Здравей Гост

За Раците!

• 295 Отговора
  • 40833 Прегледи
Re: За Раците!
« Отговор #20 -: Март 07, 2009, 02:19:04 pm »
Aurora, какви са тези любовници Раци дато говориш за тях. Това е изключително рядко срещано за Рак мисля. Явно човека иска да си запази семейството на всяка цена, разбирам го напълно. Значи тази мацка няма шанс да го разведе насила, освен ако съвсем не се сговнят отношенията им в къщи с половинката. Така мисля аз.
А за спомените - така е, мислим често за миналото, но имаме своиството да си спомняме само хубави неща, приятните спомени. Поне аз съм така. И мога да ти кажа, че това ни крепи - memories! А защо пък да е проблем верността, толкова ли е нетипична за мъжете. Не искате ли Вие жените верни мъже или не вярвате, че съществува такова нещо?

Ох, какво да ти кажа - живеят с жена си като съквартиранти от началото на брака им. Двете им дечица...едното причина да се оженят, второто причина да не се развеждат. Стоял в къщи заради децата си, но аз мисля, че там са набъркани много пари за подялба, затова не му се развежда, но му е много удобно да си има "авариен изход". Пълно лицемерие! Иначе плаща сметките на всички - така всички са доволни и готови за компромис. Въпрос на приоритети. Иначе наистина е добър и грижовен, но е затънал до шия в семейна история, от която няма излизане. Няма приятели, защото е потаен. Няма и воля да освободи любовницата си. Всички опити да се разделят са нейно дело. Упорство с месеци за прекъсване на контакт. И събиране отново, заради.....осигурен комфорт. Тя е козирог с АС Везни - очевидно защо се връща към него.  ;)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Март 07, 2009, 02:28:28 pm »
Имам голям опит с раци.
Жените са страхотни кулинарки, но наистина трябва човек да е примерен в приказките си.
По-амбициозните представителки от зодията правят и добра кариера (работохолици са).
Децата раци са мааалко мързеливи и е нужно непрекъснато да им се напомня за домашните и уроците.Трудно се разделят с вещи.Обичат да колекционират миди,раковинки.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #22 -: Март 07, 2009, 02:31:38 pm »
Абе, Рак съм си в костите както се казва. И като такъв все усещам. Остави ги критичните градуси, виж стихиите, Луната, Венера. А и имам баячко тригони. Слава богу....

« Отговор #23 -: Март 07, 2009, 02:33:10 pm »
Децата раци са мааалко мързеливи и е нужно непрекъснато да им се напомня за домашните и уроците.Трудно се разделят с вещи.Обичат да колекционират миди,раковинки.

Влачат какви ли не осиротели животни в къщи  ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #24 -: Март 07, 2009, 02:58:09 pm »
Сега към теб Aurora като съм почнал да пиша по темата поне да се доизкажа: Четейки внимателно писаното от теб за горкия човечец, стигам до извода, че неправилно интерпретираш ситуацията. Или по-скоро го парвиш от твоя гледна точка - женската. Не искам да го обсъждаме човека тук, но ме предизвика все пак: Първо, защо мислиш, че живеят като съквартиранти /явно е имало и има някаква причина/, Второ, мисля, че човека е обичал съпругата си, а и обожава децата и семейството си като идея и факт, Трето, защо трябва да освобождава любовницата си, може да има нужда от нея - разбирай секс или нормални човешки отношения. И така нататък.
Но защо ли ситуацията ми е много опозната, само без любовницата. Дежа ву!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Март 07, 2009, 03:05:27 pm »
Aurora, какви са тези любовници Раци дато говориш за тях. Това е изключително рядко срещано за Рак мисля. Явно човека иска да си запази семейството на всяка цена, разбирам го напълно.

Познавам мъж със Слънце в Рак, който остана изключително верен на съпругата си, дори след като вече открито му изневеряваше. Ракът е способен много да търпи само и само да запази съществуващото, дори с цената на бавна и мъчителна агония. Същото важи и за рачешки Луни, но много зависи от целия хороскоп. А защо плаща тази "цена" мисля, че не е наша работа да го обсъждаме. Всеки носи отговорност за живота си такъв, какъвто е.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #26 -: Март 07, 2009, 03:13:09 pm »
Да, такива сме Раците Lillie, точно в десятката както винаги.
Друг е въпроса, доколко е правилно и има смисъл, но нали всеки човек сам взема решенията си и си носи съответните последствия от това.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #27 -: Март 07, 2009, 03:20:40 pm »
И сега да видим какво стана:
Е, това е хороскопа! Не съм пробвал дали се вижда още.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Март 07, 2009, 03:23:27 pm »
и едно от децата ми е рак.ееее,как го манипулира свекърва ми не е истина.готово е да ме излъже нагло и без да се замисли да направи интрига. опитвам се да го уча и май добре започвам да се справям , много силна рачеса с четири планети на трон , много ранима и все иска да се хареса. :)
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 03:18:36 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 07, 2009, 03:23:47 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #30 -: Март 07, 2009, 03:28:53 pm »
Сега към теб Aurora като съм почнал да пиша по темата поне да се доизкажа: Четейки внимателно писаното от теб за горкия човечец, стигам до извода, че неправилно интерпретираш ситуацията. Или по-скоро го парвиш от твоя гледна точка - женската. Не искам да го обсъждаме човека тук, но ме предизвика все пак: Първо, защо мислиш, че живеят като съквартиранти /явно е имало и има някаква причина/, Второ, мисля, че човека е обичал съпругата си, а и обожава децата и семейството си като идея и факт, Трето, защо трябва да освобождава любовницата си, може да има нужда от нея - разбирай секс или нормални човешки отношения. И така нататък.
Но защо ли ситуацията ми е много опозната, само без любовницата. Дежа ву!

