Небесна може ли един въпрос, аз познавам само две жени със Съвпад Слънце/Луна и двете израстват без баща и майките им се налага да играят и двете роли? Ти какво би споделила, защото виждам, че имаш такъв аспект.
За синастрията - според мен имате неща за научаване един от друг, при Слънце и Луна в съвпад със Сатурн, но той ще е учителя, силен Сатурн, а разликата доколкото виждам от картите ви е 2 години, следователно силния Сатурн не обослава голяма разлика във възрастта, а уроци. Обаче от опит ти казвам тежък е аспекта, вярно, ако започне връзка ще е дълга (аз съм Козирог, Сатурн ми е 2 градуса преди АСЦ, пълен съвпад,прави секстилкъм Слънцето ми, толкова я обичам тази планета и си я познавам, но дори аз не издържах повече от 2 години във връзка, в която на моята Луна беше кацнал Сатурна на партньора ми....постоянен свръх-контрол (имало е дни, в които ми е звънял по 70 пъти) и някак той се възприемаше като "всичко-знаещия", точно образите на Сатурн и Луна, щом се разделихме повече не му проговорих и сега след толкова години, не искам да го видя)