Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46672 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #200 -: Януари 07, 2011, 06:44:23 am »
Хайде да не се правя на моралистка, защото не съм такава, но той е мъжа на приятелката й. Как ще му се обясни? А на приятелката какво ще обясни? Тежък казус.

В такъв случай трябва да се замисли дали тя и е наистина приятелка?  :-[
да ,тримата си ходят постоянно заедо :blink:

Три години ... си е много дълъг период да таиш някакви чувства от двама човека. Единия, който "уж" ти е приятелка, а другия мъжа на приятелката ти. Каква приятелка може да е, като има задни мисли зад гърба й???

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #201 -: Януари 07, 2011, 06:45:12 am »
разговора стана много ... филосовски ,дайте по същество - ще има ли мъж в живота на тази жена?

Не ми отрговори- дали живее в дома на родителите си ?
Естествени минерали и амулети

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #202 -: Януари 07, 2011, 06:46:13 am »
Много странно предложение - да се обяснява на
мъж, който е семеен , който хабер си няма за нейните чувства,
да рискува да бъде отхвърлена
( което най-вероятно ще се случи, тъй като тя самата
не знае какво иска от него )
Ако е за " преспиването" може да стане
и дискретно, ако има желание от двете страни   :-[
( тогава ще рабере има ли бъдеще подобна връзка )
и аз мисля ,че това няма да стане,просто си губи времето и остарява

Има само едно място в живота, където си заслужава човек да рискува, и това е когато обичаме някой силно.  :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #203 -: Януари 07, 2011, 06:49:43 am »
разговора стана много ... филосовски ,дайте по същество - ще има ли мъж в живота на тази жена?

Ако знае какви мъже да харесва сигурно един ден ще има шанса да остарее с някого. Но ако си харесва женени ще и е много трудно. Защото и да разведе някой семеен, то не е гаранция, че ще задържи такъв мъж за дълго.

*

Feia

« Отговор #204 -: Януари 07, 2011, 06:53:53 am »
Хайде да не се правя на моралистка, защото не съм такава, но той е мъжа на приятелката й. Как ще му се обясни? А на приятелката какво ще обясни? Тежък казус.

В такъв случай трябва да се замисли дали тя и е наистина приятелка?  :-[

Мисля, че е влюбена в него, само защото е постоянно с него. Като започне да излиза с други мъже ще се влюби в друг и ще забрави този.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #205 -: Януари 07, 2011, 06:54:53 am »
Аз мисля че няма време да излезе с мъж, понеже е страх да се влюби, и затова е по лесно да си го мечтай, той да е намери. От една страна виждам че не и е важно да има семейство, а от друга страна иска дълбока връзка, както и се спасява успешно от такава. В момента е влюбена в някой, който не знае за неговото щастие, пък може и да знае пък да не иска. Така и така рискува да чака, ще е по хубаво да рискува да си отвори душата и най после намери начин да си изрази чувствата. Аз бих препоръчал преди това чашка алкохол като медицина. Ако успей да намери начин как да изрази чувствата си, може да загуби само мъките си. :wink2:

Е.....за каво да му се обяснява тогава на този човек и да му разваля семейството,
като може дискретно да го "заведе" ......и да опита някой неща дали ще се получат  :mellow:

*

Feia

« Отговор #206 -: Януари 07, 2011, 06:56:00 am »

Каква приятелка може да е, като има задни мисли зад гърба й???

Хе хе Що за глупост! Ти, ако тайно искаш да убиеш единия от родителите си, но не го осъзнаваш, това означава ли, че не го обичаш, защото подсъзнателно искаш да го убиеш?

« Отговор #207 -: Януари 07, 2011, 06:57:10 am »
Дир. Марс й приближава наталната Луна, май ще му се обясни в любов. Поне ще изкара някоя тайна наяве - Луна управител на интерсептиран Рак в 12-ти дом. Плюс това дир. АС на прог. Марс. Когато транзитен Марс опонира тези съвпади, ще се случи нещо.

За мен това е просто повече. Да се "сприятелиш" с някого, защото си влюбена в мъжа й??? Че е влюбена в женен мъж хубаво - на всеки може да се случи, любовта не пита, не е видяла, че има халка. Но от там нататък да прави такива работи. Директно е трябвало да действа с мъжа. Да провери за интерес... Добре, че имам съвпад Марс-Сатурн. Малко задръжки и морал трябват на човека.

