Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46800 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #320 -: Февруари 20, 2011, 12:33:36 am »
Слагам картата на един мой роднина, който до този момент, мисля, че не е имал дълга връзка.. много е работлив, но алкохола много му пречи, може да е наследствено.. Часът на раждане не е известен, аз избрах този, поради две причини -> водолей на К7 и го нагласих, така че нептун да е в 5ти дом, щото той няма деца.. не му ли е време на тоя човек да се задоми..

Според вас защо е останал ерген, дали на него така му е добре или не му е писано?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #321 -: Февруари 20, 2011, 12:53:21 am »
А защо мислиш, че Нептун в 5 дом ще даде липса на деца?
По същата логика бихме могли да поставим и Сатурн там в съчетание с Риби на Асцендента.  :confuse3:
А и доколкото виждам, мъжът е 76-ти набор... И вече е стар ерген?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #322 -: Февруари 20, 2011, 12:58:01 am »
А може и да сложим Уран с Раху в пети за проблеми с децата, пък водният Асц. и Нептун в шести остава да отговарят за алкохолизма  ;D  :P.

А, и Козирог на Дсц. за "късен брак". Чудничко си става, кво му й?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #323 -: Февруари 20, 2011, 01:02:20 am »
Меркурий, Марс и Луна във Везни, положително аспектирани от Юпитер - предполагам, че обича социалните контакти, общува добре с противоложния пол, но от обвързването бяга като дявол от тамян. Неговият девиз е "Свобода!". Диспозиторът на стелиума във Везни, Венера, се намира в Дева, а такава Венера може да бъде много взискателна по отношение на образа на избранницата. Освен това за мен неговата Венера е кажи-речи мажорно неаспектирана (Юпитер не е в тригонален знак, а Меркурий и Марс са в съседен знак). Мисля, че мажорно неаспектираните планети или действат много силно, или хич. При него може да има свръх изисквания към жените, или отсъствие на такива и да не ги подбира много-много за флирт. За пиянството му виня Т-квадрата на Юпитер, Слънце и Нептун. Квадратът на Слънце с Нептун не е от лесните аспекти, лесно може да почувстваш, че губиш почва под краката си, а щом Юпитер го докосва с квадратура, засилва ефекта му. Предполагам неговото е от веселото пиянство (Нептун е в Стрелец, Слънцето не е в Риби), т.е. на по чашка с компния, а не сам у дома с уискито и мисли за края на света. Или греша? А и Сатурн е слаб при него - няма кой да стабилизира положението (секстилът с Луната не знам колко е действащ, ако часът на раждане е друг, може да го няма). Извинявам се, ако греша. Просто се упражнявам. :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #324 -: Февруари 20, 2011, 01:02:55 am »
В интерес на истината, познавам мъж, роден на същата дата, изгряващи Риби, стелиумът попада в 7 дом.
Проблем с алкохола няма никакъв, но малко темерут си пада, връзките му все прекъсват, все се чувства неудовлетворен и доста потисната агресия спрямо женския пол се усеща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #325 -: Февруари 20, 2011, 01:05:10 am »
Аха, Венера в Дева трудно се удовлетворява, но пък Марс във Везни не е агресивен - по-скоро ще подтиска изблиците на агресия.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #326 -: Февруари 20, 2011, 01:21:27 am »
А защо мислиш, че Нептун в 5 дом ще даде липса на деца?
По същата логика бихме могли да поставим и Сатурн там в съчетание с Риби на Асцендента.  :confuse3:
А и доколкото виждам, мъжът е 76-ти набор... И вече е стар ерген?

Да, 76ти набор е.. А нептуна не, че не дава, а нали дава по-късно деца, може би ми се е искало да е там, знам ли..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #327 -: Февруари 20, 2011, 01:24:02 am »
Аха, Венера в Дева трудно се удовлетворява, но пък Марс във Везни не е агресивен - по-скоро ще подтиска изблиците на агресия.

При такива Марсове потиснатата агресия не се изразява директно, а чрез съскане. Този случай е точно такъв - вербална агресия, все пак в същия знак се намират Луната, Меркурий и Плутон.

А нептуна не, че не дава, а нали дава по-късно деца, може би ми се е искало да е там, знам ли..

