Здравей Гост

За Раците!

• 295 Отговора
  • 40762 Прегледи
*

Ivanco

• *
  • 148
Re: За Раците!
« Отговор #120 -: Март 08, 2009, 12:35:19 am »
Ами, станахме много колеги. Е, аз съм мъж и съм завършил не точно търговия, а маркетинг, но това не пречеше до преди 6 месеца да продавам софтуер, лошо няма, просто конюнктура на пазара.

О, да не забравя, че вече стана утре - честит 8 Март скъпи жени и от мен! Много любов, здраве, пари /тая дума не трябваше да я споменавам май.../   и точни прогнози :)

« Отговор #121 -: Март 08, 2009, 12:39:11 am »
Сега да споделя и нещо положително за човека ,че ще реши ,че сме като стадо хиени .
Със Слънце и Луна в Рак обича да се обгражда с красиви спомени от миналото /антикварни вещи , неща със сантиментална стойност  и т.н./ ,с гаранция е като изповедалник на всеки ,който е от неговото обкръжение ,голям оптимист . Критичен е в избора си на приятели ,подбира хора с близки до неговите духовни интереси.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #122 -: Март 08, 2009, 12:45:21 am »
Да, докторе, така е. Благодаря за топлите думи. Почти се бях отчаял...... ;D Ти да видиш на какво ме направиха в един маркетингов форум, като бях новобранец там и им размътих водата, голяма злоба ти казвам. И още нещо да добавя за прословутия Рак - за нас семейството и приятелите са приоритет №1 без оглед на други положения на планети, аспекти и домове. Които се опита да ни откъсне от тях - тежко му.

*

123

« Отговор #123 -: Март 08, 2009, 12:50:29 am »
напомняш ми на добра приятелка Рак, единстения свестен от тях, който познавам ;D ;D
за семейството и приятелите душата си дава, майка й доста умело се възползва от това
но и нейната страст са парите ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #124 -: Март 08, 2009, 12:55:04 am »
Да, даваме си душата, но не можах да разбера от какво точно и как се възползва майката на тази твоя приятелка? Пак ли за пустите му пари?

Май ще ли лягам вече, че останахме само 5-ма ентусиасти. Лека нощ и до утре астролози!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Март 08, 2009, 12:58:14 am »
напомняш ми на добра приятелка Рак, единстения свестен от тях, който познавам ;D ;D
за семейството и приятелите душата си дава, майка й доста умело се възползва от това
но и нейната страст са парите ;D

за семейството не знам , познавам разведени раци.но за децата-умират!чест им прави!перфектни родители са! :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

« Отговор #126 -: Март 08, 2009, 12:59:32 am »
Стига бе, вие избихте рибата - дома та дома. Домашни гърнета такива. ;D
Голям кеф, седнали на семейната трапеза обсъждащи родословното дърво, егати скуката.
Аз пък познавам раци, такива бохеми , като забегнат, изобщо не се сещат ни за семейство ни за жена /ако имат такава/. Бачкат си , гледат си кефа и не са изобщо привързани към дома.  :D  Ако ви се падне една прелъстителка, ще ви видя как ще устоите и как бързо ще забравите ''съпругата''.  ;D Даже може и да ви разведе. Или ще си кажете ''ааа не , аз съм от зодия рак и не правя такива неща''. ;D

А какво ще кажете за този стелиум в рак - слънце, меркурий ретро и сатурн?  8)

*

aiia

« Отговор #127 -: Март 08, 2009, 01:02:16 am »

за семейството не знам , познавам разведени раци.но за децата-умират!чест им прави!перфектни родители са! :-*
[/quote]

Марая, ти не умираш ли за децата си? Май не си рак. Майка ми е скорпион, ела да видиш как умира за мен, направо е като орлица над мен. Мисля, че всеки родител или почти всеки дава живота си за децата си.  ;)

*

123

« Отговор #128 -: Март 08, 2009, 01:09:24 am »
Да, даваме си душата, но не можах да разбера от какво точно и как се възползва майката на тази твоя приятелка? Пак ли за пустите му пари?

Май ще ли лягам вече, че останахме само 5-ма ентусиасти. Лека нощ и до утре астролози!

играе й по тънката струна - емоционалността, прави се на жертва и я тормози с непрекъснато присъствие, било то физическо или виртуално
сега се сещам, че и майка й и брат й са раци ;D

Лека нощ!

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #129 -: Март 08, 2009, 01:14:24 am »
Aiia, aiia, що така бе? Не сме домашни гърнета и не сме чак толкова скучни, както прозвуча според теб. Именно от такива хора като нас се поддържат семейните ценности и семействата оцеляват в трудни времена. То най-лесно е да си вдигнеш дирмите, да купонясваш, да пръскаш пари и да си модерен, щото видиш ли не си бил домашно гърне, но децата и жените искат грижи. Е, има жени, които искат точно обратното. И за изкусителки не ми говори, надушвам ги от километри. Не казвам, че съм от желязо и ние сме нормални хора, имаме недостатъци, но не сме такива - предатели. И не си оставяме магарето в реката така лесно.
За днес приключих, че стана сума ти часа. Утре пак ще пиша, Лека нощ!

