Меркурий, Марс и Луна във Везни, положително аспектирани от Юпитер - предполагам, че обича социалните контакти, общува добре с противоложния пол, но от обвързването бяга като дявол от тамян. Неговият девиз е "Свобода!". Диспозиторът на стелиума във Везни, Венера, се намира в Дева, а такава Венера може да бъде много взискателна по отношение на образа на избранницата. Освен това за мен неговата Венера е кажи-речи мажорно неаспектирана (Юпитер не е в тригонален знак, а Меркурий и Марс са в съседен знак). Мисля, че мажорно неаспектираните планети или действат много силно, или хич. При него може да има свръх изисквания към жените, или отсъствие на такива и да не ги подбира много-много за флирт. За пиянството му виня Т-квадрата на Юпитер, Слънце и Нептун. Квадратът на Слънце с Нептун не е от лесните аспекти, лесно може да почувстваш, че губиш почва под краката си, а щом Юпитер го докосва с квадратура, засилва ефекта му. Предполагам неговото е от веселото пиянство (Нептун е в Стрелец, Слънцето не е в Риби), т.е. на по чашка с компния, а не сам у дома с уискито и мисли за края на света. Или греша? А и Сатурн е слаб при него - няма кой да стабилизира положението (секстилът с Луната не знам колко е действащ, ако часът на раждане е друг, може да го няма). Извинявам се, ако греша. Просто се упражнявам. :wub: