Здравей Гост

За любовта и партньорите в моя живот

• 151 Отговора
  • 26532 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: За любовта и партньорите в моя живот
« Отговор #60 -: Февруари 13, 2009, 09:38:02 pm »
Док, според мен от теб би станал страхотен баща. А също и детски педагог, само че много ще им уйдисваш на акъла.  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Февруари 13, 2009, 09:42:48 pm »
По-добре децата, отколкото жените.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Февруари 13, 2009, 09:44:54 pm »
Детето не е виновно, че възрастните не могат да разделят 3 стаи. Има си норми, според които, за да живее един индивид нормално и здравословно му е необходимо лично пространство от ..нам колко си квадратни метра. Детето се изнервя в тази пренаселена среда. Според мен Док е много търпелив и това може да бъде само от полза за доброто психическо развитие на детето. На децата им трябва пространство. те имат много енергия за изразходване.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #63 -: Февруари 13, 2009, 09:57:36 pm »
Малките деца имат нужда от грижи и внимание и това не всеки път е равнозначно на разглезване.

С моите 2 момчета преди 9 часа мога само да чета по диагонал, след 9, когато те вече са си легнали, ме ревнува от компютъра един изгряващ Плутон.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #64 -: Февруари 13, 2009, 09:59:53 pm »
Малчо не е разлигавен ,а е много чувствителна Рибка и като го пренебрегнем го изживява много болезнено . Предпочитам да се правя на клоун или сит ,както е в случая отколкото да гледам тъжна муцунка .
На едно дете на близо четири без малко години му е трудно да разбере ,че големите се изморяват и имат нужда от почивка .Децата в тази възраст имат нужда да се чувстват обичани за да си изградят добро самочувствие и стабилност .

Не мога съвсем да се съглася с теб. Ти нали каза, че плачел, когато не му се обръща внимание? Нали? Е, не трябва да су допуска детето да ръководи живота на възрастните и всеки път, когато плаче да му се угажда. Не!
От рев до рев има разлика  ;D.
Едно дете може  да плаче за да се наложи ,но може да плаче и затова ,че се чувства пренебрагнато .
Някой ден ще го разбереш ,но определено ти е рано да създаваш семейство с подобна нагласа . Когато се появят деца в семейството отговорностите стават различни , личните нужди минават на втори план .

« Отговор #65 -: Февруари 13, 2009, 10:07:41 pm »
И да се върна отново към картата на joy и да отбележа ,че за нея значим  ще бъде периода около 25юни 2012г . т.Юпитер и каца на АСЦ ,а Северния и прави съвпад с ДСЦ. Транзитния Юпитер прави същевременно с това Съвпад с наталната и Венера и Слънце.
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 10:22:10 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

veshti4ka

« Отговор #66 -: Февруари 13, 2009, 10:09:12 pm »
децата са толкова малко време покрай нас, че едно разглезване нищо не означава /не говоря за турбо лиготия де  ;) /... синът ми е на 16, а дъщеря ми на 13,5 години и вече ме търсят само за манджа, пари, някой неразбран урок, разрешаване на конфликти и много нарядко да се полигавим - това в нашата програма включва вицове, борби с възглавници, прегръдки и целувки... но като цяло вече се отдалечават по пътеките на собствените си животи...  така, че е хубаво докато са край нас да им се радваме, а не да ги възпитаваме в затворнически начала... любовта към децата е най-силният коз в ръцете на един родител, а не строгостта  :-[

« Отговор #67 -: Февруари 13, 2009, 10:15:29 pm »
децата са толкова малко време покрай нас, че едно разглезване нищо не означава /не говоря за турбо лиготия де  ;) /... синът ми е на 16, а дъщеря ми на 13,5 години и вече ме търсят само за манджа, пари, някой неразбран урок, разрешаване на конфликти и много нарядко да се полигавим - това в нашата програма включва вицове, борби с възглавници, прегръдки и целувки... но като цяло вече се отдалечават по пътеките на собствените си животи...  така, че е хубаво докато са край нас да им се радваме, а не да ги възпитаваме в затворнически начала... любовта към децата е най-силният коз в ръцете на един родител, а не строгостта  :-[
Аз като ти разправям ,че с теб ще успея да се погодя  ;D :P ;)

*

veshti4ka

« Отговор #68 -: Февруари 13, 2009, 10:17:17 pm »
хахахааааааааааааааа ще видиииииииим  :P ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Февруари 13, 2009, 10:19:42 pm »
И да се върна отново към картата на joy и да отбележа ,че за нея значим  ще бъде периода около 25юни 1012г .

Олеле, Док, ти в кой век ни връщаш!?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #70 -: Февруари 13, 2009, 10:24:36 pm »
И да се върна отново към картата на joy и да отбележа ,че за нея значим  ще бъде периода около 25юни 1012г .

