Здравей Гост

кармата в хороскопа-избор ,причина , следствие и бъдеще

• 208 Отговора
  • 33846 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
здравейте мили приятели!
смятам ,че всички тук сме кармично свързани.почти навсякъде плахо и боязливо,смело и категорично според зависи говорим за кармата.освен с РАХУ И КЕТУ ",опашка на дракон  ;D и глава или СЛВ и ЮЛВ"/както искате така го наричайте/ ,аз свързвам кармата със сатурн и плутон дори и с хирон.иска ми се да поговорим за това ,кои хора сеят карма и кои я жънат,какви са аспектите за леката и тежката карма,как определяме кармата в човешкия хороскоп,как по-лесно да работим за разплатата , как по-леко и лесно да се справим с уроците й ,кога и какви събития ,транзити и аспекти отключват тези кармични  проциси?въобще да поговорим за нея.
при мен в момента има транзити на слв във водолей,в добри аспекти към наталната позиция.та темата с кармата яко ме човърка.така,че в този ред на мисли ви оставям да подълбаете и вие в кармичните дебри на астрологията. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Maraj в картата си има един от най-сложните кармични модели:

- управителите и на 2та възела са ретроградни
- упр на Северния възел в съвпад с Южния
- управителите са във взаимна рецепция и в заточение
- възлите са в интерсептирани знаци
- Сатурн е в квадрат с УПР на СЛВ

Тук знаците и домовете в които се намират възлите са така тясно преплетени,че както навързването им показва поне няколко живота на следване на такъв преплетен път с взаимно зависими действия и положения по двата възела,така и евентуално много трудно развързване,което може да отнеме и повече от един живот.В тази карта първо задължително трябва да се изчисти проявата по ЮЛВ преди хармонично да се разгърне СЛВ,тъй като е в съвпад с ретроградна планета и още повече,че тя упр СЛВ.
Показателите за много тежка карма са други,тука според мен има по-скоро кармична обусловеност за грешни и неясни избори/поведение,сложно активиране и на двата възела едновременно,което създава много трудности.
Ако Maraj е съгласна,може да и разнищим кармичната програма с точните показатели от картата.  ;)

« Последна редакция: Март 02, 2009, 07:20:08 pm от Sinyhe »

*

Марая

• 28287

Тук знаците и домовете в които се намират възлите са така тясно преплетени,че както навързването им показва поне няколко живота на следване на такъв преплетен път с взаимно зависими действия и положения по двата възела,така и евентуално много трудно развързване,което може да отнеме и повече от един живот.В тази карта първо задължително трябва да се изчисти проявата по ЮЛВ преди хармонично да се разгърне СЛВ,тъй като е в съвпад с ретроградна планета и още повече,че тя упр СЛВ.
Показателите за много тежка карма са други,тука според мен има по-скоро кармична обусловеност за грешни и неясни избори/поведение,сложно активиране и на двата възела едновременно,което създава много трудности.
Ако Maraj е съгласна,може да и разнищим кармичната програма с точните показатели от картата.  ;)

нищо против!с удоволствие!действайте.....,разплитайте :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

нищо против!с удоволствие!действайте.....,разплитайте :)
Качвам картата ,но ако речеш ,ще я поизтрия ;D

*

Nebesna

Според мен в тази карта ЮЛВ (в Стрелец в първи дом) е по-силен, понеже господарят на СЛВ (в Близнаци в 7-ми дом) се идентифицира с миналата карма (Меркурий в съвпад с ЮЛВ в Стрелец). Силата на ЮЛВ се подчертава  и от присъствието на  Слънцето в Стрелец в първи дом.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Да,в тази карта ЮЛВ е с по-голяма сила,но УПР на СЛВ Меркурий е по-силен от УПР на ЮЛВ,тъй като Меркурий е изгряващ,отделно се свързва със самоидентификацията и със самоличността-съвпада със Слънцето в 1 дом и има повече мажорни аспекти : съвпади с ЮЛВ,Слънце и квадрат Сатурн;Юпитер има минорни аспекти:куинконс с Венера и полусекстил с Луната,като и двете планети са пасивни и вътрешни.Обаче тази взаимозависимост между двата управители на възлите е много сложна и ще се опитам да извадя кармичната картина като процес за да видим къде и как са започнали нещата да се развиват,до къде са стигнали и накъде отиват :

За изходна точка взимам Южния възел-пътят който е бил вървян в продължение на много животи,ролята на душата и нейните характеристики,най-старият кармичен модел в картата

С възел в Стрелец в 1 дом душата е била в основата си самостоятелна,първична-в смисъл живяла е по прости закони, следвала е принципите на висшия ум,универсални ценности;изградила е лична самоувереност,водила се е от своите лични принципи за честност и субективната идея за широката картинка на света.Преобладаващ пол в това и отношение е бил мъжкият.Тон в живота си е била самата тя.Това е най-старият модел в пътя на душата.

