Здравей Гост

Хронична липса на любов и приятели?

• 195 Отговора
  • 32319 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Осъден да живея без любов?
« Отговор #20 -: Февруари 27, 2009, 12:27:36 am »
:) :) :) :) Я  горе главата! Малко хумор ще ти бъде от полза.

и като се има впредвид и онази стара клиширана максима ,ще допълня ,живота започва след 40-те! ;D каква любов ,какви 5 лефа ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

celebrity

« Отговор #21 -: Февруари 27, 2009, 12:43:12 am »
:P
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:29:26 pm от celebrity »

*

crazy_666_999

« Отговор #22 -: Февруари 27, 2009, 02:16:22 am »
Когато нямаш желание да промениш живота си,нито господ,нито астрологията може да ти помогне.. ???И ако продължаваш с това отрицателно мислене и оплакване,не зная дали скоро ще се промени нещо...Сори но това е искреното ми мнение по въпроса...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Февруари 27, 2009, 02:37:08 am »
Когато нямаш желание да промениш живота си,нито господ,нито астрологията може да ти помогне.. ???И ако продължаваш с това отрицателно мислене и оплакване,не зная дали скоро ще се промени нещо...Сори но това е искреното ми мнение по въпроса...
всеки има своята кармична задача :) :),каквото и да правиш ,както и да го правиш ти се раждаш с тази задача и я изпълняваш ::)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

celebrity

« Отговор #24 -: Февруари 27, 2009, 08:03:16 am »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:29:31 pm от celebrity »

« Отговор #25 -: Февруари 27, 2009, 08:33:00 am »
за всеки пътник...       си има астролог :))

*

celebrity

Re: Хронична липса на любов и приятели?
« Отговор #26 -: Февруари 27, 2009, 02:00:33 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:29:36 pm от celebrity »

« Отговор #27 -: Февруари 27, 2009, 03:09:39 pm »
spokoino slunce i az sum v tova polojenie no ne se ot4aiva nedei i ti :P

*

crazy_666_999

« Отговор #28 -: Февруари 27, 2009, 05:32:38 pm »
всеки има своята кармична задача :) :),каквото и да правиш ,както и да го правиш ти се раждаш с тази задача и я изпълняваш ::)
И това значи ли че ако не ти върви в нещо просто трябва да седнеш и да ревеш вместо да правиш опити да промениш положението си?

« Отговор #29 -: Февруари 27, 2009, 06:01:37 pm »
Тук се натъквам на един класически парадокс.За да привличаме любов и приятелство,трябва самите ние да излъчваме позитивна енергия и хората затова се чувстват привлечени от нас.Мрачният,депресивен човек твърди,че ако има любов в живота си,няма да е мрачен....Не става така!Първо оправяме вътрешния си хаос,после се оправят и външните обстоятелства.Каквото излъчваш,това привличаш.Излъчвай любов и хармония ,намери я първо вътре в себе си,и ще привлечеш подобна енергия.Хората се влюбват в някой,който ги кара да се смеят,да се чувстват спокойни и ведри,а не в мрачните нюанси на самотността.Нали знаеш максимата-"каквото отвътре,това и отвън".Астрологията в твоя случай няма да помогне.

*

celebrity

« Отговор #30 -: Февруари 27, 2009, 06:09:45 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:29:44 pm от celebrity »

« Отговор #31 -: Февруари 27, 2009, 06:16:44 pm »
Познавам доста хора на твоята възраст и ,повярвай ми,не е точно така.Търсиш си оправдания!Има стойностни млади хора,които си търсят приятели ,с които имат сходни интереси.Тези,които са привлечени от богатството,обикновено не са духовни същества.Значи вече знаеш какво да търсиш!

*

celebrity

« Отговор #32 -: Февруари 27, 2009, 06:31:15 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:29:49 pm от celebrity »

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Февруари 27, 2009, 06:46:25 pm »
Нищо не трябва търся. Ако е писано любовта сама идва при теб. И съдбата е предначертана.
Човек не може да избяга от съдбата си.

