Здравей Гост

За любовта и партньорите в моя живот

• 151 Отговора
  • 26453 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: За любовта и партньорите в моя живот
« Отговор #120 -: Март 02, 2009, 11:35:09 pm »
Точно това казвам и аз. Колкото повече мнения толкова повече възможности. Аз с предсказателсна астрология не се занимавам, освен с малко прогресии, но пак, за да се изясни натала, така, че няма да правя предсказания за Joy, но тя няма да е щастлива, ако не осъществи Нептун в 7 дом. Всеки в началото на една връзка е идеалист и си гледа партньора влюбено... но при Нептун там, за да е щастлива тя трябва да намери партньор, с който да осъществи идеала си за връзка, иначе цял живот ще е нещастна, ако направи компромис. Естествено идеални хора няма, защото всеки си има идеал (тя не ни сподели своя идеал, може пък и да е съвсем постижим....) но след като е родена така, значи ще си срещне точния човек, иначе защо вселената да инвестира в нея....защото е вярвала в нея иначе няма логика. Тя трябва да разбере в този си живот какво е идеална любов, какво е да обичаш отвъд егото, обаче да го балансира с егото и за да го разбере ще си срещне човека. Е нищо не е лесно, но във вселена има баланс и по-добре,която и да е планета в 7 дом, отколкото без планета. А за нея връзката е много важна с изгряваща Венера...просто няма как да остане сама.
ЗАВИСИ КАКВО РАЗБИРАШ ПОД САМ? човек може да е сам дори и в присъствието на 10 човека до него.според мен , темата придобива селскостопански характер по този начин.аз нямам претенций , че съм астролог или ,че съм перфектна , направила съм около 30 хороскопа на близки и приятели на мой приятели иииии,страшното е ,че не бъркам.може да е от моя нептун в риби в 12-ти. м/у другото и аз го обичам този шантиклер  ;Dнептун имам впредвид. да не мислиш ,че ми е по-лесно с тоя юпитер в 7-ми ,ама съдба. а по отношение на предсказателната астрология  :) , в днешно време тя намира по-широко приложение от всяка друга.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #121 -: Март 02, 2009, 11:40:33 pm »
та конкретно на въпроса ти , за любовта и партньорите ще ти кажа,готви се голяма любов в края на тази година , началото на другата или по-точно декември 2008 ,януари 2009.но не идеализирай партньора , бъди обективна.тази връзка ще бъде продължителна и кармична.ще разказваш! :)
maraj, надявам се че става дума за 2009/2010 ::)
Ще разказвам разбира се. След като намирате толкова търпение и сили за моите въпроси  :)
You only see what your eyes want to see

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Март 02, 2009, 11:46:13 pm »
та конкретно на въпроса ти , за любовта и партньорите ще ти кажа,готви се голяма любов в края на тази година , началото на другата или по-точно декември 2008 ,януари 2009.но не идеализирай партньора , бъди обективна.тази връзка ще бъде продължителна и кармична.ще разказваш! :)
Ще разказвам разбира се. След като намирате толкова търпение и сили за моите въпроси  :)
да ,след 15-ти декември 2009 и през целия януари 2010 има такава възможност и за мен тя е факт на 100%.дали ще бъде козирог , или силното присъствие на сатурн ще бъде залегнало в картата на този човек мога само да гадая,но че тази връзка ще бъде сериозна и стабилна съм сигурна.споко ;D,пък после ще черпиш по една рибена чорба на резово ,че там е най-вкусна и ще разказваш :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #123 -: Март 02, 2009, 11:52:49 pm »
да ,след 15-ти декември 2009 и през целия януари 2010 има такава възможност и за мен тя е факт на 100%.дали ще бъде козирог , или силното присъствие на сатурн ще бъде залегнало в картата на този човек мога само да гадая,но че тази връзка ще бъде сериозна и стабилна съм сигурна.споко ;D,пък после ще черпиш по една рибена чорба на резово ,че там е най-вкусна и ще разказваш :)
Уау! С най-голямо удоволствие. Дори бих ти я приготвила лично 8)
Това е голямата ми страст напоследък ;)
You only see what your eyes want to see

