Ако самия човек не е заинтересован от астрология,чакам удобния момент да попитам,но не особено дълго, с други пък се получава от първия път и питам директно.
Бившият ми колега ми, още в началото когато притигна на работа, като типичен близнак и с Меркурий и Венера в Близнаци, хем се правеше на невярващ, хем си отваряше ушите да подслуша разговорите ни с колежката по астрология. Аз само това чаках, и веднага си питах директно за часа,а като изготвих картата му току начаса беше над главата ми.
Всеки път като отворех астроуорлда ме бъзикаше и казваше: "Е, не я ли превъртя тази игра".
Спомням си на коледното парти как обяснявах на мениджърката ми , че в офиса сме точно четирима служители, като всеки има Слънце в един от четирите елемента, но тъй като имаше силна музика, колежката ми не чу какво точно обяснявам и помоли колегата ми да й каже, а той й отвърна: "Ъ пак разказва за Капитан планета"
Бяхме четиримата непушачи, 3 жени и един мъж, като и трите имаме Луна в Скорпион и това ако не е кармично подушване.