

Re:въпрос
« Отговор #8 -: Април 12, 2009, 04:04:31 pm »
Сънувах се току забременяла, от няколко дни само. Близка роднинина /или приятелка/ ме "водеше" с три месеца, но в крайна сметка и аз най-после бях забременяла...Чувствах се доволна и щастлива и...малко изплашена от предстоящата промяна. Слаба беше вероятността детето да е от кандидат жениха, всъщност убедих се, че не е възможно да е от него, а и той би трябвало да го знае, поради липсата на сексуален контакт помежду ни. Не исках да се омъжвам, страхувах се от такова сериозно обвързване, от което трудно бих се измъкнала. Пътувах с евентуалната ми свекърва /мисля, че тя шофираше/, а аз бях обърната в посока, обратна на посоката на движение...От суеверие се страхувах да разглася за бременността си, споделих само с майка ми и с най-близката ми приятелка.

Док, ще помогнеш ли, моля?
Предстоят ми тежки три месеца, или наистина ще вземе да се появи кандидат татко ;D ;D

Първо си помисли дали през последната седмица си говорила за бременност или си слушала подобни разговори ,а после ще тълкуваме съня ти. ;D

*

123

Re:въпрос
« Отговор #9 -: Април 12, 2009, 04:41:41 pm »
По скоро умът напоследък е концентриран върху друга материя и в друга посока
Последната седмица също :D

Но, сега като се замисля, може би си остава страха от тиктакането на биологичния часовник :-[
« Последна редакция: Април 12, 2009, 05:08:27 pm от 123 »