Здравей Гост

Затворът

• 157 Отговора
  • 23177 Прегледи
*

Nebesna

Re: Затворът
« Отговор #40 -: Март 03, 2009, 03:56:41 pm »
В типичния случай, за да има процес трябва да има престъпление. Склонността към престъпление трябва да е показана в наталната карта: финансово (2/8дом); противообществени прояви (наранен 3-ти дом или господар на 3-ти дом) и т.н.Но както казва Марая, понякога хора попадат в затвора несправедливо обвинени. Мисля, че такава заблуда предполага някаква намеса на Нептун-символичният господар на 12-ти дом. В 2 от първите 3 карти забелязах, че Луната е в квадратура с Нептун. Често се среща при хора, които биват наказвани, заради своята идеология, биват несправедливо обвинени или въвлечени в спекулации, заради своята доверчивост.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Март 03, 2009, 03:59:07 pm »
за задържането в затвор може да се съди по данните за 12 дом,процесът се вижда от 7-ми.
лошите аспекти на сатурн , марс , плутон с юпитер,както и аспектите със зли планети в 7-ми и 12-ти дом ,както и 9-ти,които раняват юпитер или  слънцето. или ако лоши планети се намират в знаците на юпитер /стрелец и риби/ или във везни и раняват юпитер и слънцето.
процес показват зли планети в 7-ми дом и аспектите на такива планети със слънцето или юпитер или с упр.на асц.
процес показват знаците овен , скорпион,или козирог на в-ха на 7-ми дом , особенно ,ако упр. на 7-ми е лошо поставен или е ранен.такова е и положението по 12-ти дом ,но тук вече има опасност от затвор.
когато лошите планети в 12-ти владеят 7-ми и раняват слънце и /или/луна.
марс квадрат сатурн , ако едната планета е владетел на 12-ти.
меркурий в 12-ти ранен от сатурн-затвор заради кражба.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Март 03, 2009, 04:02:50 pm »
нептун , а защо не и хирон?мисля , че и за него трябва да помислиме..... :D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #43 -: Март 03, 2009, 07:35:10 pm »
Ма затвора няма нищо общо с престъплението, вече няколко пъти го казвам. Без смях защо половината ни от политиците и бизнесмените са за затвора, а не са вътре.
Значи за затвора не може да се съди по склонността към престъпления, щото те просто не са реципрочни.

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Март 03, 2009, 07:41:58 pm »
Ма затвора няма нищо общо с престъплението, вече няколко пъти го казвам. Без смях защо половината ни от политиците и бизнесмените са за затвора, а не са вътре.
Значи за затвора не може да се съди по склонността към престъпления, щото те просто не са реципрочни.

Говорим едно и също нещо. Не им се пада по натал опандизване или пък имат "щастливи аспекти" за измъкване от пандиза. Как да ти го кажа по-ясно? А други невинни хора попадат там. В общия случай трябва да има някакво престъпление, понеже обществото определя нормите и масовите престъпници обикновено не могат да избягнат присъда. Сатурн е отговорен за обществените норми - той издава присъдата, а Плутон я изпълнява. мисля, че тези две планети имат решаваща роля за произнасянето и изпълнението на присъдата.

*

kaily

• 5145
« Отговор #45 -: Март 03, 2009, 07:45:55 pm »
Небесна, много си нервна неска бе.
Лю лин мина ли?  :'(

*

Nebesna

« Отговор #46 -: Март 03, 2009, 07:50:35 pm »
Небесна, много си нервна неска бе.
Лю лин мина ли?  :'(

;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 03, 2009, 07:59:27 pm »

Говорим едно и също нещо. Не им се пада по натал опандизване или пък имат "щастливи аспекти" за измъкване от пандиза. Как да ти го кажа по-ясно? А други невинни хора попадат там. В общия случай трябва да има някакво престъпление, понеже обществото определя нормите и масовите престъпници обикновено не могат да избягнат присъда. Сатурн е отговорен за обществените норми - той издава присъдата, а Плутон я изпълнява. мисля, че тези две планети имат решаваща роля за произнасянето и изпълнението на присъдата.
точна както винаги! а , ако позволиш ще те допълня.....
позволяваш!знам , нали си приятелка!
тук задължително присъства и намесата на марс и или луната.действието , емоцийте , чувствата.а за нептун неща да говоря ,защото и той е свързан ,ама ще стане еднаааа -не ти е работа!

*

kaily

• 5145
« Отговор #48 -: Март 03, 2009, 08:02:18 pm »
Ми не знам, ама как сте я подкарали, аз съм си за затвора отсекъде.  :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Март 03, 2009, 08:06:30 pm »
Ми не знам, ама как сте я подкарали, аз съм си за затвора отсекъде.  :'(
ти си на ход!качвай картата!да те видиме по политически ,по икономически или по астрологически причини си мислиш ,че си за там! ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #50 -: Март 03, 2009, 09:29:57 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 03, 2009, 09:44:30 pm »
скъпа , тук въобще няма индикаций за затвор. има индикации за всичко друго , ама не и за затвор.