*

Nebesna

« Отговор #124 -: Март 03, 2009, 07:18:28 pm »
Здравей, Холанда! Къде се изгуби, момиче? Ми то всички сме зависими. Като се замислиш и ти си зависима от страха да не се повторят моделите на миналите ти връзки и поради това не си способна да дадеш най-доброто от себе си. Само времето ще покаже, дали твоя любим държи на теб и е готов да остане с теб "в добро и в зло". Важното е да имате общи цели. Той дали иска това, което и ти искаш-семейство, деца, малка къщичка за почивка. Само той може да ти отговори на тези въпроси.

*

Nebesna

« Отговор #125 -: Март 04, 2009, 08:31:09 pm »
ми къде-изолирана,вкъ6ти,в процес на равносметка и учене на Холандски.Имам сега една мечта-ще ми се да разбера дали сегашния ми приятел е голямата ми любов,защото както писах доста ме е страх да се отпусна и да си го заобичам истински.Или Истинския е някъде там в далечното бъдеще?Прочетох,че може да се види кога ще се появи потенциалния съпруг и това сега ме тормози,човърка и побърква!!!Може ли да се види от прогресиите или транзитите ми?Само кажете как,аз ще гледам! ::)

Има един метод, който се ползва за ректификация, но някои руски астролози го ползват и за предсказване на първия брак. Прави се прогресия на рождената карта. При първия брак трябва да се търси всеки 30 градусов аспект на прогресивен МЦ с господарят на 7-ми дом, Марс или Слънцето при жената. При моят 1-ви брак прогресивен МЦ беше в съвпад с натален Марс и малко след това е направил тригон с господарят на 7-ми дом. Но аз имах и аспекти за забременяване, така че при нас нещата станаха по обратния ред - първо зачеването, после сватбата.

*

Nebesna

« Отговор #126 -: Март 04, 2009, 10:42:42 pm »
Преди време пуснах една карта на виртуално запознанство с мъж, чиято карта ме впечатли с многото планети в достойнство. И тогава разсъждавахме върху възможния час на раждане и позицията на Луната. Аз обещах да поддържам интереса и да ви държа в течение за развитието на отношенията. Първо искам да ви кажа, че часът на раждане на човека е по пладне 12,05 часа и картата, която в началото поставих може да се приеме 1:1. Луната наистина е Телец - човекът обича домашния уют и добрата храна. А неговата наклонност към информационните технологии, вероятно идва от Близнаци на върха на 6-ти дом (той работи като компютърен специалист).

Док ме попита дали го чувствам "сроден" и "близък" по някакъв начин. Просто имах усещането, че контактите ни вървят изключително гладко и като, че ли "нещата се случват от само себе си". С нищо не ме е подразнил. Разбираме се "от половин дума" и някак си му имам доверие. Дали това не се дължи на съвпадението на домовете в двете карти? Неговият Асцендент е и мой Асцендент. МЦ и ИЦ съвпадат много точно. Едни и същи планети ни управляват домовете и на двамата. За пръв път попадам на такава синастрия. Предполагам, че часът е приблизително точен, понеже той ми каза, че търси партньорка отдалече и въобще не се интересува от жените в неговия град. И той не може да си обясни защо е така. Просто е така. Аз забелязвам, че господарят на Десц. - Меркурий при него е позициониран в 9-ти дом. Хората с това разположение се стремят към връзка с чужденка или поне с жена от друг град. Познавам няколко човека с това разположение, които са женени за чужденци. Обаче моят Меркурий е позициониран в 3-ти дом, което означава близката среда и получава само негативни аспекти. Не получава нито един положителен. Днес като си говорихме, стигнахме до извода, че разстоянието може да се окаже с проблем. Ето картата на синастрията. Засега все още се абстрахирам от това, че съм "свързано лице", но когато отношенията започнат да стават твърде лични, тогава .....не знам. Затова каквото ми напишете сега, смятам да си го запазя. И ако дойде момент, в който вече ще съм си "загубила акъла" и няма да съм толкова обективна, ще си отворя записките, за да си припомня написаното.

