Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46697 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #120 -: Ноември 22, 2010, 05:51:40 am »

Ti още вярваш , че има деца!!! :o :o :57:

Ако знаеш само колко съм сериозна.  :rolf: Просто не ми чувате интонацията, затова.

Минава извънредно големия кораб минава.... :rolf:
Dnes mnogo se smqh....
А как ме дебнат едни съмнения и , ако ме е****нат....Малиииииииииииииииииииии :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #121 -: Ноември 22, 2010, 06:14:31 am »
Абе не успях да прочета цялото, но основната идея схванах.  ;D
Като тръгнах да чета, такъв смях ме напуши. Щяхме да вдигаме сватба и ние вкъщи, имахме гостенка от Гватемала. Ама се разпърдя работата.  :rolf: След малко ще го затрия, оставям го само да се посмеете малко.  ;D

Момчето е останал с много добри впечетления от теб.
Иначе е голям флиртаджия, Близнак е. Направо падам с него. Аз му преподавах португалски. Нали водих курсове преди 5-6 години. Имаше контракт в Бразилия и му трябваше да говори поне малко. Как ме сваляше само тогава. Ама аз казах, че свещ съм палила в църква, с моряци не се занимавам. Иначе наистина е хипер забавен.  ;D  Падам от смях с него. Как ме иронизираше като даскалка.  ;D

Но с Венера в Близнаци е, и си падаше супер сваляч. Не е за мен, нито за теб. И пие много уиски...  ;D

Pланета в курваци - не ми я хвали!!! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Ноември 22, 2010, 06:23:05 am »
Момчето е останал с много добри впечетления от теб.
Иначе е голям флиртаджия, Близнак е.

Спомням си как тримата - той, аз и Марая стояхме в темата до сутринта и си легнах по светло.  ;D А в 4 сутринта влизам в хола, виждам кучешко лайно и ми се привижда, че вътре има глисти. Изпадам в истерия и звъня на Марая.  ;D Не се бъзикам, питай нея!

Верно беше истерия , от лайното..., но го изкарахме на друго лайно...и откарахме до към 8 сутринта....Три пъти АЙЯ ни спира оператора на 59мин.... :rolf: :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Ноември 22, 2010, 06:59:10 am »
Tццц, Лили к'ВО СТАНА КОЙ СМЕ ДОНДУРКАЛИ :rolleyes:?
Аааааааа, падам , падам с тоя форум! ;D ;D
Последно Пасапортето реален или виртуален? ;D ;D

*

katrin_ls

« Отговор #124 -: Ноември 22, 2010, 08:47:09 am »
Имам задача утре да приготвя собственоръчно обяд, но аз мисля да мина да купя готова храна ( пиле и картофки от била)  ...  ;D Изобщо няма да се мъча. Ще кажа, че аз съм ги приготвила. Няма да се излагам, яяяя!  :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #125 -: Ноември 22, 2010, 07:50:58 pm »
Мацки, при У7 в 10 дом срещнах бившия на работата. При у9 в 5 дом? Дайте нЕква идея... ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Ноември 22, 2010, 08:23:01 pm »
При у9 в 5 дом? Дайте нЕква идея... ;D

Ученолюбиво дете, а може и академик да стане.  ;D Sorry, малко буквална интерпретация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #127 -: Ноември 22, 2010, 08:27:56 pm »

Ученолюбиво дете, а може и академик да стане.  ;D Sorry, малко буквална интерпретация.

ба, наиш га!!! хич не му се учи на малкия. Аз питах за втория, къде ще го срещна. Ся като каза, дали да не ида на протест на БАН?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #128 -: Ноември 22, 2010, 08:34:54 pm »

Ученолюбиво дете, а може и академик да стане.  ;D Sorry, малко буквална интерпретация.

ба, наиш га!!! хич не му се учи на малкия. Аз питах за втория, къде ще го срещна. Ся като каза, дали да не ида на протест на БАН?
Според мен трябва да чакаш Упр-5 дом да дойде в 9-дом, ама протестите на БАН
може да свършат до тогава  ;D
Естествени минерали и амулети

*

Yaya

• 2265
« Отговор #129 -: Ноември 22, 2010, 08:44:06 pm »
Всяка година от 22.06-23.07 е там. Тази теория не минава  ;D чат пат ме удря и със слънчеви затъмнения  ;D ;D ;D
Аз викам да започна да обикалям казината :mellow:

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Ноември 22, 2010, 08:55:15 pm »
Аз питах за втория, къде ще го срещна. Ся като каза, дали да не ида на протест на БАН?

