Здравей Гост

ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!

• 78 Отговора
  • 12309 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!
« -: Февруари 04, 2009, 09:48:14 pm »
Здравейте отново!
на границата съм м/у живота и смъртта!не издържам!повярвайте ми!дори не търся разбирането,съчувствието,съпричаността ви!МНОГО МИ Е ТРУДНО!МНОГООООО...КРЕЩИ ДУШАТА МИ!
преди време hhhhhhhhhhhhhhh .,мъжа ми напусна дома ми и отиде при любовницата си!на 14март2007 ми направи среща с нея.какво да ви кажа думите са излишни.визитна картичка hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh   кьорава планета в земен знак няма!по стечение на обстоятелствата я приех!но тя просто прекали!той не ми дава развод!ту го иска ту не го иска.имаме общи неща с него-фирменни дела в това число!живяла съм с него 12 год.имам две деца!на приливи и отливи е всичко с него!уран в/у слънце на опозиция от собствената си позиция!ситуацията е повече от страшна ,защото не може да се комуникира с него-hhhhhhhhhhhhhhh на всичкото отгоре,тя посяга и на възпитанието на децата ми.ходих на психоаналитик,говорих с професионални астролози.знам много от астрологията,но когато става дума за мен и близки хора-не съм обективна.та,ви моля за помощт. Психоаналитикът каза-ти нямаш проблем-те имат!ьстролозите казаха-не бързай с развода!НО НЯМАМ СИЛИ И НЕРВИ!ЗНАМ,ЧЕ КОЙТО РАЗВАЛЯ СЕМЕЙСТВО ОСТАВА БЕЗ СЕМЕЙСТВО!Тя твърди ,че била с него много преди мен,но искала такива отношения и ме била приела.не искалабрак!побъркват ме!и тази вечер бяха в къщи! моля ви погледнете този въпрос!моля ви!ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ ЛИ ОТНОШЕНИЯТА М/У ТЯХ И КОГА?ЩЕ ИЗЛЯЗА ЛИ ОТ ТОЗИ ГАДЕН ТРИЪГЪЛНИК ЧИТАВА ПСИХИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ?ЩЕ РАЗБЕРЕ ЛИ ,ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МУ?знам,че това ще ви отнеме поне час от личното ви време,знам,че е много лично,знам,че не е лесно,но голяма част от вас са астролози,при това добри и то много.безкрайно признателна и благодарна с пожелание за спокойна и красива нощ!
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 12:27:48 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: ПИСНА МИ!НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ТРИЪГЪЛНИК!
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2009, 10:02:49 pm »
Само за уточнение  ;D,датите на въпросната "дама" и твоичкия ли са?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2009, 10:08:36 pm »
моля ви погледнете този въпрос!моля ви!ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ ЛИ ОТНОШЕНИЯТА М/У ТЯХ И КОГА?

Не мисли, че не разбирам.  :(
Но нека разгледаме ситуацията и в друга светлина.
Сигурна ли си, че въпросът ти е правилно формулиран?

Дали ще приключат отношенията между... /многоточие/. Между тях? Между вас?
Постингът ти буквално "крещи" от болка и възмущение.
Всъщност сега ако се замислиш, знаеш ли кое е по-важно за теб - да се прекъсне триъгълникът или той да напусне тази жена? Защото понякога изходът е ти да излезеш...

Доколкото разбирам, държиш отношенията ти с този човек да продължат. Но същевременно не можеш да приемеш, че той може би вече има други нужди... Или просто се опитваш да му докажеш, че Тя - въпросната жена - НЕ е жената на живота му?
С реакцията си ни най-малко не исках да те уязвя по какъвто и да било начин. Просто ти предлагам една по-различна гледна точка, приеми я като алтернатива. С най-добри чувства ти го пиша.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Февруари 04, 2009, 10:20:03 pm »
Аз мисля, че ти прояви свърчовешка търпимост към въпросния човек, именно защото имате общи фирмени дела и не можеше ей ката просто с лека ръка да зарежеш нещо, което си градила с години. вероятно тази фирма се крепи на тебе, а той се възползва прекалено от търпението ти. Не трябваше да я допускаш изобщо в къщата си, тази жена. Разговори се водят в барчета, офиси и други заведения. Той какъв пример дава на децата си. Трябваше с това да го възпреш да я води у вас. Така му кажи. Бъди откровена и му кажи, че не искаш да я води у вас. Той е баща, може да вижда децата си, но да води любовницата си при тях, при положение, че не сте разделени, аз това не го разбирам. Стъпка по стъпка. На първо време ограничи посещенията и у вас.

