Здравей Гост

За Раците!

• 295 Отговора
  • 40885 Прегледи
Re: За Раците!
« Отговор #140 -: Март 08, 2009, 10:59:09 am »
ама той е везна - от най-гадните  :-X  - с Плутон Марс Уран и Слънце във везни, като Урана и Слънцето му са в съвпад и квадратират СЛВ  :-X - пълна гадост - тоя човек никога не знае какво иска  >:(

Един мой обожател е беше с такава комбинация. В случая момчето си беше много добро, но там пък неговата бивша нещо го хакна. А това, с което ще го запомня, то не че е нещо рядко срещано при мъжете - ама му се правеше ден и нощ секс, та две не виждаше.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #141 -: Март 08, 2009, 11:03:16 am »
божееееееее Аурора  :o :o :o :o :o :o  ти направо уби коня с мотиката  ;D  ... моя дръвник бягаше и все ми казваше "Не мога беееее, намери си някой, аз няма да се сърдя!!!"

*

veshti4ka

« Отговор #142 -: Март 08, 2009, 11:07:35 am »
божееееееее Аурора  :o :o :o :o :o :o  ти направо уби коня с мотиката  ;D  ... моя дръвник бягаше и все ми казваше "Не мога беееее, намери си някой, аз няма да се сърдя!!!"

ама кво ли се чудя  ;D  моя Плутон беше в съвпад с Марса му, моя СЛВ в квадрат с Плутона му, а неговият СЛВ в съвпад с моята Лилитка - много взривоопасна комбинация  ;D ;D ;D ;D   пък и все пак Плутон е по-мощен от Марс  :-[

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #143 -: Март 08, 2009, 11:08:19 am »
Е, хубаво ли е все пак според вас жените да искаме ден и нощ да го правим? Няма угодия значи, на едни не им стига, други пък не искат и да чуят...:)
Но все пак темата беше за Раците де - според вас как стоят нещата при тях в това отношение? Просто сондирам мнение и не, че не знам  ;D

« Отговор #144 -: Март 08, 2009, 11:09:14 am »

ама кво ли се чудя  ;D  моя Плутон беше в съвпад с Марса му, моя СЛВ в квадрат с Плутона му, а неговият СЛВ в съвпад с моята Лилитка - много взривоопасна комбинация  ;D ;D ;D ;D   пък и все пак Плутон е по-мощен от Марс  :-[

А твоя Марс къде е? Защото, ако не са в хармонични знаци, независимо от аспектите между планетите, няма как да има сексуална съвместимост.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #145 -: Март 08, 2009, 11:10:50 am »

А твоя Марс къде е? Защото, ако не са в хармонични знаци, независимо от аспектите между планетите, няма как да има сексуална съвместимост.

моя е в близнаци  ;D  въздух + въздух = на пълен въздух  ;D ;D ;D       и май са в тригон двата ни марса  ;)
« Последна редакция: Март 08, 2009, 11:17:17 am от veshti4ka »

*

veshti4ka

« Отговор #146 -: Март 08, 2009, 11:14:29 am »
Ванка, от беглите ми спомени с мойто раче /имам огромни съмнения, че неговото Слънце беше в съвпад с моята Луна/ нямахме спиране двамата  :-[ :P ;D   просто при нас всичко беше перфектно като се замисля  ;D  само че бяхме деца и още не знаехме какво искаме  ;D ;D ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #147 -: Март 08, 2009, 11:36:07 am »
Е, Вещичке, значи сте били на нужното място в неподходящо време. Лошо няма. Обаче едва ли сте били съвсем деца, щом, нали се сещаш....нямали сте спиране :) Това беше шеговито от едно доброжелателно Раче. Продължавам да събирам мнения и оплаквания, ха-ха

*

veshti4ka

« Отговор #148 -: Март 08, 2009, 11:43:54 am »
Е, Вещичке, значи сте били на нужното място в неподходящо време. Лошо няма. Обаче едва ли сте били съвсем деца, щом, нали се сещаш....нямали сте спиране :) Това беше шеговито от едно доброжелателно Раче. Продължавам да събирам мнения и оплаквания, ха-ха

е аз бях на 17, а той на 18  ;D  за тогава не се чувствахме деца, но от сегашните си години го виждам като лапешка работа  ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #149 -: Март 08, 2009, 11:56:56 am »
Така е наистина. Но защо си мисля, че секса преди е по-различен от секса след /имам в предвид брака/ Във всяко едно отношение почти.  И независимо кой с кого го прави.

