Здравей Гост

кармата в хороскопа-избор ,причина , следствие и бъдеще

• 208 Отговора
  • 33974 Прегледи
*

Nebesna

Та значи, скъпа ти сама признаваш, че това е процес и си се опитвала цяло десетилетие да се справиш. Сигурно си имала периоди на отказване и пропиване. Аз заковавам на 2000 г. за окончателно отказване от зависимостта. Това не значи обаче, че пак няма да пропиеш при някой транзитен аспект. Например, когато Нептун влезе в Риби и съвпадне с твойта Луна. дано, дай Боже да не съм права. Аз те съветвам да бъдеш внимателна.

И не искам дата или период от 1 месец даже, давам широка граница от половин година, кога приблизително?

;D

Ти нали знаеш, че в щатите на преборилите се с алкохола им втълпяват, че те всъщност са временно отказали се, за да са винаги на щрек.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Не знаех, ма това не е проблем на настоящото разследване.
Значи исках само да покажа, че наистина не можем да предвиждаме събитията.
Звездите предразполагат, ма случването не го правят. И понякога може да се случи, друг път не.
Затова и толкова спорех в оня клуб, че нищо не е написано на небето, поне не и което ние можем да прочетем с астрологията.
Ясновидството дава по-стабилна представа за бъдещето от астрологията. А двете заедно още по-стабилна.
Ама в крайна сметка на нас ни е дадено да виждаме част от цялото...то никой не може да бъде сигурен какво вече му се е случило, както казваш ти - да си внушаваме, че сме временно отказали се, да не би случайно да се окаже, че не ни се е случило отказване. Та камо ли да бъде сигурен какво ще се случи в бъдеще.

Има много индикации за едно или друго, има събития с по-голяма вероятност и с по-малка, ама не мисля, че могат да се предвидят.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
maraj , Много си на погрешен път, ма труди се. Позволявам.  :)

Nebesna,
Нали усещаш, че в момента налучкваме момент на дадено събитие, което може да се случи при много транзитни аспекти.
Нали си спомняш, че преди минути казах същото - че не може да се даде момента на отключване на дадено събитие, а ти ми опонира, че не съм сериозна и предварително съм против всичко.
с кое бъркам?! с това ,че си емоционална или ,че си пияна по природа.зависимоста идва от аспекта нептун/луна -висшата октава на луната е нептун.големия воден тригон дава информация ,за това ,че си стар дух.марс в рак не е добре поставен ,но в осми дом е на трон по  дом.аз съм сигурна в това ,което казвам.според мен това е било не зависимост , а период от живота ти , продиктуван от сериозни емоционални фактори.ти нямаш отношение към алкохола , и не си имала.просто той е имал отношение към теб.според мен 95год. е бил периода в който ти си променила много неща.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
Е убу. Аз съм сигурна, че 20 години от живота  не са като да липсва отношение, ма щом пък казваш...

Кажи сега как намери сили в себе си и какво те мотивира да се откажеш. Това е най-поучителното.

*

Nebesna

Няма да водя този спор. Предвидих спонтанния аборт на моя приятелка и сега не я съветвам да забременява в близките няколко години. Това е най-сериозното нещо, което съм предвидила с помощта на астрологията. Мисля, че астрологията помага. Ти както искаш.

*

kaily

• 5145
Първо си признайте, че не можете да познаете.
Айде, картата я имате, забравете за всичко, което съм ви казала, че не ми влияят транзити, липси и прочее.
И просто се докажете, че го можете.
А какво ме е мотивирало-ми за една дългогодишна борба не е важно какво ме е мотивирало, а как съм се отказала....мотивирало ме е това, че имам и друг път, който трябва да изживея, то ако беше само да се алкохолизирам и да си приключа живота, ехее, отдавна да съм го направила, ама още работа ме чакаше...

*

kaily

• 5145
Ми аз не те карам да предвиждаш, а да следвиждаш - нещата са приключили преди 2000 г.
Ако го можеш, ще го докажеш. Ако не го можеш, ще се съгласиш с мен, че астрологията чат пат предвижда, ма не винаги и не може да и се фаща винаги дикиш.
Както и всички останали предсказателни техники.

Предвидих спонтанния аборт на моя приятелка и сега не я съветвам да забременява в близките няколко години.

Господи! А как й го съобщи?  :'(

*

kaily

• 5145
На мен ми е по-интересно как го е предвидила...

Първо си признайте, че не можете да познаете.
Очевидно го познахме. :P :P :P

А какво ме е мотивирало-ми за една дългогодишна борба не е важно какво ме е мотивирало

Това е едниственото важно нещо.

Аз не не подозирах, че ти си в този форум, за да опровергаеш астрологията.

*

Nebesna

Нищо няма да ти доказвам, твоята Лилит е в точен съвпад с господаря на Асцендента ми - Юпитер в Рак.