*

kaily

• 5145
« Отговор #52 -: Март 03, 2009, 09:49:22 pm »
Марс в осми владетел на 12 с опозиция на Юпитер, Сатур и останалото стадо там.
Па Венера като управител на седми в широка опозиция с Уран и квадратура с Нептун в 12, управител на 4.
Сигурна съм, че ако не дай боже и пу пу пу, да не чуе дявол, попадна в затвора, ще се намерят достатъчно аспекти да потвърдят що съм аджеба вътре. :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Март 03, 2009, 09:54:04 pm »
опозицията на марс и юпитер в съвпад със сатурн по тази ос 2/8ми дава информация се добре се справяш с финансиите както на другите,така и с твойте лично заработени средства.не виждам да са наранени слънцето или луната.по-скоро си прекалено ангажирана с кариера и дом.поне сподели ,как преживя урановата криза :),моля те!

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Март 03, 2009, 09:58:52 pm »
Ама Марс ми прави опозе и със слънцето, макар и по-широко.

Урановата криза не питай, щото Уран първо ми се влачи по Венерката, после опозиция със себе си, после оп на ИС и после опозиция северен възел и връз южен.
Питай АН що ревове през ония години и що тръшкане беха.
Сега треперя като лист с тоз Уран връз луна и Сатурн опозиция, Плутон връз слънце. Се чакам тухла да ме удари по главата.
Пу пу пу, дано съм си поотработила кармата през ония години, че сега да ми се размине.  ???

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #55 -: Март 03, 2009, 10:20:28 pm »
Отново за творчеството

Хитлер си е крупен творец, да не се ражда всеки ден човек, който да измисли стратегия за покоряване на света (представя те ли си колко си е вярвал и каква свобода на мисълта е имал)? Ако беше успял, сега сигурно щяхме да се готвим за отбелязването на неговия рожден ден, а не да празнуваме 3 март.

за да се случи "затвор"
1. Трябва да има творчески акт на престъпление, не всеки има свобода на мисълта и енергия да твори....независимо в каква насока, тук влиза 5 дом, Слънце и Марс като воля за осъществяване на замисленото.
2. Малефактори към светилата - за да бъде хванат човекът

Небесна - първата аксиома на астрологията е, че светът е единен - "каквото горе в небесата, такова и долу на земята" всичко ти е написано в натала. Аз отчитам и средните точки (при мен работят) и хармоничните карти гледам и Навамшата, въпреки, че Ведическата астрология е локално, а не индивидиално ориентирана и се проектират по различен начин знаците и точките (как сте с дескриптивната геометрия, можем доста да си поспорим....), с което не съм съглана, поне не и в 21 век. Прогресиите дават най-силните усещания, предизвикани от трептенията на планетите, които новороденото (все още свръх-чувствително) изпитва и те определят голяма част от подсъзнателно ниво, затова ги отчитам и тях, но нищо не може да се случи само по транзит. И моля те избягвай да ми казваш, че системата ми на мислене е грешна ... някак е много грубо, по-добре казвай моят начин на мислене е различен от твоя.....

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Март 03, 2009, 10:27:33 pm »
По 5-ти дом се отнасят и спекулациите и хазарта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 03, 2009, 10:31:32 pm »
Ама Марс ми прави опозе и със слънцето, макар и по-широко.

Урановата криза не питай, щото Уран първо ми се влачи по Венерката, после опозиция със себе си, после оп на ИС и после опозиция северен възел и връз южен.
Питай АН що ревове през ония години и що тръшкане беха.
Сега треперя като лист с тоз Уран връз луна и Сатурн опозиция, Плутон връз слънце. Се чакам тухла да ме удари по главата.
Пу пу пу, дано съм си поотработила кармата през ония години, че сега да ми се размине.  ???
уран транзитира през четвъртия ти дом /не питай бая години имам вече опит/– промени в дома, недвижимата собственост и емоционалните връзки в семейството. внезапни промени или нови условия на отношения с родителите.съвпада на уран с луна – емоционална, психическа и душевна неустойчивост. лош период за отношения с жени/майка , сестра , дъщеря /и/. чести смени на настроението, което води до проблеми в емоционалните връзки. често се срещат неочаквани промени в местожителството, дома и нарушаване на рутината, начина на живот. неочаквани проблеми с общи пари, инвестиции, колективни договорености. проблеми с електричество, електроника, техника. независимо от проблемите, това може  да засили интуицията ти ,която смятам че имаш в изобилие. понякога събития извън силите на човека нарушават или разрушават семейната, домашната, финансова стабилност.уран руши ненужното , но според мен трябва да обърнеш внимание и на хирон.имаш възврат.не го подценявайте тоя хубосник! :)

*

porto_kalka

« Отговор #58 -: Март 03, 2009, 10:41:14 pm »
Може би ще е добре да направиш справка с тълковния речник що е то творчество и що е то престъпление.

Аз отказвам да си представя, че има съвременни млади хора, които толкова упорито твърдят, че изнасилвания, убийства и разни други шизофренични изпълнения са творчество!!!!

Между впрочем всеки може да извърши волно или неволно престъпление, всякакво, дори убийство, но не всеки може да бъде творец! 

С това приключвам тая тема, защото вече ми е абсурдно да се впускам в изясняване на морални, общочовешки категории.
Така като гледам по-горе има няколко карти, но никой не се опита да разсъждава поне малко по тях. 

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Март 03, 2009, 10:43:29 pm »
За Хирон си много права, таман с това се занимавам. Какво ще ме прави при възврата си?