Олеле, Док, ти в кой век ни връщаш!?  ;D
Не поглеждам клавиатурата и понякога натискам или по два клавиша или съседен клавиш или направо връщам с цял век времето ,но направих корекция. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Февруари 13, 2009, 10:39:06 pm »
И да се върна отново към картата на joy и да отбележа ,че за нея значим  ще бъде периода около 25юни 2012г . т.Юпитер и каца на АСЦ ,а Северния и прави съвпад с ДСЦ. Транзитния Юпитер прави същевременно с това Съвпад с наталната и Венера и Слънце.
;D е този път сме на едно мнение, ;D значи правилно съм разсъдила.
а детето, ного чувствителна пирания....,ама истинска,при това и хубава ;D,ядове ще берете с тая рибка.ще ви опикават дуварите.не я лишавайте от личното и пространство...тя е създадена да плува и носи онези послания ,който малко от нас разбират.толкова са дълбоки и чувствителни и вечно в две посоки.... :)целуни я от мен..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #72 -: Февруари 14, 2009, 01:11:31 pm »
Ами ще чакам момента. По-добре далече след няколко години, отколкото да бях го подминала някъде там в далечната 1012г. ;)
You only see what your eyes want to see

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #73 -: Февруари 14, 2009, 01:15:30 pm »
"Пише" го ,че "носиш"  :) Също има индикация за повече задълбоченост в мисленето и преценките- ретро Меркурий в Телец в 12 дом в аспект със Сатурн от към 3 дом.

Но с опозиция на Нептун към Венера (връзките) и Слънцето (мъжете като цяло),определено при емоции и партньорства може да губиш реален поглед или по пътя на опозицията да те лъжат;а че си впечатлителна и че можеш сама да се филмираш този аспект също го дава,както и положението на планетите в Близнаци.Обаче с Меркурий в Телец бързо стъпваш на земята и имаш добре развити инстикти за самосъхранение (защото Мерк упр Слънце). ;)
Мислила съм си - дали един добър астролог не се изкушава да поглежда картата на потенциалната бъдеща половинка. Човек трябва да много балансиран за да избяга от подобни изкушения. :)

*

Skarlet

« Отговор #74 -: Февруари 14, 2009, 04:27:04 pm »
Мислила съм си - дали един добър астролог не се изкушава да поглежда картата на потенциалната бъдеща половинка. Човек трябва да много балансиран за да избяга от подобни изкушения. :)

Аз не мисля,че да избягаш от подобно изкушение,е нужна балансираност.И защо трябва да "бяга"? Даже моето мнение е,че е задължително да гледа картата на кандидатите.Друг е въпроса,че обикновено един астролог става добър едва след поне 20 годишна практика.И това е строго индивидуално.Поколението с Уран и Юпитер във Водолей със сигурно ще са по-рано развити в това отношение.  :)

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #75 -: Февруари 14, 2009, 05:00:31 pm »

Аз не мисля,че да избягаш от подобно изкушение,е нужна балансираност.И защо трябва да "бяга"? Даже моето мнение е,че е задължително да гледа картата на кандидатите.Друг е въпроса,че обикновено един астролог става добър едва след поне 20 годишна практика.И това е строго индивидуално.Поколението с Уран и Юпитер във Водолей със сигурно ще са по-рано развити в това отношение.  :)
Mисля, че е изкушение да изпаднеш в крайност. примерно да видиш нещо в нечия карта, което не ти допада и хоп - казваш си че няма да го бъде. Т.е. - не даваш шанс все пак да опознаеш човека. В случая съдя по себе си - овните са ми слабост и ако разбера, че някой е със слънце в овен, автоматично опитвам да го доближ и да го опозная по-добре, независимо, че виждам, че няма как да мелим брашно заедно и по много параграфи е далеч от типа хора, с които обичам да общувам. Та затова казвам - да бъдеш балансиран. Пък знам ли - може и да си е типично за мен това, а не и за другите хора :)

*

lolitta

« Отговор #76 -: Февруари 20, 2009, 03:21:11 pm »
интересна тема:)
аз сли1но си мсиля пурвите седмици след като сум срещнала инетресен субект да не повдигам вупроа за зодии и тн, за да мога да си направя мое лично впечатление за него...но 100% мине ли известно време ще бъде подложен на обстоен анализ  :P

иначе и аз се влияя от това, което виждам я наталната си карта и соларната също..заради наталната карта живея с мисълта, че моят човек ще е юпитеро-уранов архетип, пък да видим... :) :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #77 -: Февруари 20, 2009, 03:44:24 pm »
интересна тема:)
аз сли1но си мсиля пурвите седмици след като сум срещнала инетресен субект да не повдигам вупроа за зодии и тн, за да мога да си направя мое лично впечатление за него...но 100% мине ли известно време ще бъде подложен на обстоен анализ  :P

иначе и аз се влияя от това, което виждам я наталната си карта и соларната също..заради наталната карта живея с мисълта, че моят човек ще е юпитеро-уранов архетип, пък да видим... :) :-[
какви са аспектите м/у юпитер и уран в натала ти?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

lolitta

« Отговор #78 -: Февруари 20, 2009, 03:57:05 pm »
За Maraj:

родена съм на 28.10.1985 в 23.50 ..... ако искаш погледни самата карта, за да си ги видиш точно, че с моите начални познания мога да те подведа...  :-[

*

lolitta

« Отговор #79 -: Февруари 20, 2009, 03:57:37 pm »
в София съм родена  ::)