Съдбата не е предначертана. Предначертани са твоите вродени заложби, които могат да се движат в определени граници и които рядко можеш да надскочиш освен ако нее си изключително творческа личност. Предначертан е твоя темперамент, който също е вроден и определя предразположението към песимизъм и оптимизъм. Предначертани са и външните обстоятелства. Обаче свободата на избор никой не може да ти отнеме. Ако два пътя водят до едно и също нещо - ти решаваш кой път да избереш. Как решаваш? - чрез ценностната си система, която изпълнява т.нар. оценъчна функция. За меркантилните хора вероятно ланците и колите са прекия път към сърцето на някого! Но това е тяхната ценностна система. Не всички са такива. Моята дъщеря е на твоята възраст. Има много приятели и всичките ги познавам. Никой от тях не разсъждава така. Не бива да се правят обобщения за цялото поколение.

*

celebrity

« Отговор #34 -: Февруари 27, 2009, 06:50:19 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:29:54 pm от celebrity »

*

veshti4ka

« Отговор #35 -: Февруари 27, 2009, 07:01:30 pm »
Но да се върнем на астралната карта - заложена ли е там самотата?
Самотата ми причинява такъв стрес, че съм като тенджера под налягане.
Напоследък започнах да се държа без задръжки, които ми харесва.
От твърде затворено поведение като изпуша от стрес започвам да се държа отворено и даже провокативно.
Лошото е, че така може да нараня доста хора.

celebrity, явно още не си наясно със себе си  ;)  наталната ти карта няма да ти помогне да си намериш собствено място в този свят. вгледай се навътре в себе, реши коя си, каква си и за какво се бориш. ако откриеш себе си е необходимо да се приемеш с всичките си предимства и недостатъци. когато приемеш себе си, то тогава и другите ще те приемат. не очаквай чудеса - ей така някой да ти снесе информация за картата ти. и да ти кажат това онова, това не би ти помогнало, защото ти сама няма да си го открила вътре в теб и в този случай, няма да си сигурна в себе си. липсата на сигурност води до трагедии в личният и обществен живот... не бързай да пораснеш - времето е пред теб и живота също. поемай живота капка по капка и така ще бъдеш щастлива  ::)

*

celebrity

« Отговор #36 -: Февруари 27, 2009, 07:46:22 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:29:59 pm от celebrity »

*

veshti4ka

« Отговор #37 -: Февруари 27, 2009, 09:03:42 pm »
Аз си се приемам просто искам другите да ме приемат.
И не съм момиче. :P
celebrity не е от женски пол, а на английски означава известна личност.

упссс  ::)  сори  :(  явно пак съм била в междучасие  ;D  извинете ме сър  ;D

но щом другите не те приемат, това си е определено фактор, че ти не се приемаш. не можеш да накараш някой да те обича, ако не обичаш сам себе си  ;)  личното ти отношение към себе си автоматично рефлектира върху обкръжението ти. това е така нареченото излъчване на човек и ако твоето говори, че не се харесваш - околните го приемат така и съответно държанието им е такова към теб.

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Февруари 27, 2009, 09:51:22 pm »
Венера е планетата, която отговаря за социализацията, еротиката, приемането и привързаността, етическите и естетическите категории, ценностната система и оценъчната функция - харесва ми /не ми харесва. В картата на мъжа символизира как си представя младата жена /любовницата. В твоя рожден хороскоп Венера е неаспектирана. Не се интегрира добре в хороскопа. Освен това Венера е в квадратура с лунните възли (т.нар. нодална ос). Възлите ти са разположени в 1/7 дом. Първи дом - личност, персоналност, индивидуализъм; 7-ми дом - партньорство, брак, конвенционални взаимоотношения. Северният лунен възел в 7-ми дом показва посоката, в която се движи душата, за да постигне духовно усъвършенстване, а Южният възел в 1-ви дом- отработените модели на поведение, които ти дават сигурност и защита. Когато се движиш по посока на СЛВ, ти израстваш. Когато си под стрес и се чувстваш застрашен, ти се отдръпваш в посоката, указана от ЮЛВ, където се чувстваш сигурен и започваш да прекспонираш своя индивидуализъм - 1 дом). Венера в квадрат с възлите е показател за това, че има уроци за научаване в социалната област, преди да можеш да израстнеш в този живот.

*

celebrity

« Отговор #39 -: Февруари 27, 2009, 09:55:15 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:30:05 pm от celebrity »