Здравей Гост

Да ядеш плодове

• 3 Отговора
  • 1703 Прегледи
*

Nebesna

Да ядеш плодове
« -: Февруари 16, 2009, 08:59:59 pm »
Снощи сънувах, че се разхождам сама по една поляна, където имаше узрели къпини. Много ми се доядоха къпини. Спомних си как честичко си похапвах като малка, понеже си имахме на село къпинови храсти. Но когато се наведох да вкуся от къпините, те се превърнаха в сочни, големи сини сливи. Спомням си, че ядох от тях.

После сънят ми пое в коренно различна посока. Оказах се на непознато място, което приличаше на съвременен град, обаче градът се вписваше сред древни крепости и исторически забележителности. Вървях и разглеждах, а до мен вървеше непознат млад мъж, който беше чужденец, като че ли руснак. Не знам защо си мислех, че градът е Москва, но градът който ми се присъни нямаше нищо общо с представите ми за Москва. През цялото време имах чувството, че съм за малко там, та даже и не посмях да завъртя роман с мъжа, с който определено се харесахме.

*

Uran

• 6041
Re: Да ядеш плодове
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2009, 10:47:52 am »
Настроена сте романтично Небесна. ;)
Яденето на сливи се свързва с печеленето на пари от източници, които са пренебрегвани до момента. Това, че ги берете от земята, вероятно ще е нещо свързано със земя, природа ..
Къпините се свързват с осъществяване на планове, но трябва да внимавате.
« Последна редакция: Февруари 17, 2009, 07:39:35 pm от Uran »

*

Nebesna

Re: Да ядеш плодове
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2009, 06:33:00 pm »
Благодаря, Урания! Хубаво тълкувание.
Дано, дай, Боже!

Re:Да ядеш плодове
« Отговор #3 -: Април 23, 2009, 10:58:21 pm »
Небесна може да си била в много древно време в Москва в един от миналите си животи и затова да не изглежда точно като съвременния Москва? Ако искаш да попитам затова моят духовен учител Иеова? Само напомням за мене никого не карам насила.