А Сатурн в 5 дом или в аспект със съответния сигнификатор няма ли да даде и той отлагане?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #328 -: Февруари 20, 2011, 01:27:21 am »
Меркурий, Марс и Луна във Везни, положително аспектирани от Юпитер - предполагам, че обича социалните контакти, общува добре с противоложния пол, но от обвързването бяга като дявол от тамян. Неговият девиз е "Свобода!". Диспозиторът на стелиума във Везни, Венера, се намира в Дева, а такава Венера може да бъде много взискателна по отношение на образа на избранницата. Освен това за мен неговата Венера е кажи-речи мажорно неаспектирана (Юпитер не е в тригонален знак, а Меркурий и Марс са в съседен знак). Мисля, че мажорно неаспектираните планети или действат много силно, или хич. При него може да има свръх изисквания към жените, или отсъствие на такива и да не ги подбира много-много за флирт. За пиянството му виня Т-квадрата на Юпитер, Слънце и Нептун. Квадратът на Слънце с Нептун не е от лесните аспекти, лесно може да почувстваш, че губиш почва под краката си, а щом Юпитер го докосва с квадратура, засилва ефекта му. Предполагам неговото е от веселото пиянство (Нептун е в Стрелец, Слънцето не е в Риби), т.е. на по чашка с компния, а не сам у дома с уискито и мисли за края на света. Или греша? А и Сатурн е слаб при него - няма кой да стабилизира положението (секстилът с Луната не знам колко е действащ, ако часът на раждане е друг, може да го няма). Извинявам се, ако греша. Просто се упражнявам. :wub:

Да, да.. така е.. много точно " на чашка с компания " и после стават две, три..  ;D ;D Даже и баща му има такова проблемче... А за подхода към жените и избора нямам много наблюдения, но май не е много взискателен, обича женската компания, добре общува..  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #329 -: Февруари 20, 2011, 01:45:32 am »
Познавам още двама "стари ергени", т.е. мъже на по 40 години, които нямат брак и деца.
Прави ми впечатление, че и при двамата участва оста Рак-Козирог и има сатурнови аспекти.
Единият е АС Рак (и Луна в Рак в 12 дом), има Венера във Водолей в 7 дом в рецепция със Сатурн в Телец в 11ти.
Другият е АС Козирог, има партилен съвпад Луна-Сатурн в първия градус на Близнаци в 5 дом.
Двамата са със Слънце в Риби.

Има и още един ерген - мъж 57-ми набор, който никога не се е женил. Но неговото е гуляйджийство.  ;D
Слънце и Венера в Овен, Луна в Рак и Марс в Близнаци в опозиция със Сатурн в края на 4 дом.
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 01:49:59 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #330 -: Февруари 20, 2011, 02:43:04 am »
Kaрта на стар ерген, рафиниран егоист, скръндза и..други...
Часът е "+"/"-" 1-2 часа. Със сигурност е роден преди обед.
Патологичен случай е.

такива по-добре да си останат сами. Стелуимът в Рак, вкл. Луна, Слънце и Меркурий в квадрат с Уран, го характеризира като патологичен самотник, на когото му е интересно със самия себе си. Венера в Близнаци в тригон с Марс във Водолей му дава много "бройки", флиртаджия е, но непостоянен във връзките, без обвързване.
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 03:00:08 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #331 -: Февруари 20, 2011, 02:51:57 am »

И то какво излезе, че с Луна в Рак сме все " стари моми и ергени "   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #332 -: Февруари 20, 2011, 02:58:54 am »
Уф, този стелиум е в Рак, ама че съм разсеяна, хем гледах градусите, грешка на езика.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #333 -: Февруари 20, 2011, 03:00:46 am »

И то какво излезе, че с Луна в Рак сме все " стари моми и ергени "   ;D

Или се женят късно.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #334 -: Февруари 20, 2011, 03:04:57 am »
А кои аспекти в натала показват, че брака ще е узаконен? между юпитер и сатурн ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #335 -: Февруари 20, 2011, 03:09:40 am »

И то какво излезе, че с Луна в Рак сме все " стари моми и ергени "   ;D

Самотници или темерути.  ;D
Познавам и жена с Луна в Скорпион в 12 дом, която никога не се омъжи, няма деца и семейство. Но това не значи, че е останала мома, доста разпасан живот водеше. Но при нея Нептун си е казал тежката дума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #336 -: Февруари 20, 2011, 03:16:19 am »
и аз имам позната с луна в скорпион и точната дума за живота й наистина е " разпасан "  :72: има и слънце в риби.. тя не иска изобщо сериозна връзка, за нея това е ужасяващо  ;D ;D а има и марс и венера във водолей.. ако се омъжи някой ден ще е цяло чудо  ;D не съм сигурна, но май има и други наклонности..  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #337 -: Февруари 20, 2011, 05:01:08 am »
Имам картата на жена с "други насклонности", но не и зная часа на раждане.
Никога не се е омъжвала.

« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 05:12:32 am от Stella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #338 -: Февруари 20, 2011, 05:47:39 am »
Има го при нея прословутия квадрат Венера/Плутон, при това Венера е в Скорпион.  :97:
Но надали само това обуславя (от астрологична гледна точка) "другите" й наклонности.
Винаги съм си задавала въпроса дали сексуалната ориентация наистина е закодирана в натална ни карта... Картата е набор от възможности, силни и слаби страни, но винаги ли определя категорично избора ни? Питам се, защото често съм попадала на карти със сходни констелации, но с различна ориентация и предпочитания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #339 -: Февруари 20, 2011, 06:51:48 am »
Ми, това е картата. Жената е от плът и кръв.