« Последна редакция: Март 04, 2009, 10:47:07 pm от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #127 -: Март 04, 2009, 10:44:03 pm »
ПЛАНЕТИТЕ НА МЪЖА СА ВЪВ ВЪНШНИЯ КРЪГ.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #128 -: Март 05, 2009, 01:33:09 pm »
Хубава синастрийка,но преди да се задълбаваме в нея е добре първо да се развият реални взаимоотношения,за да не остане тази синастрия просто в графа запознанство и интернет общуване. ;)

Запознанството ви по интернет и като цяло внезапността и близостта в общуването се наблюдават от взаимните аспекти Уран/Меркурий опозиция/съвпад .Имате много взаимни аспекти-за страст и привличане Венера/Марс тригон/съвпад,за вярност,продължителност и тип семейни отношения Сатурн/Луна секстил/съвпад,сложност и нестандартност създават аспектите Уран/Венера опозиция/полусекстил (на минорните аспекти се обръща сериозно внимание,когато показват наличие на аспект между едни и същи планети в синастрия) и Хирон/Венера съвпад/куинконс.Възлите са повече от идеални-позиционирани в 5/11 и 7/1 дом,особено твоите които му правят съвпад с куспидите.Това е една богата,многостранна и пълноценна за всякакви видове взаимодействия синастрия,дано успеете да развиете реални взаимоотношения за да се отключи потенциала и!  :) :P

При двойки които имат еднаква дължина на домовете се забелязва голяма синхроничност в събитията,посрещат се общи влияния в периодите на транзитите обозначени от домовете.Това обикновено действа сплотяващо,защото едни и същи енергии се манифестират едновременно и при двамата.Може да станете перфектните огледала.Разбира се такова засилване и натрапване на едни и същи енергии действа доста увеличаващо на силата им на изява и в една близка връзка това се усеща явно ,като крие както много плюс така и минус(въпрос на ниво и свободна воля).

Небесна,Меркурий не ти ли е във 2 дом ?  ??? 3 градуса и половина преди 3ти е все пак.

Жалко,че Луната не е в 1 градус на Близнаци  :P,сега както и преди казах- с толкова силно Венерино влияние в картата,човек трудно ще си вдигне д-то да ходи някъде,това са хора които си държат на комфорта ,а Луната в Телец на навиците...Хм,май наистина може да се окаже проблем пътуването  :(

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #129 -: Март 05, 2009, 02:16:35 pm »
Небесна може ли един въпрос, аз познавам само две жени със Съвпад Слънце/Луна и двете израстват без баща и майките им се налага да играят и двете роли? Ти какво би споделила, защото виждам, че имаш такъв аспект.

За синастрията - според мен имате неща за научаване един от друг, при Слънце и Луна в съвпад със Сатурн, но той ще е учителя, силен Сатурн, а разликата доколкото виждам от картите ви е 2 години, следователно силния Сатурн не обослава голяма разлика във възрастта, а уроци. Обаче от опит ти казвам тежък е аспекта, вярно, ако започне връзка ще е дълга (аз съм Козирог, Сатурн ми е 2 градуса преди АСЦ, пълен съвпад,прави секстилкъм Слънцето ми,  толкова я обичам тази планета и си я познавам, но дори аз не издържах повече от 2 години във връзка, в която на моята Луна беше кацнал Сатурна на партньора ми....постоянен свръх-контрол (имало е дни, в които ми е звънял по 70 пъти) и някак той се възприемаше като "всичко-знаещия", точно образите на Сатурн и Луна, щом се разделихме повече не му проговорих и сега след толкова години, не искам да го видя)

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Март 05, 2009, 04:10:20 pm »
уроците на сатурн са сериозно нещо!по-добре доброволно да ги приемеш ,защото след това ,именно той е този,който ще ти даде при това трайно и категорично!в прогностиката , а и не само при нея сатурн е категоричния отговор за всичко ,което се случва! :)това ,беше планетата , която ме научи на търпение и колкото и странно да звучи , удовлетворението му след тези уроци е повече от истинско и силно!той също като уран носи онова израстване за което всички работим!

