Здравей Гост

Как го/я попитахте за часа на раждане

• 28 Отговора
  • 4728 Прегледи
Постовте на Небесна в съседната тема ме провокираха за тази.

Добреее, да речем, че вече сте разбрали кога е роден/а и това е истинската му/й дата на раждане  ;D. Как го питате за часа на раждане? Кога споделяте с него/нея, че сте астролози?

Да разкажа личен опит. Аз си трая  8) Ама много трая. В началото съм само слушател и наблюдател. Те сами всичко си казват, стига да им задаваш правилните въпроси.

А за часа на раждане питам така: ти много ми приличаш на еди какъв си асцендент /днешните мъже вече знаят какво е това  ;D/ Като предварителнто съм направила някой и друг комплимент на физическите качества /чистосърдечно!!!!/
Той казва - "ми, не знам"
Аз - е, не знаеш ли в колко часа си роден?
Той - Не. Трябва да питам майка ми.  ;D /Обажда й се на минутата  ;D  ;D  ;D/

А вие какви похвати използвате?

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

Re: Как го/я попитахте за часа на раждане
« Отговор #1 -: Март 05, 2009, 08:30:12 pm »
ами Аурора, аз съм си директен простак  ;D  питам направо: "Я кажи в колко часа си роден, че да ти разплета чорапите?" ... пък типично мъжкият маниер, че едва ли някоя жена дето ги е виждала два-три пъти ще им каже нещо особено за тях самите, в този момент започва да работи срещу тях и любопитството им надделява  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #2 -: Март 05, 2009, 08:38:46 pm »
 :-X
« Последна редакция: Март 05, 2009, 08:48:49 pm от Aurora Borealis »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3 -: Март 05, 2009, 08:47:28 pm »
Аз въобще не си признавам за астрологията  ;D, намирам други начини да се сдобия с дата на раждане. В работата например намерих един файл с дати и място на раждане на всички служители. Беше качен на сървъра. Това не е най-добрия подход разбира се, понеже губя шанса да си поприказвам реално с някой за астрология.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Март 05, 2009, 08:52:47 pm »
аз пък си признавам без бой, защото като ме бият лъжа много  ;D ;D ;D ;D ;D  това си е майтап - хвана ме олигофренията от гледане на Мюзик Айдълите  ;D ;D ;D

не обичам да крия. обикновено като изтърся, че се занимавам с астрология, таро и ароматерапия и ме гледат много странно, но си имам и върли фенове  ;D  ... не обичам недомлъвките и лъжите и затова не ги прилагам  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Март 05, 2009, 08:55:23 pm »

А вие какви похвати използвате?

Не ми се е налагало да използвам похвати, каквито и да са...
Просто питам, уж така между другото. Ако искат отговарят, ако не искат - много им здраве.
Не крия, че се занимавам с астрология. Досега не съм имала проблем с половинките си поради това, че астрологията ми е интересна. Може и да не споделят увлеченията ми, но поне не пречат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Март 05, 2009, 09:06:34 pm »
Ами просто попитайте човека-обект на вашето внимание в един свободен разговор: "С какво обичаш да се занимаваш през свободното си време?" И се заредете с търпение. Мъжете умират да говорят за себе си. И След като изтърпите словестната логорея, споменете между другото, че вие се занимавате с астрология. Няма човек, в това число и мъж, който да не проявява непреодолимо любопитство към тази материя. Независимо дали вярва или не. Като си заговорим за хобита и аз споделям, че се занимавам с астрология. В конкретния случай бях улеснена, понеже въпросният мъж веднага откликна, че сестра му също се занимава с астрология и даже му е правила личен хороскоп. Това е само една от "щастливите случайности", които съпътстваха началото на тази връзка.

« Отговор #7 -: Март 05, 2009, 10:30:18 pm »
Мъжете как си траят само... :P

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Март 05, 2009, 10:42:49 pm »
Мъжете как си траят само... :P

::) ::) ::) ::)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #9 -: Март 05, 2009, 11:00:33 pm »
Хайде сега споделете как ви попитаха той/тя за дата и час на раждане.  :)

На мен веднъж ми поискаха международния паспорт, за да ми видят снимката  :), много оригинално  ;D.
Обикновено надушвам същността на въпроса, понякога малко по-късно, но все пак загрявам.

Също съм забелязала, че много астролози крият датата си на раждане, за часа и дума да не става, не се споменава. По това също могат да бъдат разпознати.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #10 -: Март 05, 2009, 11:05:31 pm »
На мен ми се падна преди година и полувина един мъж,с хоби астрономия.И като се има в предвид битката астрономи-астролози :'(,не беше твурде очарован от моето хоби.Но аз намерих начин да разбера часа му на раждане директно от майка му,без особенни усилия и обяснения,но посредством брат му.Е,вярно е,че извадих от 9 кладенеца вода :-[,ама крайният резултат е задоволителен. 8).А иначе за датата си питам директно 8),без да се притеснявам.Ако някой ме попита за какво ми е,отговарям:За да ти се обадя на Рожденния ден (това пък си е повод да поискаш и номера на телефона ;D ;))
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Март 05, 2009, 11:10:44 pm »
8).А иначе за датата си питам директно 8),без да се притеснявам.Ако някой ме попита за какво ми е,отговарям:За да ти се обадя на Рожденния ден (това пък си е повод да поискаш и номера на телефона ;D ;))

Ама, че си ги навързала а а а а а . С един куршум - два заека.