« Отговор #4 -: Февруари 04, 2009, 10:23:13 pm »
Пусни ми  мястото му на раждане .Видях ,че е нейната карта ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Февруари 04, 2009, 10:52:14 pm »
в софия.....,но не ми прилича на градско момиче!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Февруари 04, 2009, 10:53:07 pm »
Само за уточнение  ;D,датите на въпросната "дама" и твоичкия ли са?

да!техни са!

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2009, 10:58:51 pm »
моля ви погледнете този въпрос!моля ви!ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ ЛИ ОТНОШЕНИЯТА М/У ТЯХ И КОГА?

Сигурна ли си, че въпросът ти е правилно формулиран?

Дали ще приключат отношенията между... /многоточие/. Между тях? Между вас?
Постингът ти буквално "крещи" от болка и възмущение.
Всъщност сега ако се замислиш, знаеш ли кое е по-важно за теб - да се прекъсне триъгълникът или той да напусне тази жена? Защото понякога изходът е ти да излезеш...
благодаря ти лили!
знам ,че е с най-добри чувства!
знаеш ли,аз много пъти се опитвам да напусна този триъгълник
ситуацията обаче е такава,че той отново и отново продължава.тази жена му въздейства на ментално ниво,тя гали егото и самочувствието за разлика от мен!тя също не иска аз да си тръгна от връзката.приех и незаконно роденото им дете.знам,че имам кармична връзка с него.знаеш ли,тази вечер докато не гоцелунах и то мен детето не искаше да си тръгне!боже  господи мазохиска ли съм?!бясна съм!

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Февруари 04, 2009, 11:07:32 pm »
Аз мисля, че ти прояви свърчовешка търпимост към въпросния човек, именно защото имате общи фирмени дела и не можеше ей ката просто с лека ръка да зарежеш нещо, което си градила с години. вероятно тази фирма се крепи на тебе, а той се възползва прекалено от търпението ти. Не трябваше да я допускаш изобщо в къщата си, тази жена. Разговори се водят в барчета, офиси и други заведения. Той какъв пример дава на децата си. Трябваше с това да го възпреш да я води у вас. Така му кажи. Бъди откровена и му кажи, че не искаш да я води у вас. Той е баща, може да вижда децата си, но да води любовницата си при тях, при положение, че не сте разделени, аз това не го разбирам. Стъпка по стъпка. На първо време ограничи посещенията и у вас.
толкова си права,че чак ме боли!дори с поглед не я удостоих!но това е много коварна жена....повярвай ми!нищо освен квадратури няма в синастричната им карта.единственната планета,която прави тригони в хороскопа и е уран.подарих  и 6-те тома астрология на двете баби-белким узрее.знам,че един ден ще учи астрология и като мен ще търси обяснения на случващото се...но е карма мила ми приятелко....к а р м а!няма бягане!

« Отговор #9 -: Февруари 04, 2009, 11:27:30 pm »
То ,квадратури ,квадратури ,но тая квадратура на слънцето на твоя и нейния Сатурн ,не е от най -пожелателните,а и нейното Слънце прави секстил с негов Сатурн.
Венера секстил с Слънце,луна ,меркурий,венера,юпитер,Сатурн и тригон към Нептун ;)Сатурн секстил с Венера. Нептуна им попада в пети дом.
Не съм разгледал цялата синастрия ,но има върху какво да се задържа тази връзка. :(

« Отговор #10 -: Февруари 04, 2009, 11:43:02 pm »
В комбина имат съвпад на Марс с Венера в четвърти дом +меркурий и Сатурн в същия ,венера  в тригон с Плутон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Февруари 04, 2009, 11:49:57 pm »
В комбина имат съвпад на Марс с Венера в четвърти дом +меркурий и Сатурн в същия ,венера  в тригон с Плутон.
всеки аспект с плутон е кармичен аспект.това го знам със сигурност.марс в 4-ти май не е много добре поставен.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Февруари 04, 2009, 11:51:59 pm »
Това, което ми се набива на очи е съвпад на Венера с партньорски Хирон и в опозиция с Уран на партньора. Този аспект дава нестандартни връзки, многобрачие, групови изпълнения и незачитане на обществените норми.

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Февруари 04, 2009, 11:53:29 pm »
Мисля, че това, което ги държи заедно въпреки многото квадратури е, че имат почти припокриващи се домове и точен тригон на нодалните оси.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Февруари 04, 2009, 11:54:53 pm »
близнаци,риби и стрелец ;D,липсва една девичка и съм готова да напиша книга за урановата опозиция и квадратурите му!но тази платета я обичам,защото ме държи будна и мислеща....

