Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46745 Прегледи
*

holanda

Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #280 -: Януари 09, 2011, 07:17:26 pm »
През целия си съзнателен живот не съм прала мъжки чорапи и каквото се сетиш! Никога!!!
Правила съм манджи и салати , но всеки един от мъжете ми е бил плътно до мен в кухнята.... ;D
Както си го научиш.... ;D

ако го обичаш истински,ще му переш чорапите и ще се чувстваш щастлива  ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #281 -: Януари 09, 2011, 07:19:00 pm »
През целия си съзнателен живот не съм прала мъжки чорапи и каквото се сетиш! Никога!!!
Правила съм манджи и салати , но всеки един от мъжете ми е бил плътно до мен в кухнята.... ;D
Както си го научиш.... ;D

ако го обичаш истински,ще му переш чорапите и ще се чувстваш щастлива  ;D ;D

;D ;D...,друга представа имам за щастието... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #282 -: Януари 09, 2011, 07:23:11 pm »
  Пускам карта, на близък човек, дълго време беше ерген - зажени се късно на 42 години, но беше пълен провал - разделиха се набързо със момата /тя беше на 43 години/ и сега отново е при мама. Много ми е близък, но констатирам, че е пълен егоцентрик...Дете, коте - няма....няма и братя или сестри.
   Мога да пусна още една карта на мъж /мир на духа му/, едно на майка и тати - и те починали /мир и на техния дух/ - едно цяло семейство си е отишло без да остави своя ген...затрита брънка. Той също се жени много късно, без да остави поколение - почива. Но и двамата дълго време ергени, еднички на мама и тате - СУДБИНА, не искам да коментирам повече, щото темата ще се разводни.....Макар, че са били женени, за мен си остават вечните ергени....

Първия хороскоп е тиричен за мъж, който е щастлив с пубертета си - МП Луна/Меркурий върху Слънце, пък и докато е отворен хотела "МАМА" за него, защо трябва да рискува да се жени. Най късно до 4 години, като забременей някоя жена от него, как ще се ожене на бързо. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

holanda

« Отговор #283 -: Януари 09, 2011, 07:23:36 pm »
но то кое не писва питам

Haribo  :mellow:  ;D

« Отговор #284 -: Януари 09, 2011, 07:24:39 pm »
Добре, да се върнем на приятелката на Наталия. Три години е плътно до този мъж - не е ли забелязала дали той я харесва като жена или не? Няма начин за три години общуване да не се е изпуснал - дума, жест, действие, което да показва, че я харесва. Нека някой ги наблюдава отстрани как общуват и после да й каже какво е видял, какво има от негова страна. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #285 -: Януари 09, 2011, 07:24:53 pm »
  Пускам карта, на близък човек, дълго време беше ерген - зажени се късно на 42 години, но беше пълен провал - разделиха се набързо със момата /тя беше на 43 години/ и сега отново е при мама. Много ми е близък, но констатирам, че е пълен егоцентрик...Дете, коте - няма....няма и братя или сестри.
   Мога да пусна още една карта на мъж /мир на духа му/, едно на майка и тати - и те починали /мир и на техния дух/ - едно цяло семейство си е отишло без да остави своя ген...затрита брънка. Той също се жени много късно, без да остави поколение - почива. Но и двамата дълго време ергени, еднички на мама и тате - СУДБИНА, не искам да коментирам повече, щото темата ще се разводни.....Макар, че са били женени, за мен си остават вечните ергени....

Първия хороскоп е тиричен за мъж, който е щастлив с пубертета си - МП Луна/Меркурий върху Слънце, пък и докато е отворен хотела "МАМА" за него, защо трябва да рискува да се жени. Най късно до 4 години, като забременей някоя жена от него, как ще се ожене на бързо. :wink2:

:rolf: :rolf: :rolf:
Ще смени хотела..... ;D с мотел

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #286 -: Януари 09, 2011, 07:25:04 pm »
Е, ако нямаш домашна помощница е все едно чии чорапи
ще переш - на мъжа си или на децата, ако имаш деца....