« Отговор #12 -: Март 05, 2009, 11:15:30 pm »
Също съм забелязала, че много астролози крият датата си на раждане, за часа и дума да не става, не се споменава. По това също могат да бъдат разпознати.
Да, бе! Верно, че това е страшна тайна. Като, че ли нещо ще му вържеш акъла, ако ти я каже. Един път слушам Емил Лещански го питат: "а във вашия хороскоп показано ли е, че сте астролог?" и той не казва "роден съм еди кога си - проверете", а казва "там ми е АС-то, там ми е МС-то, там ми е слънцето, там ми е Луната" и още някоя от тежките планети с аспекти към наталните....еееее...много трудно да се направи възстновка, разбираш ли  8)

На мен не ми се е случвало да ме подпитват за часа. Имам предвид мъже, защото не съм била обект на желание от езотерик, но иначе приятели с общи хобита - казвала съм. А иначе не си крия годината - то, Везните ний възраст нямаме всъщност  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Март 05, 2009, 11:30:10 pm »
Аз пък казвам ,леле колко си готин/а/,вероятно имаме секстили в синастрията , а може и тригони...
- кво ,какво,кво каза? какво е това
-пие се ,яде се ,амаааа дай некакъв час на раждане!
-еее,късно е?как да звънна ,виж колко е часа?
-звънкай!така ще се зарадва майка ти ,като те чуе!хайде , какво чакаш?! :) :) :)
о-к! ей , не може да ти откаже никой!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #14 -: Март 05, 2009, 11:48:10 pm »
Ако самия човек не е заинтересован от астрология,чакам удобния момент да попитам,но не особено дълго, с други пък се получава от първия път и  питам директно.

Бившият ми колега ми, още в началото когато притигна на работа,  като типичен близнак и с Меркурий и Венера в Близнаци, хем се правеше на невярващ, хем си отваряше ушите да подслуша разговорите ни с колежката по астрология. Аз само това чаках, и веднага си питах директно за часа,а като изготвих картата му току начаса беше над главата ми.

Всеки път като отворех астроуорлда  ме бъзикаше  и казваше: "Е, не я ли превъртя тази игра".

Спомням си на коледното парти как обяснявах на мениджърката ми , че в офиса сме точно четирима служители, като всеки има Слънце в един от четирите елемента, но тъй като имаше силна музика, колежката ми не чу какво точно обяснявам и помоли колегата ми да й каже, а той й отвърна: "Ъ пак разказва за Капитан планета"

Бяхме четиримата непушачи, 3 жени и един мъж, като и трите имаме Луна в Скорпион и това ако не е кармично подушване.

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Март 05, 2009, 11:59:26 pm »
Твоята шефка да не би да е с Луна в Скорпион? Моят бивш шеф имаше квадрат между Слънце във Водолей и Луна в Скорпион. Всички мъже, с които работеше имаха Луна в Скорпион (а те бяха 4-ма). А всички жени, с които работеше - имаха Слънце във Водолей или Близнаци (6 броя от женски пол). Всеки привлича другите хора по това доколко му помагат да разреши своите вътрешни противоречия или кармичните си проблеми. В случая Слънцето му е в съвпад със СЛВ, а Луната - в квадратура.
« Последна редакция: Март 06, 2009, 12:07:08 am от Nebesna »

*

Инти

• 2068
« Отговор #16 -: Март 06, 2009, 12:13:34 am »
Точно така, и нейната Луна е в Скорпион.

Интересното е че сме кармично обвързани, тя има Сатурн съвпад с южен възел в Рак в десети дом, който прави съвпад с моя северен възел, а нейната черна луна и северен възел в Козирог съвпадат с моя Меркурий и южния ми възел.

Един път  Сатурна й прави опозиция на Меркурия ми, а от друга страна пък  е съвпада на Черната Луна с  моя Меркурий.

*

holanda

Re:Как го/я попитахте за часа на раждане
« Отговор #17 -: Юни 22, 2010, 11:56:52 am »
каква позитивна темичка-изглежда форума се самоизчиства в момента  :blink: .Аз винаги се правя на неука-'абе,случайно попаднах на един форум и като се зачетох ми стана много интересно.Та..купих си 2-3 книжлета и сега ще се упражнявам.'После пускам мухата-'направих 'звездната карта'' и ако ти кажа какви неща имам,никога не съм вярвала,обаче се замислям..и изглежда-познава що за характер съм'' .Това за характера винаги помага :mellow:.Тогава човека отстрани ме пита-'и кво,и кво за характера намери?На мен няма ли да ми гледаш?''/тук вече си знам,че го вкарах в капана на 100 %.Тая реплика крещи-'Искам да погледнеш моята карта,но защото съм мъж,не мога да покажа,че съм заинтерасован'' :rolleyes:

тогава вече следва-'А стиска ли ти,не знаеш какви неща могат да излязат наяве?''/ей тази провокация печели часа на раждане :P/...и вече имам всичко необходимо.

*

holanda

« Отговор #18 -: Юни 22, 2010, 12:04:33 pm »
Ти си мръсница от класа!  :mellow: !!
 ;D
Лисичка съм  :mellow:

*

holanda

« Отговор #19 -: Юни 22, 2010, 12:13:50 pm »
..и