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 04, 2009, 11:58:53 pm »
Това, което ми се набива на очи е съвпад на Венера с партньорски Хирон и в опозиция с Уран на партньора. Този аспект дава нестандартни връзки, многобрачие, групови изпълнения и незачитане на обществените норми.
ама толкова си права,,колкото не можеш да си представиш особенно в онзи абзац за незачитането на обществените норми.многобрачие,че тя е стара мома.и все ми се струва,че ще има брак с този юпитер на дсц вероятно и богат и по-стар от нея ,дай боже и учител да и бъде по отношение на дом,семейство,духовно израстване.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Февруари 05, 2009, 12:04:54 am »
То ,квадратури ,квадратури ,но тая квадратура на слънцето на твоя и нейния Сатурн ,не е от най -пожелателните,а и нейното Слънце прави секстил с негов Сатурн.
Венера секстил с Слънце,луна ,меркурий,венера,юпитер,Сатурн и тригон към Нептун ;)Сатурн секстил с Венера. Нептуна им попада в пети дом.
Не съм разгледал цялата синастрия ,но има върху какво да се задържа тази връзка. :(
нептун в пети дом-за мен това е по-скоро илюзия за любов,а не любов!може и да бъркам.но аз лично не харесвам нептун.венера/хирон съвпад в синастрията...,струва ми се ,че той се чувства задължен с нещо?!

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Февруари 05, 2009, 12:15:59 am »
нептун в пети дом-за мен това е по-скоро илюзия за любов,а не любов!може и да бъркам.но аз лично не харесвам нептун.венера/хирон съвпад в синастрията...,струва ми се ,че той се чувства задължен с нещо?!

Нептун дава идеализация, а те имат много Нептунови аспекти в картата. Положителните аспекти дават съчувствие и съжаление един към друг, а негативните - нездрава идеализация. (Слънце и Луна в тригон с Нептун, Слънце в опозиция с Нептун)

*

aiia

« Отговор #18 -: Февруари 05, 2009, 12:16:27 am »
Здравей най-напред, Марая. :'(
Страшно ме трогна твоята изповед. Чак се просълзих. Мисля си, каква вътрешна сила трябва да притежава една дама, за да допусне подобна ситуация. Защото повярвай ми, това което ти си преживяла, много жени не познават, само по сапунени сериали са гледали. Тук не става дума за ревност и некви подобни махленски изпълнения. А за едно предателство, и въпреки това ти си простила, даже си приела наложените обстоятелства. Минава време, и ти тепърва започваш  да се чувстваш психически зле от всичко това. Както казваш и психоаналитик си ходила и т.н. Според мен, лично ти си тази, която трябва да вземе решение, да постави нещата, пред все още закония съпруг. Защото изход от тази ситуация НЯМА да има. Няма наука, или врачка или нещо друго което би могло 100% да ти посочи правилния път. Въпросът е как ти усещаш нещата. Казваш, че имате много общи неща. Ами нормално. Всички семейства имат общи неща. Но първата крачка трябва да направиш ти, промяна трябва. И тогава твоя съпруг ще преосмисли отношението си. На него му е удобно, кеф му жената, кеф му децата, кеф му любовницата, кеф му другото дете. Доста егоистично според мен е това. Но до голяма степен, Марая, ти си виновна. Проявила си едно великодушие, още от самото начало, което сега ти коства много нерви. Не искам да бъда крайна в изказа си. Но тука не става дума за обикновена забежка. Има намесено и дете.  Да е живо и здраво, детето няма никаква вина.
Ще продължа да чета темата, интересни са ми астрологичните прогнози. Без да разбирам от синастрии, мисля че любовницата и мъжът ти не постъпват правилно и нищо не ги оправдава. Надявам се да има справедливост и ти да намериш душевен покой час по скоро. Без да съм врачка си мисля, че твоя хубавец ще те моли за прошка и на колене ще ти падне. Само да не е омагьосан  :-\   Но даже да е, пак ще се оправят нещата в твоя полза. За да не се изтормозваш повече, мисля че като за начало трябва да поговориш с него, на 4 очи и да му кажеш директно какво чувстваш. В зависимост от неговата реакция, вземаш решение смело.  :(
Надявам се скоро да пишеш добри новини!

ПП Извини ме, че говорих на ''ти''.

« Отговор #19 -: Февруари 05, 2009, 12:16:53 am »
В комбина четвърти дом се свързва с общ дом между двамата , при наличие на Сатурн в него може да даде продължителност на връзката. С аспекта между Марс и венера може да се говори за голямо физическо привличане ,а и е подкрепено от тригон на Плутон в осми дом.Луна и Юпитер съвпадат с МС ,макар и откъм девети дом .
Ще погледна и твоите позиции какви са ,но до този момент не съм си изградил някакво крайно становище.За момента везните ми клонят към продължаване на тяхната връзка :( .