Не е добра идея според мен.  :P По ТВ чух, че БАН може да бъде закрита, а безработен учен вкъщи предполагам, че не ти трЕбва.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #131 -: Ноември 22, 2010, 10:47:58 pm »
Мацки, при У7 в 10 дом срещнах бившия на работата. При у9 в 5 дом? Дайте нЕква идея... ;D
Може да е в някакво място за забавление или посветено на изкувството - дискотека, галерия, кино, театър. Нали забавленията и изкувството са по 5-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Ноември 22, 2010, 11:29:42 pm »
Лили, Марая съм я признала /факсовете не я лъжат/. Вземи и ти й повярвай. Крайно време е.  :blink:

:-[ :-[Интересно , че когато става дума за близки хора , дори и ги изживявам.... :blink: :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Ноември 22, 2010, 11:35:00 pm »
Може да е в някакво място за забавление или посветено на изкувството - дискотека, галерия, кино, театър. Нали забавленията и изкувството са по 5-ти дом.

Или да се срещнете на място, където се занимавате с общо хоби.  :blink:
Нито една от любовите си не съм срещнала на място за забавление, нищо че имам У7/У11 в 5 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #134 -: Ноември 22, 2010, 11:53:54 pm »
гледаме У11 зарди 2барчие ли? защо не гелдаме другите аспекти на Уна 7  или  слънце или марс ( за ЯЯ иде реч нали?)

11 дом може да показва/ описва 2 брак, но не е задължително да указва партньора :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Ноември 23, 2010, 12:51:57 am »
Не гледаме ли 9-ти дом , за втори брак? :blink:

*

Divna

« Отговор #136 -: Ноември 23, 2010, 01:35:26 am »
Брака, основно го гледам в 7ми дом. Ако има следващи давам нататък, но винаги взимам под внимание седми дом.
1 ви брак беше дълъг и щастлив - К7 в Телец, Венера в 11 дом на трон по знак и само с положителни аспекти.
2 ро съжителство с мъж - К9 в Рак, Луна пропаднала от всякъде  :-[ - падение по знак и в квадратура с Марс. То затова и съжителството ми трая една година.
Интересно ми е ако някой ден заживея с друг мъж. К11 е в Дева, Меркурий е неаспектиран, на трон по знак, а 11 дом ми е "дядовата ръкави4ка" ;D.

ПП: Марая, каква е тази иракчанка? Какво искаш да ни кажеш с нея?

« Отговор #137 -: Ноември 23, 2010, 01:38:51 am »
Брака, основно го гледам в 7ми дом. Ако има следващи давам нататък, но винаги взимам под внимание седми дом.
1 ви брак беше дълъг и щастлив - К7 в Телец, Венера в 11 дом на трон по знак и само с положителни аспекти.
2 ро съжителство с мъж - К9 в Рак, Луна пропаднала от всякъде  :-[ - падение по знак и в квадратура с Марс. То затова и съжителството ми трая една година.
Интересно ми е ако някой ден заживея с друг мъж. К11 е в Дева, Меркурий е неаспектиран, на трон по знак, а 11 дом ми е "дядовата ръкави4ка" ;D.

ПП: Марая, каква е тази иракчанка? Какво искаш да ни кажеш с нея?
Пробвала ли си с анализа на Карол Рашман с аспектите на Слънцето да определиш броя на възможностите за брак?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #138 -: Ноември 23, 2010, 03:20:53 am »
На Ръшман й се точа от поне половин година.... Сега ти ще ме стимулираш допълнително.
Кая, аз винаги гледам и К7 за самата връзка, без значение коя е по ред. Все още чакам 9 дом, но това не ми пречи след него да мина на 11  ;D Я вижте Марая какви ги върши с факсовете.
Иначе, У7 в 10 напълно работи при мен, затова се чудя къде бих срещнала У9 - може пък да е нещо, свързано с детето ми, знам ли. И това ми мина през ума.
Проблемът е, че У11 пак е в 5, така че няма мърдане поне за следващите двама  :57:

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Ноември 23, 2010, 03:23:41 am »
По логиката на Каръл Ръшман жена със Слънце без сходящи аспекти и респ. мъж с Луна без сходящи аспекти не биха имали изгледи за брак? Или за повече от един брак?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.