Здравей най-напред, Марая.

Страшно ме трогна твоята изповед. Чак се просълзих. Мисля си, каква вътрешна сила трябва да притежава една дама, за да допусне подобна ситуация. Защото повярвай ми, това което ти си преживяла, много жени не познават, само по сапунени сериали са гледали. Тук не става дума за ревност и некви подобни махленски изпълнения. А за едно предателство, и въпреки това ти си простила, даже си приела наложените обстоятелства. Минава време, и ти тепърва започваш да се чувстваш психически зле от всичко това. Както казваш и психоаналитик си ходила и т.н. Според мен, лично ти си тази, която трябва да вземе решение, да постави нещата, пред все още закония съпруг. Защото изход от тази ситуация НЯМА да има. Няма наука, или врачка или нещо друго което би могло 100% да ти посочи правилния път. Въпросът е как ти усещаш нещата. Казваш, че имате много общи неща. Ами нормално. Всички семейства имат общи неща. Но първата крачка трябва да направиш ти, промяна трябва. И тогава твоя съпруг ще преосмисли отношението си. На него му е удобно, кеф му жената, кеф му децата, кеф му любовницата, кеф му другото дете. Доста егоистично според мен е това. Но до голяма степен, Марая, ти си виновна. Проявила си едно великодушие, още от самото начало, което сега ти коства много нерви. Не искам да бъда крайна в изказа си. Но тука не става дума за обикновена забежка. Има намесено и дете. Да е живо и здраво, детето няма никаква вина.
Ще продължа да чета темата, интересни са ми астрологичните прогнози. Без да разбирам от синастрии, мисля че любовницата и мъжът ти не постъпват правилно и нищо не ги оправдава. Надявам се да има справедливост и ти да намериш душевен покой час по скоро. Без да съм врачка си мисля, че твоя хубавец ще те моли за прошка и на колене ще ти падне. Само да не е омагьосан

Но даже да е, пак ще се оправят нещата в твоя полза. За да не се изтормозваш повече, мисля че като за начало трябва да поговориш с него, на 4 очи и да му кажеш директно какво чувстваш. В зависимост от неговата реакция, вземаш решение смело.

Надявам се скоро да пишеш добри новини!
ПП Извини ме, че говорих на ''ти''.