Здравей Гост

Има ли храна, която НЕ обичате

• 143 Отговора
  • 24433 Прегледи
Re: Има ли храна, която НЕ обичате
« Отговор #140 -: Ноември 02, 2013, 12:37:26 pm »
Браво,чудесно е решението за фитнес.Аз също спортувам всеки ден,а относно детоксите,не ги правя с цел отслабване/аз лично не слабея от тях/,но и не боледувам от грип,настинка-вирусите ме подминават.
Какво спортуваш?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #141 -: Ноември 02, 2013, 12:58:19 pm »
Кон с гривни :Pшега.Не е нещо супер,но важно е движението.30-40 мин упражнения с гири,2х40 мин вело./минимум40/,коремни преси и др.аеробни и тнт.Не си падам по бягане и се разхождам.Не съм спортен ентусиаст,наложих си го като навик за мое добро. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #142 -: Ноември 05, 2013, 08:13:41 am »
Сега ще издам една рецепта на сестра ми за сладкиш ,който ми направи в годините на криза ,когато пазарувахме с купони.

Спомените ми от този сладкиш са велики ,защото е много лесно да направиш нещо с много продукти ,но от хляб ,захар и олио да сътвориш нещо ,се иска много развихрена фантазия ;D.

Сега пък се е изтарикатила и ми прави пържен лук с мед и малко оцет. Първо ми правеше свинските ребърца по този начин и стават невероятно крехки , а после премина на лучените изпълнения .
 Както съм споменавал ,сестричето е телче , но луницата и е като моята в козирогата и има везна на върха на шести дом.

Козирогът е по икономиите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #143 -: Ноември 05, 2013, 09:27:57 am »
Ти пък откъде се появи и то с цитат от 2009 г. :unsure: