Аз имах връзка с човек със Слънце в Рак, което прави съвпад с моя асцендент Рак, неговата Луна в Стрелец е в съвпад с мойто Слънце, неговия асцендент е в Скорпион в квадрат с моя Марс в осми дом, той също има Марс в осми дом в квадрат към моя Плутон, и с мойта Луна в Скорпион, много добре си паснахме в сексуално отношение, ама моя Марс е във Водолей, и съответно имам по-малко задръжки и табута в сексуално отношение, та той действаше прогресивно на неговата първоначална рачешка скованост и срамежловост.
Обаче много ми дойде и неговата ВОДА, направо ми заля огъня,щото аз малко вода имам в хороскопа, че и неговата трябваше да отработвам, и когато дирекционния Уран направи едновременно съвпад с Венерата ми и куспидата на седми му казах ЧАО ! Аз исках да еволюирам и да се развивам, но пък той като Рак с асцендент Скорпион зацикли в едно положение, и настана една сивота......
И до ден днешен се виждаме и се разбираме, поддържаме нормални човешки взаимоотношения,без никаква обида от нечия страна, дори направихме пълен анализ на връзката ни, с кой с какво е допринесъл и не е допринесъл за развитието й.