След това продължението или по-обособените акценти на този път се разкриват,чрез УПР на възела,който и дава по-голяма външна насоченост на този път чрез положението му по дом и знак-Юпитер е в Близнаци в 7 дом. Първоначално своята роля на водач и разпостранител на висши принципи и закони или субективната им трактовка се е осъществявало чрез социална активност и водене на другите чрез адаптирането им в по прост вид,така че да се осигури тяхната приемственост от широкия кръг.Чрез своята външна мисия-Юпитер в Близнаци и 7 дом, душата е изразила своята вътрешна природа и умения-Южен възел в Стрелец 1 дом и по този начин е започнала да усвоява трудните уроци на взаимното разбиране и на провеждането на принципите от висш порядък към такива които могат да имат отношение към водене на обществото в правилата на тяхното ежедневие и взаимно взаимодействие на различни среди чрез някакъв обединяващ принцип(закон,философия,светоглед).Обаче този процес е станал много труден и не е разгърнат качествено-интерсептацията винаги показва освен линия продължаваща от минал живот, но и трудност в прилагането практически на качествата на дадените знаци в дадените области.

Тогава вероятно се включва нуждата от развитие на интелектуалния и обективен подход,развиването на способността да се предават знания в адаптиран за другите вид,така че да могат да имат полза от тях-поставя се такъв път на съдбата (СЛВ в Близнаци).За тази цел душата е избрала задачата да развие способностите на нисшия ум и виждането на многостранността на позициите и идеите,теченията и т.н.-Меркурий съвпада с ЮЛВ.При този процес се вижда ясно ,че изворът е знак Стрелец (висшите знания и принципи),а инструмента става Меркурий- езика,словото,многостранното мислене в противовес на първичното което е тълкувало нещата едностранчиво или ги е предлагало в много суров вид,което е било неблагоприятно за тяхната адаптация на социално равнище.

За тази цел е започнал процеса на съдбата-връзка с много и различни хора и среди,рафиниране на ума чрез другите, усилено взаимодействие-СЛВ в Близнаци 7 дом.В този си момент душата може да се е идентифицирала силно с тази си роля,търсейки отражение на своите принципи в другите(Юпитер в 7 дом),признание и зачитане от тяхна страна.Тогава и се смекчава и става по-възприемчива-Меркурий съвпад с възела.

Юпитер в 3 декада показва,че широкото мислене,концепции и т.н. са по-отдавна вкоренени и са по-зрели за разлика от идеите пренесени от другите или видоизменени в следствие от досега с другите личности-Мерк е в 1 деката.2те планети са в заточение и в интерсептация-имало е и все още има проблеми с пълната им външна изява или в завършеният им вид-винаги се намира нещо което не е готово (не е оформено) и се отлага момента за тотално интегриране между нисшия и висшия ум в душата на вътрешни ниво и между Аза и Другите (личността и обществото) на външно ниво.

Настоящата самоличност-Слънцето се идентифицира с това минало и тази по-предна роля- на свързаността с другите и нуждата от взаимодействие и разясняване на отношения на базата на приемане/отхвърляне на общи и лични принципи и виждания/знания,развитието на интелекта,събирането на знания,изкарването на дълбоките пластове кармична памет и вродени умения.Макар,че са заключени в 1 дом  и това ограничава този досег и рафинирането на тази роля,Меркурий упр МЦ и там може да се изведе блокираната енергия от междуличните взаимоотношения и вътрешно самовъзприемане където няма сигурност или нещата са много сложни за определяне,професионалната реализация може да изведе този потенциал на светло в този живот.

В картата има показатели за това,че този сложен път се води не един или два живота,а в рамките на много - ретроградни управители,интерсептирани възли,а специално ретроградния УПР на СЛВ в съвпад с ЮЛВ показва,че пътя на СЛВ е вече активиран в не един живот.