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Март 05, 2009, 05:29:37 pm »
Хубава синастрийка,но преди да се задълбаваме в нея е добре първо да се развият реални взаимоотношения,за да не остане тази синастрия просто в графа запознанство и интернет общуване. ;)

Небесна,Меркурий не ти ли е във 2 дом ?  ??? 3 градуса и половина преди 3ти е все пак.

Жалко,че Луната не е в 1 градус на Близнаци  :P,сега както и преди казах- с толкова силно Венерино влияние в картата,човек трудно ще си вдигне д-то да ходи някъде,това са хора които си държат на комфорта ,а Луната в Телец на навиците...Хм,май наистина може да се окаже проблем пътуването  :(

Много благодаря за ценните бележки. Наистина наталния Меркурий ми е във 2-ри дом и като се има предвид, че управлява 7-ми и 9-ти (на втория партньор), то родената (т.е. Аз) ще търси връзка, която да и дава сигурност и комфорт. Заблудих, се понеже прогресивният ми Меркурий беше навлязъл в 3-ти, после стана ретрограден и отново се върна във 2-ри, а наскоро отново обърна посоката си и се насочи към 3-ти дом. Поради близостта му с куспидата той ще действа и в този дом. Мисля, че оттук идва и промяната в моята вътрешна нагласа към интернет-запознанствата. Доскоро бях категорично против подобен тип запознанства, не ми се струваше сериозно. Но и моя приятелка срещна своя настоящ съпруг - холандец по интернет и си допаднаха страхотно.

Аз не съжалявам, че Луната на мъжа е на 28 Телец. В този градус тя е избягнала квадратурата с моите светила, но все още не е направила квадрат с наталния Меркурий. А той Меркурия ми не получава нито един хармоничен аспект от пратньорска планета в тази синастрия, така че и квадратурата към неговата Луна само би утежнила положението. А 28 градусовата Луна в Телец хвърля секстили към моя Юпитер в Рак и Сатурн в Риби. 

Човекът наистина обича да пътува. Не на думи, а на дела. Има склонност към пътешествия. Обаче това не се вижда в междупланетните аспекти, а в сабианските градуси. Доскоро изобщо не обръщах внимание на сабианските градуси, но ако щете ми вярвайте, когато си прочетох моите, направо останах със зяпнала уста. Без да ги абсолютизирам, но всичко написано е вярно за мен. Дори видях най-типичните си черти - хубави и лоши в сабианските градуси на планетите - неща в своя характер, на които не бях обръщала внимание ми бяха "показани" в прав текст. Най-полезни се оказаха в осъзнаването на някои мои недостатъци, които на пръв поглед не се виждав натала. Ето какво пише за градуса, в който се намира неговата Венера: "Този човек се явява голям любител на пътешествията, тъй като се придържа към мнението, че към търкалящия се камък и мъхът прилепва, а под стоящият камък и вода не тече....Това е символ на Разпространението и на Разширението на границите." А в градусите на неговите Юпитер и Нептун също има данни за любов към пътешествията и приключенията. През 4-те почивни дни ми предложи да се видим, но аз имах ангажименти и не можах да реагирам адекватно на поканата. Човекът веднага си организирал пътуване и заминал за Истанбул, Там се добрал до Интернет и поддържаше с мен постоянна Интернет връзка: "Току що излязох от Императорския дворец....след малко отиваме на разходка с лодка и т.н."

« Отговор #132 -: Март 05, 2009, 05:35:14 pm »
Разбра ли дали е имал предишен брак ,защото картата му не ми говори за човек ,който обича да се обвързва. :)

*

Nebesna

« Отговор #133 -: Март 05, 2009, 05:36:03 pm »
уроците на сатурн са сериозно нещо!по-добре доброволно да ги приемеш ,защото след това ,именно той е този,който ще ти даде при това трайно и категорично!в прогностиката , а и не само при нея сатурн е категоричния отговор за всичко ,което се случва! :)това ,беше планетата , която ме научи на търпение и колкото и странно да звучи , удовлетворението му след тези уроци е повече от истинско и силно!той също като уран носи онова израстване за което всички работим!