« Отговор #208 -: Януари 07, 2011, 06:57:20 am »

Не ми отрговори- дали живее в дома на родителите си ?
живее самостоятелно от 5 години

*

holanda

« Отговор #209 -: Януари 07, 2011, 06:58:38 am »
кви са тия жени,бе?  :unsure:
тази,девицата..всъщност natalia,я опиши мъja..какъв е,що е..да видим ква и е мотивацията да се лепи за него

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #210 -: Януари 07, 2011, 06:59:14 am »
Аз мисля че няма време да излезе с мъж, понеже е страх да се влюби, и затова е по лесно да си го мечтай, той да е намери. От една страна виждам че не и е важно да има семейство, а от друга страна иска дълбока връзка, както и се спасява успешно от такава. В момента е влюбена в някой, който не знае за неговото щастие, пък може и да знае пък да не иска. Така и така рискува да чака, ще е по хубаво да рискува да си отвори душата и най после намери начин да си изрази чувствата. Аз бих препоръчал преди това чашка алкохол като медицина. Ако успей да намери начин как да изрази чувствата си, може да загуби само мъките си. :wink2:

Е.....за каво да му се обяснява тогава на този човек и да му разваля семейството,
като може дискретно да го "заведе" ......и да опита някой неща дали ще се получат  :mellow:

В хороскопа пише, че и той е обича. Колкото до разваляне на семейството, е само тогава възможно, когата е било преди това развалено. Стабилно семейство не може да се развали така лесно. :72:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Feia

« Отговор #211 -: Януари 07, 2011, 07:00:22 am »
Аз вече писах ква и е мотивацията - няма друг мъж наоколо, а тя отчаяно търси мъж, затова този, понеже и е в обсега на вниманието, го харесва. Да се запознае с други мъже и ще и се измести интереса.

« Отговор #212 -: Януари 07, 2011, 07:00:41 am »

В такъв случай трябва да се замисли дали тя и е наистина приятелка?  :-[

Мисля, че е влюбена в него, само защото е постоянно с него. Като започне да излиза с други мъже ще се влюби в друг и ще забрави този.

ФЕЯ ,ужасно си права ,те работят постоянно заедно и нейния мъжки свят е основно той.Разбират се много го добре - като приятели , но тя е влюбена в него ,а тои и не подозира

*

Feia

« Отговор #213 -: Януари 07, 2011, 07:02:03 am »

ФЕЯ ,ужасно си права ,те работят постоянно заедно и нейния мъжки свят е основно той.Разбират се много го добре - като приятели , но тя е влюбена в него ,а тои и не подозира

Защо не излизате някъде, където да я запознаеш с други мъже?

« Отговор #214 -: Януари 07, 2011, 07:04:50 am »
Дир. Марс й приближава наталната Луна, май ще му се обясни в любов. Поне ще изкара някоя тайна наяве - Луна управител на интерсептиран Рак в 12-ти дом. Плюс това дир. АС на прог. Марс. Когато транзитен Марс опонира тези съвпади, ще се случи нещо.

За мен това е просто повече. Да се "сприятелиш" с някого, защото си влюбена в мъжа й??? Че е влюбена в женен мъж хубаво - на всеки може да се случи, любовта не пита, не е видяла, че има халка. Но от там нататък да прави такива работи. Директно е трябвало да действа с мъжа. Да провери за интерес... Добре, че имам съвпад Марс-Сатурн. Малко задръжки и морал трябват на човека.
АЗ прогнозирах по дирекции - края нац 2011 и 2012 ще има случка -незнам каква - марса  У5 съвпада лунара .Отделно пр. луна приближава нептун в 5 дом - това мога :blink:

*

holanda

« Отговор #215 -: Януари 07, 2011, 07:08:37 am »
Аз вече писах ква и е мотивацията - няма друг мъж наоколо, а тя отчаяно търси мъж, затова този, понеже и е в обсега на вниманието, го харесва. Да се запознае с други мъже и ще и се измести интереса.

вярно,трябва и някой да я натисне и счупи от любов*,та да има някаква физическа полза от самозаблудите  :-[ .
Със сигурност асцендента и е Рак.
ще погледна и дирекциите

*

Feia

« Отговор #216 -: Януари 07, 2011, 07:10:50 am »
Любопитно е, че Нептун и е в лоши аспекти с Венера и Луната. Освен самозаблуди, дали няма и нереална представа за женствеността?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #217 -: Януари 07, 2011, 07:19:10 am »
живее самостоятелно от 5 години

В чужбина ли е ?

*

Divna

• 2478
« Отговор #218 -: Януари 07, 2011, 07:22:00 am »

Каква приятелка може да е, като има задни мисли зад гърба й???

Хе хе Що за глупост! Ти, ако тайно искаш да убиеш единия от родителите си, но не го осъзнаваш, това означава ли, че не го обичаш, защото подсъзнателно искаш да го убиеш?

Хе, хе ... ще си грабна чукалата и ще отида на психолог ако имам тоя проблем. Я се замисли малко? Мислиш ли, че е нормално толкова години да играеш някакви игрички със себе си и с хората дето ги слагаш в графата приятели.

« Отговор #219 -: Януари 07, 2011, 07:27:58 am »

В хороскопа пише, че и той е обича. Колкото до разваляне на семейството, е само тогава възможно, когата е било преди това развалено. Стабилно семейство не може да се развали така лесно. :72:
Доби,осъзнаваш ли какъв смут може да създадеш в представите на тази жена само с изречениението " и той я обича"ние тук си чешим езиците ,а това са реални лица с реални страдания и  проблеми и мисля,че човек трябва да е 99% сигурен в това което прогнозира - преди да го обяви по този начин.нали осъзнаваш ,какво ще се случи в съзнанието на тази жена ,ако и кажа : един пекан астролого каза ,че и .... той те обича?"Става въпрос за зрели хора със семейсва.