Все пак мисля, че ти пак ще посегнеш към алкохола, щом Нептун влезе в Риби и направи точен съвпад с твойта Луна (това ще стане на 60-тата ти годишнина, ако сме живи дотогава). Имаш много сходни натални аспекти с един човек, когото познавам и той е лекар и казва за себе си "Аз съм професионален алкохолик", както и "Бивш алкохолик няма!" И той беше отказал алкохола, но когато Нептун влезе във Водолей в съвпад с неговата Луна, пак се пропи.

*

kaily

• 5145
Никоя дотук нищо не позна.

Небесна, ти не можеш да ми познаеш кога съм отказала алкохола, но си съвсем сигурна кога ще посегна пак към него? Става ми смешно вече.

Аз бих дръпнал периода ти на промяна към 1988 година .

*

Nebesna

Предвидих спонтанния аборт на моя приятелка и сега не я съветвам да забременява в близките няколко години.

Господи! А как й го съобщи?  :'(

Нищо не и казах. Тя вече беше бременна. Транзитен Плутон в съвпад с натална Луна (управител на Асц-физическото тяло) в 6-ти дом. Когато Плутон влезе за пръв път в Козирог и направи съвпад с нейната Луна, тя забременя. После Плутон тръгна ретроградно към Стрелец и аз наистина се страхувах да не пометне. ....направо настръхвам като пиша тези редове.... Тя каза, че детенцето умряло в нея. Лекуваше се с антибиотици и близо година беше в депресия. Когато и казах ....постфактум..., че съм се бояла да не пометне, тя каза:" Добре, че не си ми казала". Сега ме тормози. Иска да забременява пак, но аз не и разрешавам. Плутон ще се движи ретро още няколко пъти върху нейната Луна в Козирог. Транзитния Сатурн ще влезе във Везни и ще направи квадрат с натална Луна, а транзитния Уран ще влезе в Овен и също ще направи квадрат с нейната Луна. Въобще Луната и е притисната от тежките малефици (Плутон върху Луна; Уран и Сатурн в тао-квадрат). Казах и, че ще и направя благоприятна карта, но трябва да почака със забременяването и че тя ми е по-мила.

Така, че Кайли, аз се отнасям много сериозно към знаците на астрологията и вместо да споря с теб, предпочитам да си прекарвам времето помагайки на хората, които се вслушват, особено, когато е заложен човешки живот.

*

Nebesna

Небесна, ти не можеш да ми познаеш кога съм отказала алкохола, но си съвсем сигурна кога ще посегна пак към него? Става ми смешно вече.

Ами смей се! Ти си явно тук, за да се забавляваш на чужд гръб. Нищо не сме научили досега от тебе. А това е дискусионен форум за обмен на познание. Аз ти споделих за моята приятелка. Ти на кого си помогнала посредством астрологията. Няма и да помогнеш, щом ти липсва вяра.

Аз бих дръпнал периода ти на промяна към 1988 година .

Не, бе! И ти нищо не разбираш!  :P  :P  :P

*

Марая

• 28287

е,тоя път ме ядоса.слушай какво ще ти кажа с тея натоварени домове на края хич не ти е лесно.в картата ти има в повечко вода и земя.обидчива си,мнителна си,подозрителна дори и черногледа.понякога затъваш в блатото на собствените си негативни емоций.ЗА ГОЛЯМО ТВОЕ СЪЖАЛЕНИЕ ТИ СИ КАНАЛА ПО КОИТО ЩЕ ПРЕМИНЕ ЧАСТ ОТ РОДОВАТА ТИ КАРМА , ТА ДОРИ И ОБЩЕСТВЕНАТА.това говори големия воден тригон.ти тоя път си го вървяла и в други животи.незнам дали някой от тук познава или не ,но аз мисля ,че тук врачки няма и всеки се опитва да тълкува , атова е много работа.мойто мнение по въпроса е,че  водения тригон носи всякакви зависимости и съм абсолютно СИГУРНА , че ти имаш много специално отношение не толкова към друго ,колкото към наркотиците ,както и психотропните вещества-нептун в 12-ти.картата не ми прилича на карта на алкохолик , а на много чувствителен човек , който е готов да обвинява всеки друг за грешките ,но не и себе си.пак повтарям ,ти си пияна по природа! :)
п.п. земния акцент и втори дом говори за материализъм в големи размери , а тая опозиция на марс сатурн за противопоставяне на интереси относно финансий и не на последно място сериозен егоизъм.твърде е вероятна ранната загуба на родител.това го видях на още едно място докато разглеждах картата.(И ВСЕ ПАК НАИСТИНА Е МНОГО ВАЖНО НИВОТО НА КОСМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ. ти си поредния урок за това.
извини ме ,ако съм груба според теб!
« Последна редакция: Март 04, 2009, 12:06:41 am от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
и още нещо марс в опозе на юпито носи п р е к а л я в а н е във всичко!