Така е Марая. И точно, поради яснотата и категоричността на Сатурновите уроци, аз не се боя толкова от Сатурн. Сатурн показва ясни граници. неговите уроци са различими, за разлика от тези, които ни дава Плутон - разбираш какво е трябвало да направиш едва, когато си преминал тотални трансформации, смисълът на които отначало е неясен. Познанието за смисъла идва по-късно, когато промяната вече се е случила. 

*

Nebesna

« Отговор #134 -: Март 05, 2009, 05:37:16 pm »
Милички, ще се включа по вашите въпроси малко по-късничко, защото сега спешно трябва да изляза. Имам да казвам още неща.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #135 -: Март 05, 2009, 05:51:13 pm »
ДА,Небесна един поглед не е достатъчен за да се разгърне една карта-било градуси или друго,много често дребни детайли се оказват много важни и решаващи. :)

Като му погледнах картата ми стана ясно,че това е човек който търси широка изява и може да пътува (обаче надалеч)- с АСЦ Стрелец и Юпитер в Овен на ИЦ точно-дава както авантюризъм,така и желание да сменя местоживеене или да си разнообразява живота често чрез пътувания.Ти с Юпитер в Рак сигурно се различаваш коренно от него ,но все пак чрез Асцендента далечното може и теб да те влече.

В синастрията неговата Луна наистина сключва по-добри аспекти,но аз пак застъпвам,че такъв човек в своето ежедневие и рутина трудно би си нарушил режима.В крайна сметка има разлика между близки и далечни пътувания, не че не може да пътува,но едва ли ще му е комфортно да го прави постоянно и накрая ще трябва да вземе някакво решение за повече стабилност,когато се стреми да удовлетвори емоционалните си нужди.Решение винаги се намира на всяка ситуация-но това ще изисква промени и адаптация,да го видим колко ще е склонен на това.Няма сега да ви кодирам-дано всичко стане като на приказка (говорихме си за Везни сега и ме изби романтиката  ;D ).

Меркурий във 2 дом като упр на 7 дом също така държи да има сходна ценностна система с партньора,да имат разбирателство на едно базисно ниво във вижданията си,да може да разчита на неговите думи като на нещо сериозно и материално ,да среща комуникация и разбирателство по финансови въпроси също .Като обстоятелственост в живота може да означава,че партньорите предизвикват някакви финансови изменения в благосъстоянието на личността или изискват изобретателност,бързина и ловкост в тази сфера (Меркурий).

*

Nebesna

« Отговор #136 -: Март 05, 2009, 07:03:59 pm »
Разбра ли дали е имал предишен брак ,защото картата му не ми говори за човек ,който обича да се обвързва. :)

Вероятно е имал брак. Има деца.

*

Nebesna

« Отговор #137 -: Март 05, 2009, 07:29:32 pm »
Небесна може ли един въпрос, аз познавам само две жени със Съвпад Слънце/Луна и двете израстват без баща и майките им се налага да играят и двете роли? Ти какво би споделила, защото виждам, че имаш такъв аспект.

За синастрията - според мен имате неща за научаване един от друг, при Слънце и Луна в съвпад със Сатурн, но той ще е учителя, силен Сатурн, а разликата доколкото виждам от картите ви е 2 години, следователно силния Сатурн не обослава голяма разлика във възрастта, а уроци. Обаче от опит ти казвам тежък е аспекта, вярно, ако започне връзка ще е дълга (аз съм Козирог, Сатурн ми е 2 градуса преди АСЦ, пълен съвпад,прави секстилкъм Слънцето ми,  толкова я обичам тази планета и си я познавам, но дори аз не издържах повече от 2 години във връзка, в която на моята Луна беше кацнал Сатурна на партньора ми....постоянен свръх-контрол (имало е дни, в които ми е звънял по 70 пъти) и някак той се възприемаше като "всичко-знаещия", точно образите на Сатурн и Луна, щом се разделихме повече не му проговорих и сега след толкова години, не искам да го видя)

Не е липсвал бащата в семейството, а в ранните си години съм била дадена на отглеждане от баба ми на село. така, че и двамата ми родители много са ми липсвали до 6 годишна възраст, когато трябваше да тръгна на училище.