Това на кратко като система на построяване ми се вижда,иначе самия "сценарий" може да е доста по-широк и с много повече детайли.  ;)

Само да допълня за разположението на възлите при maraj ,минало и настояще са в постоянно взаимодействие. При нея е необходимо да използва и опита от настоящия живот за да отработва посоката указана от СЛВ ,като не повтаря вече установените модели . Затормозяващо е влиянието на ретроградния Меркурий който я кара да изживява сексуалните модели на своите минали опитности  на ментално ниво.Споменавам за това му проявление ,защото е застъпена остта на 1/7 домове . Планетите ,които са в съвпад с ЮЛВ са почвата върху ,която стъпваме ,но и товара ,който носим при изпълнение на заложеното ни от СЛВ.

П.П.ще допълня съобщението при първа възможност ,защото имам проблем с компа или с нета и ми се наложи четири пъти да правя опити да го пусна и все нещо да удрям на камък. Сега остана само горната част от написаното  >:(
« Последна редакция: Март 02, 2009, 10:04:52 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Марая

• 28287
която вечно търси ,КАТО РАЗБИТА ЛОДКА В МОРЕ , ОТ ПЕПЕРУДИ!

много ме развълнува написаното , така ,че ,ако не съм разбрана ,питайте ,ииии.....не се притеснявайте!
астрологията има такава необходимост от астролози и последователи като синухе , зъболекара , небесна , лили , скарлеткаКЪДЕ Е ПЪТЯ?
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 02:38:16 am от Марая »

*

Nebesna

Любовница на истината винаги ще бъда, на разума вратата ще отключа.
сърцето вечен порив на безумна обич за никого не ще заключа.
но ,аз те моля никога не ме обиждай , затуй че ,непокорна пък и зла ще бъда ,
към тези вечни клоуни от цирка на живота?! на тях им дадох много ,

теее ,предатели и лицемери опитаха да ровят във душата ми ,
която вечно търси ,КАТО РАЗБИТА ЛОДКА В МОРЕ , ОТ ПЕПЕРУДИ!

Много красиво и прочувствено. Имаш дарба за поетеса.

*

Марая

• 28287
само нещо да допълня , иии то от собствения опит :: миналото никога не умира и не изчезва безследно -то е винаги с нас!поредното доказателство за юлв в съвпад с мерка в стрелец! :)

*

Марая

• 28287

това е част от единственното стихотворение посветено на съвестта и се нарича СЪВЕСТ.
не е писано от Марая ,а от ДУШАТА Й ,която вечно търси! >:(
благодаря небесна!това е ретро мерка и онзи юпитер.....

*

Nebesna

само нещо да допълня , иии то от собствения опит :: миналото никога не умира и не изчезва безследно -то е винаги с нас!поредното доказателство за юлв в съвпад с мерка в стрелец! :)

Миналите опитности ни правят това, което сме. ЮЛВ е нашата "банка с опитности". Като се замисля, няма нищо страшно в това господарят на СЛВ да е в съвпад с ЮЛВ. Ти непрекъснато черпиш от тази банка с опитности, преосмисляш ги (ретро Меркурий) и ги усъвършенстваш, тъй като господарят на ЮЛВ е в знака на СЛВ. Връзката е двупосочна.

*

Марая

• 28287

Миналите опитности ни правят това, което сме. ЮЛВ е нашата "банка с опитности". Като се замисля, няма нищо страшно в това господарят на СЛВ да е в съвпад с ЮЛВ. Ти непрекъснато черпиш от тази банка с опитности, преосмисляш ги (ретро Меркурий) и ги усъвършенстваш, тъй като господарят на ЮЛВ е в знака на СЛВ. Връзката е двупосочна.
при тази двупосочна връзка винаги има много енергия ,част от която се разпръсква , като фойерверк.посоката по слв ,която трябва да извървя е свързана не само с партньорите , тя е свързана и с явните врагове и със съпрузите.тук е и основният въпрос как ,и по-какъв начин да се проработи и кой юпитер или меркурий , за да бъде достигнат душевния комфорт?

*

Nebesna

Не можеш да елиминираш нито Меркурий, нито Юпитер, а да ги примириш, което на този етап е невъзможно, заради несъгласуващите се тежки транзити. Задаваш си тези въпроси точно сега, вероятно провокирана от квадратурата на транзитния Сатурн в Дева, който подсилва значението на тези две планети в твоя живот, образувайки тао-квадрат. Но Сатурн ще навлезе във Везни в края на годината и тогава ще образува благоприятни аспекти с господарите на възлите. Когато и Уран напусне Риби, ще намериш душевен покой.