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #130 -: Март 08, 2009, 09:17:00 am »
Добро утро на всички жени в деня на Жената!

Започвам деня с поздрав на всички "виновнички" за празника с риск да се повторя:
Честит празник скъпи жени  :) Бъдете живи, здрави и обичани най-вече!

А сега на темата Aiia - къде го видя тоя стелиум в картата ми, че аз нещо недоскиф ли съм или пък си гледала друга карта? Явно е последното. И ако имаш проблем с....домашните гърнета, не си го избивай тук, ако обичаш. Този форум и за да пишем всички по същество и то добронамерено. Не е добре така с лошата.

*

sovata

« Отговор #131 -: Март 08, 2009, 09:59:15 am »

Незная дали на мен нещо ми има, или не отговарям на зодията си (рак), но последното което искам да ми случва в този живот са деца и семейство. Винаги съм бягала от тази отговорност (не че успях :)- имам син), но напрежението което изпитвам като майка не намалява с годините и не мога да свикна. И за да ми е още по-трудно, мъжете с които се свързвам, искат точно това от мен, а аз съм непреклонна :-\

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #132 -: Март 08, 2009, 10:10:27 am »
Нищо ти няма Совичке, явно не си толкова изявен Рак, не ти знам картата, но явно нещо в нея те дърпа в другата посока. Я лошо аспектирана Луна или същото към 4 дом, може и друго да е. Все пак си успяла да сбъднеш част от това, за което си мечтаем ние Раците - да имаш дете. И семейство поне за известно време. Не забравяй, че децата ни си остават такива за цял живот и някой ден като се обърнеш назад, няма да съжаляваш поне за тях, повярвай ми. Никой не е застрахован от такива неприятни събития, вкл. и аз. Явно ти се е случила някоя случка за да охладнееш така към тези ценности. Или пък не си намерила мъжа на живота си, знам ли. А нищо лошо няма мъжете да искат дете и семейство от теб и жените въобще, напротив говори добре за намеренията им. Е, твоя случай е по-друг все пак.
Успех! :)

*

sovata

« Отговор #133 -: Март 08, 2009, 10:17:57 am »
Благодаря ти! Картата ми е голям "буламач" - то са едни квадрати, тау-квадратура, кардинални и големи кръстове- дори аз която не вдявам от астрология мога да видя, че не ми е читава работата ;D А, ако съдбата не ми беше погодила номер да родя толкова рано , едва ли щях да имам дете! Късмет извадих все пак :)

*

veshti4ka

« Отговор #134 -: Март 08, 2009, 10:25:55 am »
първата ми голяма любов беше рак  :P  тогава бях на 17 години и хабер си нямах от астрология  ;D  но по-грижовно и миличко същество нямаше от него  :-[  и до ден днешен не мога да го забравя  ;D ;D ;D  още си пазя неговите снимки и децата ми умират от смях като започна да им разказвам /защото си пазя снимките на всички гаджета за ужас на съпруга/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #135 -: Март 08, 2009, 10:31:17 am »
Ами сигурно така ти е било писано. Но пък и няма да ти е скучно през живота с тия Тау квадратури, големи кръстове и другите аспекти. Нали не искаш да имаш само тригони и  други....они? И животът ти да е като в приказка, но без предизвикателства. Ще ти дам пример с моята карта: в нея има всякакви аспекти - не ми е лесно, но е интересно и не се оплаквам.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #136 -: Март 08, 2009, 10:34:45 am »
Браво Вещичке, само така. Ти си една от малкото казала само хубави думи за нас Раците. Тъкмо взех да си мисля вече, че не сме толкова добри. А настоящия ти мъж каква зодия е ако не е тайна?

*

veshti4ka

« Отговор #137 -: Март 08, 2009, 10:42:30 am »
той настоящия е вече почти бивш  ;D ;D ;D  /само документите ни делят от истинската дума "бивш"/  ама той е везна - от най-гадните  :-X  - с Плутон Марс Уран и Слънце във везни, като Урана и Слънцето му са в съвпад и квадратират СЛВ  :-X - пълна гадост - тоя човек никога не знае какво иска  >:(

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #138 -: Март 08, 2009, 10:53:57 am »
Е, добре де, успокой се. Животът продължава. Бивш, настоящ, бъдещ. Майната му, да е жив и здрав, да сме живи и здрави и ние. То с тия Везни няма накъде другаде. Но ти си знаеш най-добре.

*

veshti4ka

« Отговор #139 -: Март 08, 2009, 10:58:53 am »
амиииииии аз не се ядосвам  ;D  само понякога дето искам да го удуша собственоръчно  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D