Разликата в годините е 4 (1967 и 1963). Точно такава беше и разликата в годините между мен и моя съпруг, но той беше зодия Риби. Така, че някои от аспектите в тази синастрия съм ги проработвала вече. Такъв е аспекта на неговия Сатурн с моята Луна. Този аспект ми даваше известна сигурност, тъй като структурираше изявата на моите емоции, което аз не усещах като нещо депресивно. Сатурн поемаше изцяло грижата за рутинните домашни дела и битовизмите. Обаче този аспект е нож с две остриета. Докато Сатурновата личност дава стабилност, грижа и сигурност в утрешния ден, жената губи инстинкта си за самосъхранение, понеже знае, че винаги може да разчита на рамо, на което да се опре. Аз не знаех какво означава да водя домашен бюджет, не си правех почти никакви финансови разчети, не мислех за оцеляването, понеже имаше кой да го прави вместо мен. Просто работех, давах своя принос в семейството, но той се опитваше почти изцяло да контролира финансите. (Сатурн попадаше в моя 2-ри дом, както е и в случая). Аз разгърнах способностите си за оцеляване и се научих да се уповавам на себе си, едва когато се раделихме, при това се справих отлично. (Все пак имам 3 планети във 2-ри дом). Но тези качества не се развиха, докато не се разделихме. И още нещо, аз го въприемах като твърде "стиснат", понеже ме караше да водя "икономичен" начин на живот и винаги ме е оставял с чувството, че семейството изпитва материални затруднения. От 5 години не сме заедно и аз нито за минута не съм останала без финансови приходи, с които да мога да издържам себе си и детето си - при това със собствени усилия. Това са наблюденията ми върху действието на съвпада Сатурн-Луна, разгледан в контекста на 2-ри дом.

« Отговор #138 -: Март 05, 2009, 07:43:49 pm »

Вероятно е имал брак. Има деца.
Честно казано ,бях готов да се обзаложа ,че не е сключвал такъв ,но после отчетох времето ,че е възпитаник на Бай Тошово време , а морала по онова време беше доста ограничен по отношение на свободните връзки.
След това Луната му е в аспект с управителя на седми дом ,а той пък от своя страна е Близнаци.Като му гледам луницата в пети дом ша ма извиниш ,но си е щъкалник ,колкото и да изглежда благонадежден,пък и Венера набляга на изобилието .Дори и аспекта на Сатурн не е в състояние да го направи с по-зряло отношение ,заради разположението си във Водолей. За него сигурност означава голямо разнообразие ,независимо от факта ,че на върха на втори дом е Козирога. Целия знак водолей е разположен във втория дом и това му придава по-голямо влияние ,защото той се бори за надмощие.

*

Nebesna

« Отговор #139 -: Март 05, 2009, 08:10:56 pm »
Като му гледам луницата в пети дом ша ма извиниш ,но си е щъкалник ,колкото и да изглежда благонадежден,пък и Венера набляга на изобилието.

;D ;D ;D Тя неговата Луница попада и в моя 5-ти дом и е в секстил с господаря на Асцендента ми - ще си "щъкаме" двамцата. А моята Венера е в 3-ти дом и дава, цитирам: "флиртове по път и в командировка" ;D ;D ;D , легнала е върху Хирона му и хвърля тригон към неговия Марс. Тук нещата клонят към еротика.

Цитат
Дори и аспекта на (Венера със) Сатурн не е в състояние да го направи с по-зряло отношение ,заради разположението си във Водолей.

Ще види той като го метна на моя Марс във Везни. Един съвпад е по-силен. ;D ;D ;D Само да не си мисли, че ще ме върже в кухнята.