*

Инти

• 2068
Maraj,

Точно днес, и тъй като няма нищо случайно на този свят,взех отново една книга която така и не прочетох, а върнах на притежателя й след сума ти време висене на секцията,но сега вече на този етап от живота ми, чрез съзнателно осмисляне и навлизане в дебрите на езотеричното, отново прочетох тези редове, които за мен са постигнато познание, но то се трансформира в мъдрост само ако се работи с него, а не се складира в "клетките на мозъка".

Специално си поставих задача да набера на уорд текста от главата в книгата, която е озаглавена "Отработване на кармата" и ще го направя тази вечер, за да може това знание да бъде от полза на всеки , който има нужда от него. Авторката се казва Даян Форчън, а книгата е "Разумен Окултизъм и Практически окултизъм във всекидневния живот"

И аз имам Меркурий съвпад с Южен възел само че в седми дом, и аз съм зодия Стрелец също с интерсептирани знаци Стрелец/Близнаци като при теб, но при мен няма такава кармична обремененост, защотото управителят на южния възел Сатурн е в секстил с Меркурий и Южния възел.

Подарявам ти едно мое стихотворение, дано успееш да откриеш скрития езотеричен смисъл да БЪДЕШ ЧОВЕШКО СЪЗДАНИЕ СЪС ИСТИНСКА БОЖЕСТВЕНА НАТУРА, която е твоята непреклонна движеща сила и която винаги ще те води напред.

Еони от прераждания

Като водопад потъващ в безбрежната синева,
стичат се еони в цикъл от прераждания,
МЕЧТИ родени върху криле от свобода,
нареждат пъзела –Живот,
сърце, жадно за божествена амрита,
туптящо в безлюдна тишина
търси образа си зад ефирно огледало,
там долу, прикрита с димна маска от тъга,
Съдба в мираж от пепел самотно скита,
повита болката й в призрачно одеало,
като загърната скала в лунните обятия,
търси трансцеденталните пътеводители,
и дерзаеща за смисъла на своите разпятия,
на кръстопът от айсберги и приливни вълни,
на дъното на океана, сред грохота на птичите сълзи,
метаморфоза на съзнанието ражда амфибия,
погребала лицето си човешко,
истинска, тя плува свободно в своите води.

« Последна редакция: Март 03, 2009, 02:49:32 am от Asaia »

*

Инти

• 2068
   Кармата определя характера, а чрез него се определя начина по-който третираме нашата среда, той въздейства в дълбочина на начина, по който нашата среда ни третира. С други думи нашата добра или зловредна  съдба зависи в много голяма степен , отколкото осъзнаваме, от реакциите на нашата среда към поведението ни.

Ако се промени напълно нашето отношение към живота, оттам се модифицира и кармата ни. Вече стигаме до корена на целия проблем- единствения подход за отработване на нашата карма. Може да се стори трудно на някои, но трябва да се изправим пред факта, че кармата е нещо, което трябва да се приема , а не да се отбягва.

Това е ключът към целия проблем. Кармата не само трябва да се приема като неизбежна, а да се посреща добре,  като стипендия в училището на Живота. Постигнем ли това отношение към нашата карма, нейното проработване вече е започнало. Това не означава, че тя няма да ни създава повече проблеми, да ни подлага на по-нататъшни проверки. Отработвайки кармата, ние не я избягваме, ние стигаме до края й като я превъзмогваме. По същи начин можем да очакваме да си спестим по-нататъшните уроци по аритметика, ако сме получили вярно даден сбор.

Когато посветеният се залява да отработи кармата си, той преднамерено я призовава и ускорява. Незабавният резултат от това е двояк. Първо, криза в живота му. И второ, внезапно постигане на сила да се справи с тази криза. След преминаването на този критичен период, вече не му е останала карма за отработване и той може да заяви съвсем вярно, че всички неща заедно творят добро за онези, които обичат Бог, тъй като неговата добра карма действа безотказно. Силите придобити от него в отработването, остават, докато съпротивата е преодоляна. Тогава той изживява, необикновено разкриване на пътя, който толкова често е присъщ на хората, постигнали неограничено себеотдаване.
     Когато се занимаве с нашата карма, ние го правим по необходимост, ,но трябва да приемем с радост, стараейки се да разберем какви уроци ще ни даде тя, какви характерни черти ще развие у нас и активно и интелигентно да сътрудничим в житейския порядък като научим тези уроци и развием тези характеристики.

