Цитат на: Марая в Ноември 22, 2010, 02:59:11 amВтръсва ми от твоЙте съмнения, от тях нямаш време да живееш! :wub: :wub: :wub: :angry:Еталон съм за скептицизъм, казваш. Бледнее и Сатурн в 7 дом пред мен.
Втръсва ми от твоЙте съмнения, от тях нямаш време да живееш! :wub: :wub: :wub: :angry:
Стига бе Лили , аз ще ставам ли кръстница или не?
Цитат на: Марая в Ноември 22, 2010, 03:11:00 amСтига бе Лили , аз ще ставам ли кръстница или не? Снощи сънувах как ме приготвят за погребение, при все това, че бях още жива. Бяха се събрали доста хора и се опитвах да им докажа, че съм жива, а те ме гледаха и не вярваха... А ти за деца ми говориш...
Окей, благодаря. Звучи обнадеждаващо.
Снощи сънувах как ме приготвят за погребение, при все това, че бях още жива. Бяха се събрали доста хора и се опитвах да им докажа, че съм жива, а те ме гледаха и не вярваха...
марая, предчуствието ти за скорошна сватба на съфорумец може да се сбъдне
сънят показва и това че си мн. търпелива и самоуверена./или скоро ще ти се наложи да проявиш тези качества/
При транзит на Марс върху лична планета аз върша неща, които в най-смелите си мечти не подозирам, че мога да ги свърша! Понякога ние самите не можем да се познаем в действията си.
Много бързате да ме дадете на някой вие , ама точно през тия месеци не се очретава никъде да мърдам, ще съм закотвена вкъщи.
Пасапортето първо да се разведе . Но пък аз не си градя щастието върху чуждо нещастие, две дечица ще трябва да изостави горкият. :73: Или само едно имаше и щеше да прави второ, не помня вече...
Ti още вярваш , че има деца!!! :57: