И аз съм на мнение,че голяма част от престъпните дейности могат да изразяват именно творчески процес,който се разкрива в 5 дом.По 5 дом се разкрива изцяло индивидуалния отпечатък,този който няма аналог и не се съотнася към никакви норми,правила и т.н.Дали този творчески процес е градивен или деструктивен,води до положителни или отрицателни резултати,това е само знака + или - на творчеството.Има и зли гении и зли творци-това обаче не ги прави лишени от гениалност и творчество.
не знам дали е редно да се вдигат така стари теми, но гледам, че в другата някой казва да се види тази...имам въпрос, не видях да е засегнат някъде..
ако престъплението е от страст, в осми дом ли трябва да се търсят индикации в наталния хороскоп, а ако обвинението е несправедливо, трябва да е свързано с нептун, така ли??
ако е обвинен по доноси, това е по 12-ти дом, и въпроса ми е, може ли по тези 3 точки да се намери часа на раждане..и да се предвиди дали ще докаже невинноста си, или не..става въпрос за реален човек..
Редно е да се отварят стари теми. Нали затова са темите, за да се връщаме към тях и да дописваме нещата в развитие? Ако едни и същи заглавия се пускат по много пъти, информацията се разпилява, а е добре тя да бъде систематизирана.
Технологията, която описваш -"търсене на индикации в личния хороскоп" предполага вече известен час на раждане и чак тогава да се предвиди дали ще докаже невинността си. Ако часът е неизвестен, то и домовете са под въпрос и никакви прогнози няма да бъдат точни.
По въпроса за ректификацията - отговорът е "да" може това събитие да се използва за намиране на точния час на раждане. Но, внимание! Ректификация не се прави само по едно събитие, нужно е да се изследват много повече събития от личния живот. И трябва да има поне приблизителен час на раждане, който се взема от кметството. Чак, когато хороскопът се ректифицира, може да се пристъпи към прогнози.