Трябва да вдигнем очи над морето от неприятности и да съзрем идеала на усъвършенствания характер. Нека си представим какви ще бъдем, когато бъдем усъвършенствани от непоколебимо посвещаване живот след живот- силни, мъдри, хармонични, съвършено уравновесени сред върховете и спадовете на  живота, както изкусния ездач, обуздава дръзкия кон – поддавайки се на неговите подскоци като същевремнно го направлява и контролира. С този съзнателен идеал нека безпристрастно разгледаме трудностите, които ни заобикалят, и видим как усъвършенстваната Мъдрост, Сила и Любов ще ни направят способни да се извисим над тях и да ги отработим. Тогава ще видим как самите трудности развиват у нас характерни качества, нужни за усъвършенстването ни.

Ако погледнем на живота като на училище и се опитаме да разберем неговите уроци, той ще ни се стори толкова различен, отколкото ако гледаме на него като на нещастие- и по –колко различен начин ние ще можем да се справим с него!

Всеки, който може да се извиси над егоцентричното отношение, ще постигне това, което прави просветеният, и ще призове Господарите на Кармата. Преди да се впусне в това обаче, той трябва да е достигнал този етап в духовното развитие, когато се стреми към доброто, а не към приятното- идеала на усъвършенствания характер, вместо болезнения принцип на удоволствието. Когато сърцето му е наистина обърнато към идеала, , Ангелът на Мрака- който според кабалистичната традидиция стои зад лявото му рамо- ще стане инициатор и ще му покаже пътя.

Според Мистериите, инициацията от Ангела на Мрака следва след пробуждането на Господарите на Кармата и това е най-бързият и сигурен начин да се открие Пътя. Тези , които са приели това посвещаване, стъпват върху Пътя, освободени от кармата. Според традицията на мистериите, винаги когато го призовем, , инициаторът идва и пита за подходящите думи. Ако можем да ги кажем, ние сме допуснати в Храма на Мистериите. Ние осъзнаваме обаче, че самият живот е Великият инициатор и че физическата церемония само утвърждава духовното изживяване.

Когато изпитаме цялостен духовен стремеж към пътя за усъвършенстване, ние се изправяме пред живота и той ни задава проверовъчен въпрос.  Всички , които следват Пътя,  ни разказват, че веднага след формулизирането на това желание е възникнало проверовъчно преживяване в обикновения живот.  Ако са способни да приложат духовни принципи за отработването на това преживяване, те отговарят правилно за зададения въпрос и преминават зад Завесата. Оттам нататък те виждат живота пречупен през духовните принципи, вместо през физическото усещане.

Няма никаква мистерия относно подходящите думи, с които трябва да отговорим на Мрачния Ангел на бедствията, който идва в името на господаря- всеки велик духовен учител, който е дошъл при хората, ни е казвал какви са тези думи. Те са били произнесени от Нашия Господар при върховната проверка в Градината на Гетсиман- „Да бъде Твоята воля, а не моята”. Когато сме стигнали до етапа, когато можем да кажем това в отговор на посланика на бедствията, който са ни изпратили Господарите на кармата при призоваването им, ние ще чуем отклика:”Добре, добри ми и верен служителю, влез в радостта на твоя Господар”.

Безрезервното приемане на нашата Съдба е специалният урок, от който се нуждаем за нашето духовно развитие, той е Ключът, който отваря вратата на кармичната обвързаност. Когато кармата е вече приета, тя е поне на половина преодоляна. Ние трябва да си поставим непосредствената цел да постигнем търпение и дори щастие, при каквито и обстоятелства да решат да ни поставят Господарите на Кармата. Когато видят, че сме постигнали търпение и сме усърдни, те ще кажат: „Този урок е научен. Няма нужда да се повтаря живот след живот, докото урокът,който то съдържа, бъде усвоен.[/b]

Целта на Кармата е не да ни пречупи, а да ни създаде. Не бива никога да се страхуваме, че кармата ще се наслагва непрекъснато, докато ни пречупи.Кармата не е тази, която ни пречупва. Ако това стане, то означава, че ние самите сме го направили срещу нея. Онези, които са виждали диви коне по хълмовете, освободили се от хамута, знаят нещо за гледната точка на Господарите на Кармата. Както изглежда на хората буйното, глупаво зло пони, така и ние изглеждаме на Господарите на Кармата.

