Здравей Гост

Депресията и волята за живот

• 45 Отговора
  • 7164 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Депресията и волята за живот
« Отговор #40 -: Май 16, 2011, 04:52:52 pm »
Дрън-дрън Вижън.
Всеки има право на слабостите си. Ще се връща...в шестък.
Дръпнал е спусъка...и финита ла комедия. Край ! К'вот беше ..беше.

*

AH

• 2201
« Отговор #41 -: Май 16, 2011, 05:00:37 pm »
Дрън-дрън Вижън.

добре, но ще отречем тотално кармичната астрология, пък и основно правило, върху което работи астрологията- за причината и следствието- нали него използваме дори в транзитите с техните транзитни решетки ;D

това с "К'вот беше ..беше" трудно ни се отдава даже за далеч по-лесни неща -  ако го можем, ще рече наистина да живеем в СЕГА, а това е една от основните задачи за всички хора :blink:

ти можеш ли го? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #42 -: Май 16, 2011, 05:05:31 pm »
 Това с кармата...ми е много йезуитско ;), което ще рече, че не вярвам, но добре обслужва теории, които не могат да се обосноват нито по емпиричен път, нито по аналитичен.
Не ми се отдава живеенето в СЕГА, но правя опити в тази посока. За сега са с нищожен успех, но знам ли... ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #43 -: Май 16, 2011, 05:26:42 pm »
Това с кармата...ми е много йезуитско ;), което ще рече, че не вярвам, но добре обслужва теории, които не могат да се обосноват нито по емпиричен път, нито по аналитичен.
Не ми се отдава живеенето в СЕГА, но правя опити в тази посока. За сега са с нищожен успех, но знам ли... ;D

съгласна съм за кармичната астрология - трудно се проверява на практика :blink: Аналитично........- нека да опитаме - не ти ли се е случвало да установиш повтаряемост на ситуации в живота си? Ситуации, които да обясниш с определен модел или схема?
Ако виждаме причинно-следствените връзки в живота си, как да отречем кармата?
/нали не мислим за кармата в една плоскост, например, като раждане в предишен живот на насилник, а в тоя на жертва - не че това не е пример за карма, но е много опростен :blink:/

А колкото до живеенето СЕГА - имаме периоди, в които е по-лесно, а други- в които не е ни...........
Ти забелязала ли си кога ти се случва да мислиш твърде много за минали неща?, т.е. да не живееш в СЕГА?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Май 16, 2011, 05:59:00 pm »
Как определяте депресията в картата?

Може ли да се прогнозира такъв период и да се види края му....? :rolleyes:

Имам няколко метода ,чрез които съм виждала такива периоди....но не бих казала , че са дефиниция...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #45 -: Май 17, 2011, 01:20:04 am »
Дрън-дрън Вижън.

сега преминаваш през труден период и говориш така, но спомни си какво наистина вярваше когато беше щастлива и си мислеше, че винаги ще бъде така..трудностите и огорченията правят хората цинични, но мъдростта може да се изживее само когато човек е в мир със себе си и със света..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..