*

veshti4ka

« Отговор #150 -: Март 08, 2009, 12:08:48 pm »
не е така. това го казвам от гледна точка на брака си. когато имате нужните аспекти и сте в синхрон - нищо не може да спре сексуалното привличане... онова по-горе писаното /оплакванията на бившия/ бяха вече накрая, когато си деряхме очите за всичко, но до преди това 12 години сексът беше същия като в началото... просто когато нещата се оплескат тотално и умира и страстта... не че сега ако му падна в ръцете ще ми прости, но аз предпочитам по-скоро да го ритна отзад, отколкото да му "пусна"  ;D ;D ;D  и в тоя случай  го правя защото му е гадно, а не защото не искам  :P  просто съм му обявила "свещен джихад"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #151 -: Март 08, 2009, 12:17:21 pm »
Мисълта ми беше друга. Мисля, че след брака секса става някак по задължение или по-скоро се чувства като задължение и все някой ще е недоволен, я от количество, я от качество. А особено като се появи дете, нещата се променят още повече. Сякаш с някаква магическа пръчка - не е същото. Или поне аз така го усещам. Не говоря конкретно за някой, а по прицип. Иначе спор няма - любовта си е любов, за привличането и чувствата също.

*

veshti4ka

« Отговор #152 -: Март 08, 2009, 12:27:13 pm »
ами това си зависи от двамата - ако не допуснат да умре страстта между тях и винаги я поддържат жива - това няма да се случи  :P  децата не са проблем в това отношение - просто трябва изобретателност за да се криеш да не те хванат  ;D ;D ;D   ако мъжът и жената се отдадат на работата, кариерата и домакинските задължения тогава със сигурност ще направят така, че в един момент ще се чудят какво е станало от тях...

всеки сам си кове живота, а за изминалият си досега живот разбрах едно нещо /напук на рачешката си Луна/ - голямо важно, че къщата била на вили и мотовили, голяма работа, че щяли да вечерят сандвичи, много въ, че прането не било изпрано - най-важното е да цари в дома мир,  любов и разбирателство, уважение и страст - всичко друго е преходно, а човешките отношения са най-важни  ::)  никога не трябва да се допуска точно тези несвършени домакински неща или донасянето на конфликти от работата да помрачават мира в дома  ;) 8) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Март 08, 2009, 12:30:50 pm »
Мисълта ми беше друга. Мисля, че след брака секса става някак по задължение или по-скоро се чувства като задължение и все някой ще е недоволен, я от количество, я от качество.

Мисля, че не е само във или след брака.
В една по-дълготрайна връзка също може да се случи така, в един момент тръпката си отива и всичко се гради на навик и /в по-добрия случай/ доверие към партньора...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #154 -: Март 08, 2009, 12:34:56 pm »
Това вече ми хареса. Сякаш чувам себе си. Всъщност това е била винаги моята мечта за идеално семейство, нали сме си мечтатели. Но за жалост не съм постигнал все още идеала и мечтата си още - keep the hope! Дано стане някой друг живот ако не тоя.

*

Nebesna

« Отговор #155 -: Март 08, 2009, 12:37:01 pm »
Всички хора с Марс в съвпад с Плутон са много сексуални и почти не подбират. Един мой познат казваше:" Мога да изчукам всичко, което има дупка и мърда".

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #156 -: Март 08, 2009, 12:37:28 pm »
И ти Lillie не грешиш. За да не угасне искрата, обаче се изискват огромни усилия всеки ден. И добра воля от двете страни, като се имав предвид, че винаги единия дава повече и прави повече компромиси в името на идеята.

*

veshti4ka

« Отговор #157 -: Март 08, 2009, 12:42:20 pm »
Всички хора с Марс в съвпад с Плутон са много сексуални и почти не подбират. Един мой познат казваше:" Мога да изчукам всичко, което има дупка и мърда".

хахахааааааааааааааааааааааааа божеееееееее,  Небесна, още ми текат сълзите от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #158 -: Март 08, 2009, 12:42:37 pm »

За това и не могат да се отърват от венерически болести,имам такъв познат  ;D

А почти същата сентенция ,дори и малко по-гнусна съм чувал къде на майтап къде не от Марс и Плутон в Скорпион (но не бяха в съвпад) .

*

Nebesna

« Отговор #159 -: Март 08, 2009, 12:45:40 pm »
И ти Lillie не грешиш. За да не угасне искрата, обаче се изискват огромни усилия всеки ден. И добра воля от двете страни, като се имав предвид, че винаги единия дава повече и прави повече компромиси в името на идеята.

То, ако се стигне до полагане на усилия, за да не угасне искрата, зарежи я тая работа. Моят съпруг ме желаеше постоянно, и не е спирал да ме желае и след 15 годишен брак. Проблемите се появяват, заради скуката, еднообразието и битовизмите. Той си "разнообразяваше" ежедневието с някое и друго скандалче и накрая го изритах от леглото.