Решението - домашна помощница - да си вдигнат ръката
колко хора имат  домашна помощница в БГ ?   :-\    ;)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #287 -: Януари 09, 2011, 07:26:32 pm »
Добре, да се върнем на приятелката на Наталия. Три години е плътно до този мъж - не е ли забелязала дали той я харесва като жена или не? Няма начин за три години общуване да не се е изпуснал - дума, жест, действие, което да показва, че я харесва. Нека някой ги наблюдава отстрани как общуват и после да й каже какво е видял, какво има от негова страна. :blink:

Няма жена , която да не забележи това....веднага.... :blink:

*

missKapriz

« Отговор #288 -: Януари 09, 2011, 07:27:09 pm »
оооооххх аман от тая летвааа
поста ми беше за ГАРД-защита,предложих сваляне на гарда,не компромис с изискванията и принципите заради голата идея да се бракуваш
прочетох темата още вднъж-в действителност никой не е прелагал сваляне на летвата

*

Марая

• 28287
« Отговор #289 -: Януари 09, 2011, 07:27:56 pm »
Е, ако нямаш домашна помощница е все едно чии чорапи
ще переш - на мъжа си или на децата, ако имаш деца....

Решението - домашна помощница - да си вдигнат ръката
колко хора имат  домашна помощница в БГ ?   :-\    ;)

;D Не пера нито чорапи ,нито гащи....И това е положението! ;D

« Отговор #290 -: Януари 09, 2011, 07:29:39 pm »

И аз това казвам. Никой не е толкова сляп, че да не види. Ако има знаци у него, че я харесва - действа, ако не - тя си поема риска да бъде отхвърлена или използвана (в зависимост дали човекът е кавалер или не). Но щом въпросът е поставен тук,  :( мисля, че той не е дал знак... :(

*

Feia

« Отговор #291 -: Януари 09, 2011, 07:30:06 pm »
оооооххх аман от тая летвааа
поста ми беше за ГАРД-защита,предложих сваляне на гарда,не компромис с изискванията и принципите заради голата идея да се бракуваш
прочетох темата още вднъж-в действителност никой не е прелагал сваляне на летвата

Мисля, че Везнишкото ти идва в повече. Все се оправдаваш, все гледаш да замажеш положението, да помириш другите, само и само мир да има!

;D

*

missKapriz

« Отговор #292 -: Януари 09, 2011, 07:30:56 pm »

Не възможно е да няма знаци,но тя е с опозиция венера/нептун а това нали дава заблуди в любовта и удоволствията.Може щастливо да си живее само с представата,че нещо е розово и меко.

*

Марая

• 28287
« Отговор #293 -: Януари 09, 2011, 07:31:06 pm »

ти пък, има такива дето раждат без да са разбрали, че са забременели ;D

:rolf: Архангел Гавриел явно работи добре.... ;D

*

holanda

« Отговор #294 -: Януари 09, 2011, 07:31:24 pm »

на мен ми се струва,че тя просто живее съвър6ената любов покрай фантазиите си към този мъj.Да приемем за миг,че той и обърне внимание.Мислите ли,че еуфорията ще остане дълго?Или по-скоро ще се откаже,защото копнеja вече не е копнеж,а в действителност тя просто иска да живее с мечтата си...

Може би аз да се бъркам,но случая ми изглежда такъв.

« Отговор #295 -: Януари 09, 2011, 07:33:25 pm »
Съгласна съм с Мис Каприз и Жълтолилава. Тази опозиция на Венера-Нептун действа много подвеждащо. :(

*

Feia

« Отговор #296 -: Януари 09, 2011, 07:34:50 pm »
daisyline не съм се засегнала.Живях с мъж доста време макар и без подписан брак.Накрая той ме ограби и емоционално и материално,явно това е била целта.След него нямам никакво желание повече да създавам такъв.Не искам това да ми се случи отново.Провокира ме начинът по който винаги се започва тази тема-  с летви,егоизъм,самочувствие.А истината може да е съвсем различна.И предположих,че това би могло да се вижда чрез астрологията.Че не всеки трябва да създава семейство.

Баща ти държал ли се е по подобен начин с теб или с майка ти?

*

Марая

• 28287
« Отговор #297 -: Януари 09, 2011, 07:37:37 pm »
Съгласна съм с Мис Каприз и Жълтолилава. Тази опозиция на Венера-Нептун действа много подвеждащо. :(

Ами , ами.....и доста брачни имат тази констелация... ;D
Зависи от знаците най-вече....
Я си представете Нептун в стрелец и Венера в Близнаци.... ;D....Много щастливо омъжени я имат....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #298 -: Януари 09, 2011, 07:37:53 pm »
;D Не пера нито чорапи ,нито гащи....И това е положението! ;D

Мчи за това си има автоматични перални бе.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #299 -: Януари 09, 2011, 07:38:48 pm »
   Ба, квото и да си говорим - мисля, че чичко Сатурн е виновен за положението.