Здравей Гост

За Раците!

• 295 Отговора
  • 40851 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re: За Раците!
« Отговор #180 -: Март 08, 2009, 03:11:48 pm »
Аз имах връзка с човек със Слънце в Рак, което прави съвпад с моя асцендент Рак, неговата Луна в Стрелец е в съвпад с мойто Слънце, неговия асцендент е в Скорпион в квадрат с моя Марс в осми дом, той също има Марс в осми дом в квадрат към моя Плутон, и с мойта Луна в Скорпион, много добре си паснахме в сексуално отношение, ама моя Марс е във Водолей, и съответно имам по-малко задръжки и табута в сексуално отношение, та той действаше прогресивно на неговата първоначална рачешка скованост и срамежловост.

Обаче много ми дойде и неговата ВОДА, направо ми заля огъня,щото аз малко вода имам в хороскопа, че и неговата трябваше да отработвам, и когато дирекционния Уран направи едновременно съвпад с Венерата ми и куспидата на седми му казах ЧАО ! Аз исках да еволюирам и да се развивам, но пък той като Рак с асцендент Скорпион зацикли в едно положение, и настана една сивота......

И до ден днешен се виждаме и се разбираме, поддържаме нормални човешки взаимоотношения,без никаква обида от нечия страна, дори направихме пълен анализ на връзката ни, с кой с какво е допринесъл и не е допринесъл за развитието й.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #181 -: Март 08, 2009, 04:45:09 pm »
Ivanco,в кръга на шегата зодия Рак е известна и като "Мерак"  ;D Може да сте много милички,ама сте такива мераклии... ;D   ;)  8)
е за това синухе немам думи!това е най-голямата истина.  мерака умира последен! ;D
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 04:03:20 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #182 -: Март 08, 2009, 04:58:49 pm »
Ами, каква по-приятна комбинация Sinyhe от мили мераклии!  8)

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #183 -: Март 08, 2009, 05:04:24 pm »
Обаче мили мераклии, които си плащат сметката, че и вашата....

*

veshti4ka

« Отговор #184 -: Март 08, 2009, 05:05:54 pm »
по въпроса за котенцата  ;)  ей ви последното ми творение - обожавам го  ;D ;D ;D

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #185 -: Март 08, 2009, 05:08:48 pm »
Мен питаш ли ме!
Понастоящем имам 2 котки и 7 (!) кучета, всички ми се чудят как издържам...  :-[
Леле! Възхищавам ти се :)
Значи се справяш много добре, за разлика от мен. Преди няколко години си взех куче. Много го исках. А то ми се качи на главата, колкото и да опитвах да го респектирам. май още в началото му изтървах края и много го разглезих. :-[ :)
You only see what your eyes want to see

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #186 -: Март 08, 2009, 05:58:54 pm »
Вещичке,тигъра е супер-колко месеца го бродира това?  :o :)

Време е сега един Търсач да си избродираш-я на платно , я в живота си или и двете (най-добре) !  ;) :P

*

veshti4ka

« Отговор #187 -: Март 08, 2009, 06:10:27 pm »
Вещичке,тигъра е супер-колко месеца го бродира това?  :o :)

Време е сега един Търсач да си избродираш-я на платно , я в живота си или и двете (най-добре) !  ;) :P

амииииии за 1 месец го направих. той не е голям - 15см на 30см е някъде но с рамката и паспартуто става малко по-голямо  ;D   ама ся с прословутия си ентусиазъм се хванах да бродирам два влюбени еднорога 45см на 35см - дупе да ми е яко колко време ще буча  ;D ;D ;D

а пък за търсачите хич и няма да ги бродирам ще ги чакам да ми дойдат на крака  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #188 -: Март 08, 2009, 06:17:38 pm »
Само така-какъв Търсач ще е ако не си напрегне малко стегнатото д*пе   ;D ;D ;D :P    Аааааа ! ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #189 -: Март 08, 2009, 06:36:45 pm »
Много романтично звучи два влюбени еднорога :-*

Радвам се за теб, че имаш такова търпение да се занимаш с бродиране, намира ли ти се нещо в Дева или ти е добре поставена Венера?