По моите критерии човекът е лицемер. Това не е обида към теб или представителите на зодията. Не са ми присъщи двойнствените стандарти. Вярвай ми - не обожава жена си. Обожава любовницата си.

Човекът е такъв, какъвто е. Животът е многообразен. Просто това е един много интересен случай на рак с връзка с козирог - всеки налага волята си по присъщия за него начин. Той няма да стане по-добър, само защото ти си добър и праволинеен /с такова впечатление оставям/. И защото този пример вижадам, че лично те наранява, няма да го обсъждам повече. То и не остана за обсъждане. Историята им ще си продължава по този начин.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #31 -: Март 07, 2009, 03:33:34 pm »
Всъщност имам регистрация тук, но файла съм го качил на друг сайт. Този се вижда, наистина щото го пробвах. Който го интересува да си отвори линка, не ми се занимава с други упражнения сега. Не е толкова важно. Благодаря все пак за съдействието  ;)

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #32 -: Март 07, 2009, 03:36:58 pm »
ОК, няма проблем. Никой не спори, не е засегнат и не доказва нищо. Съгласен съм с всичко, но не съм праволинеен. Може би само в определени области. Напротив, възприемам се широко скроен. А, между другото от къде идва името ти Aurora Borealis? Малко ми е любопитно, в рамките на нормалното :)

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #33 -: Март 07, 2009, 03:48:30 pm »
Maraj, явно познаваш много съзодийници...  Жалко, че в повечето от тях виждаш отрицателните характеристики. А, обърна ли внимание на Асцендентите. За някои неща съм съгласен, за други не - не сме нагаждачи, а гъвкави, не сме опозиция, а си търсим правата до дупка ако наистина сме в правото си. А, че искаме да се харесаме, бога ми, наистина е така ;) Тук намигам за да се харесам на някого....

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 07, 2009, 04:01:00 pm »
Maraj, явно познаваш много съзодийници...  Жалко, че в повечето от тях виждаш отрицателните характеристики. А, обърна ли внимание на Асцендентите. За някои неща съм съгласен, за други не - не сме нагаждачи, а гъвкави, не сме опозиция, а си търсим правата до дупка ако наистина сме в правото си. А, че искаме да се харесаме, бога ми, наистина е така ;) Тук намигам за да се харесам на някого....

добре дошъл!
не си прав,прочети поста и ще разбереш.раците са най-противоречивата зодия! МЕКО СЪЩЕСТВО В ТВЪРДА ЧЕРУПКА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #35 -: Март 07, 2009, 04:05:54 pm »
А, между другото от къде идва името ти Aurora Borealis? Малко ми е любопитно, в рамките на нормалното

Северно сияние  :) 

Като се чудех как да се логна си мислех за причината, която ги създава - слънчевата плазма ,която лети през космоса и се улавя от полюсите. Това причинява магнитните бури, които така тормозят главицата ми. Следващия им пик е през 2012 :( Инфо за магнитните бури http://www.infotourism.net/story.php?storyid=251

Aurora Borealis – буквално преведено от латински означава “червената зора на севера”. Така на научен език се наричат полярните сияния в северното полукълбо. Италианският учен Галилео Галилей (1564 – 1642) е използвал израза за първи път. На географската ширина на Италия, където е живял Галилео, северните сияния са предимно с червен цвят.

Aurora Australis – полярните сияния в южното полукълбо (“Южно сияние”). Aurora е римската богиня на зората (името идва от “ aura ” /лат./ - “предутринен вятър”)

Аurora Polaris – полярни сияния. Използва се и за северното, и за южното полукълбо.

Ето това е изживяване, за което си мечтая! Да бъда на такова място. Сигурно усещането е като да си на друга планета.

И причината за тази красота - на какво е подложена горката ни Земя!

« Последна редакция: Март 07, 2009, 04:13:00 pm от Aurora Borealis »

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 07, 2009, 04:17:06 pm »
толкова е красиво! и аз искам да го усетя това северно сияние... :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #37 -: Март 07, 2009, 06:52:11 pm »
Както и предполагах, Ivanco има силна опозиция и то Меркурий-Марс (има и други опозиции). Хората с такава опозиция (винаги) търсят мнението на другите за своята изява,резон,обратна връзка(за разлика от моя съвпад на същите,но пък аз имам доста адаптивна Луница),а още като се включи във форума това е 1вото което ми направи впечатление. Марса е и ретрограден... Няма сега да го дълбая човека  ;D 

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 07, 2009, 07:08:17 pm »
Както и предполагах, Ivanco има силна опозиция и то Меркурий-Марс (има и други опозиции). Хората с такава опозиция (винаги) търсят мнението на другите за своята изява,резон,обратна връзка(за разлика от моя съвпад на същите,но пък аз имам доста адаптивна Луница),а още като се включи във форума това е 1вото което ми направи впечатление. Марса е и ретрограден... Няма сега да го дълбая човека  ;D 
понякога е нужно да дълбаеш , защото не знаеш на кой метър ще изкочи вода  ;D,пък и не се знае дали в нея няма да има сребърна нишка?!а сребърната нишка е много полезна... :)
още нещо ретро марса е онази агресия насочена към самите нас ,която дори понякога е много разрушителна...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Март 07, 2009, 07:11:32 pm »
още нещо ретро марса е онази агресия насочена към самите нас ,която дори понякога е много разрушителна...

За овладяването й се препоръчва повече физическа активност, а специално за ретроградни Марсове в 9ти и 12ти дом - някои йога практики...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.