Отново за творчеството
Хитлер си е крупен творец, да не се ражда всеки ден човек, който да измисли стратегия за покоряване на света (представя те ли си колко си е вярвал и каква свобода на мисълта е имал)? Ако беше успял, сега сигурно щяхме да се готвим за отбелязването на неговия рожден ден, а не да празнуваме 3 март.
за да се случи "затвор"
1. Трябва да има творчески акт на престъпление, не всеки има свобода на мисълта и енергия да твори....независимо в каква насока, тук влиза 5 дом, Слънце и Марс като воля за осъществяване на замисленото.
2. Малефактори към светилата - за да бъде хванат човекът
Небесна - първата аксиома на астрологията е, че светът е единен - "каквото горе в небесата, такова и долу на земята" всичко ти е написано в натала. Аз отчитам и средните точки (при мен работят) и хармоничните карти гледам и Навамшата, въпреки, че Ведическата астрология е локално, а не индивидиално ориентирана и се проектират по различен начин знаците и точките (как сте с дескриптивната геометрия, можем доста да си поспорим....), с което не съм съглана, поне не и в 21 век. Прогресиите дават най-силните усещания, предизвикани от трептенията на планетите, които новороденото (все още свръх-чувствително) изпитва и те определят голяма част от подсъзнателно ниво, затова ги отчитам и тях, но нищо не може да се случи само по транзит. И моля те избягвай да ми казваш, че системата ми на мислене е грешна ... някак е много грубо, по-добре казвай моят начин на мислене е различен от твоя.....