*

veshti4ka

« Отговор #190 -: Март 08, 2009, 06:45:06 pm »
амиииии хич даже  ;D  Венерата ми е във водолей в 12 дом, а девата е заключена в 7 дом и няма кьорава планета в нея, но Мерка ми е на Ас-то... досега не съм бродирала, но явно от транзитния Сатурн там ме хвана мерака - явно е по-добре да го отработвам така отколкото да си троша нервите с други неща  ;D ;D ;D

а пък наистина гоблена е прекрасен, но да видим дали ще го свърша преди Сатурн да излезе от дева, че току виж тогава ми свършило и търпението  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #191 -: Март 08, 2009, 06:52:39 pm »
А какъв е Асц-то?

*

veshti4ka

« Отговор #192 -: Март 08, 2009, 06:54:06 pm »
водолей  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #193 -: Март 08, 2009, 06:59:08 pm »
Пак усещам астро класика в жанра ;)

*

veshti4ka

« Отговор #194 -: Март 08, 2009, 07:00:58 pm »
защо  :o  какво имаш в предвид  ::)

*

Инти

• 2068
« Отговор #195 -: Март 08, 2009, 07:10:01 pm »

Имах впредвид,че интересата ти към астрологията е по Меркурий и асцендента ти, не знам какъв ти е хороскопа, но от това което сподели, такъв извод си направих ;D

*

veshti4ka

« Отговор #196 -: Март 08, 2009, 07:13:19 pm »
Меркурий в съвпад с Юпитер на АС водолей /откъм 1 дом/ - тригон към Сатурн в близнаци съвпад с Луна в рак в 4 дом - тригон към Уран във везни в 8 дом /и Урана тригон към Ас-то и калабалъка там/  ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #197 -: Март 08, 2009, 07:26:35 pm »
NO COMMENT ;D

*

lolitta

« Отговор #198 -: Март 09, 2009, 12:45:36 pm »
 ами моето впечатление от раците не е много добро....мене лично много ме дразни, когато започнат да спорят за глупости, ама за абсолютни глупости и бесмислени неща проявяват инат и се запъват и спорят....ей тва не го разбирам...доведеният ми баща е рак и гаджето на най-добрата ми приятелка е рак - и двете имаме наблюдения върху раците и сме единодушни, че спорят за аболютно безсмислени неща....иначе са супер грижовни и дават всичко за семейството си..освен това обожават да си похапват, а и на всички лицата са им като на луната - кръгли, обли, дори и очичките им са кръгли... ;D

*

Skarlet

« Отговор #199 -: Март 09, 2009, 07:35:17 pm »
ами моето впечатление от раците не е много добро....мене лично много ме дразни, когато започнат да спорят за глупости, ама за абсолютни глупости и бесмислени неща проявяват инат и се запъват и спорят....ей тва не го разбирам...доведеният ми баща е рак и гаджето на най-добрата ми приятелка е рак - и двете имаме наблюдения върху раците и сме единодушни, че спорят за аболютно безсмислени неща....иначе са супер грижовни и дават всичко за семейството си..освен това обожават да си похапват, а и на всички лицата са им като на луната - кръгли, обли, дори и очичките им са кръгли... ;D

Аз не знам що не ги изхвърлиш от живота си като не ти харесват?  ;D Не си длъжна нито да търпиш доведения си баща,нито пък гаджето на приятелката ти.Ядели били.Ми,ти не ядеш ли?Да не караш на фотосинтеза?Извинявай,не искам да си помислиш,че нещо те поднасям,но нямаш някакви сериозни изказвания-само субективна оценка.Преди около час се смях с една приятелка по телефона-като не ви харесват вашите Раци,ми игнорирайте ги.  ;D Цяла тема за пустите Раци????? Брех,какво спешъл внимание.  ;D