Голяма част от хората са с добри намерения. Проблемът на Господарите на Кармата не е толкова в изкореняването на активното зло, колкото в това учениците им да разберат какво се изисква от тях
, тъй като ние толкова по-висши спрямо тях, тъй както ние сме толкова по-нисши спрямо тях, колкото са животните спрямо нас. Нека погледнем на ударите на съдбата като на предупреждения и ако трябва,нека да има остри ухапвания на овчарско куче и гегата и виковете на овчаря, който се опитва да ни вкара в зелените пасбища, които ни очакват. Нека престанем да гледаме на тях като на сляпо осуетяване на нашите желания от враждебната Съдба.

Когато произнесем тези най-мощни Думи на Силата: „Да бъде Твоята Воля , а не Моята”, ние автоматично се подравняваме с космическата сила и тази нова воля в нас вече не е заприщена, а се понася леко към своята цел по теченията на духовната вселена. Тази воля е волята за духовно усъвършенстване. Тя не задоволява нито суетата, нито алчността. Нито пък ще подслони нашата страхливост и ленивост. Пътят, по който ни води,ще лъкатуши нагоре, но ще бъде облян в светлина и ведрост,  и никога няма да ни липсва подслон за през нощта.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Кармата определя характера, а чрез него се определя начина по-който третираме нашата среда, той въздейства в дълбочина на начина, по който нашата среда ни третира. С други думи нашата добра или зловредна  съдба зависи в много голяма степен , отколкото осъзнаваме, от реакциите на нашата среда към поведението ни.

Ако се промени напълно нашето отношение към живота, оттам се модифицира и кармата ни. Вече стигаме до корена на целия проблем- единствения подход за отработване на нашата карма.

Ти ли си писала горното, най-накрая някой да дойде на мойто!
години говоря същото, че кармата е събития, а събитията са предизвикани от енергии, а енергиите се трупат от отношението ни.
И всичко, което трябва да направим, е да променим отношението си. То е като ключа за лампата, тока си е ток, електричеството си е електричество, ма ние не управляваме електричеството, ние управляваме ключа за лампата.
Променяйки ключа, променяме и начина по който ще тече токът.

Затова изпреварващо променяме отношението си и избягваме сума ти неприятности по пътя, които са ни създадени със същата цел - да променим това пусто отношение. Като го променим изпреварващо, избягваме повечето удари. Иначе накрая това отношение все пак ще бъде променено.

*

Марая

• 28287
Само да допълня за разположението на възлите при maraj ,минало и настояще са в постоянно взаимодействие. При нея е необходимо да използва и опита от настоящия живот за да отработва посоката указана от СЛВ ,като не повтаря вече установените модели . Затормозяващо е влиянието на ретроградния Меркурий който я кара да изживява сексуалните модели на своите минали опитности  на ментално ниво.Споменавам за това му проявление ,защото е застъпена остта на 1/7 домове . Планетите ,които са в съвпад с ЮЛВ са почвата върху ,която стъпваме ,но и товара ,който носим при изпълнение на заложеното ни от СЛВ.

П.П.ще допълня съобщението при първа възможност ,защото имам проблем с компа или с нета и ми се наложи четири пъти да правя опити да го пусна и все нещо да удрям на камък. Сега остана само горната част от написаното  >:(
:) обещаното го търся като наследство....много е важено да прочета остатъка :)

*

Марая

• 28287
с всичко съм съгласна , но много си падам по конкретиката!кога се отключват кармичните събития?кои аспекти и транзити , прогресии или дирекции отключват кармата? :)

:) обещаното го търся като наследство....много е важено да прочета остатъка :)
отново ме погна каръшкия късмет ,затова ще ти напиша в съкратена форма това ,което исках да ти напиша.
При твоето разположение на възлите ,си като вързана с миналото ,освен това положението е утежнено и от АСЦ Скопрпион .
Имаш изградени свои разбирания за отношенията и как трябва да се развиват,което е породено от опитността на ЮЛВ и трябва да се научиш да зачиташ интересите на своя партньор ,без да губиш реална представа за своята личност .
Проследи си соларите и транзитите ,защото при обръщането на лунните възли се получава равновесие в живота и са едни от ключовите моменти в живота.

Съжалявам ,че се получава толкова скапано обяснение ,но харда ми се е скапал .Сега чистя информацията и се надявам до по-късните часове да съм в час да мога да пиша.
« Последна редакция: Март 03, 2009, 04:15:36 pm от ЗЪБОЛЕКАР »