Здравей Гост

плутон и козирог -да почерпим опит от стрелците!

• 212 Отговора
  • 29478 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: плутон и козирог -да почерпим опит от стрелците!
« Отговор #20 -: Март 08, 2009, 01:14:50 am »
знаещият и предупреденият са въоражени!не съм го написала за стряскане , а като е един урок.няма по-добър урок от опита.а споделения опит е нещо,което помага.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Март 08, 2009, 01:17:26 am »
Ascendant   24 Cap 21' 11" -това мисля, че трябва да са градусите на АЦ ми- взех ги от една фрее програма

докато стигне до там ще мииинат години :)
т.е в момента той транзитира през 12-ти дом?и какво аспектира?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sovata

« Отговор #22 -: Март 08, 2009, 01:21:55 am »
Ох, maraj, нищо не вдявам от транзити и аспекти- но имам огромно любопитство към астрологията. Бях изумена, когато астролог преди време на няколко пъти заяви с огромна точност предстоящи събития в живота ми и то наистина от най-кризисните... :o

*

sovata

« Отговор #23 -: Март 08, 2009, 01:26:17 am »
Съжалявам за загубата на съпругът  ти-  моята майка  преживя същото когато беше на 36г.( на колкото съм аз в момента) и беше ужасяващо! А, за себе си мога да кажа, че загубата на значими хора в живота ми ( по  внезапни и драматични начини), се превърна в практика.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Март 08, 2009, 01:30:00 am »
съжалявам за загубата на съпругът  ти-  моята майка  преживя същото когато беше на 36г.( на колкото съм аз в момента) и беше ужасяващо! А за себе си мога да кажа, че загубата на значими хора в живота ми ( по драматични начини), се превърна в практика.
около 36г. е възврата на възлите... :)къде ти е луната?

*

sovata

« Отговор #25 -: Март 08, 2009, 01:31:44 am »
Луна и Марс са ми в Овен :)
« Последна редакция: Март 17, 2009, 10:38:15 pm от sovata »

*

sovata

« Отговор #26 -: Март 08, 2009, 01:50:05 am »
знаещият и предупреденият са въоражени!не съм го написала за стряскане , а като е един урок.няма по-добър урок от опита.а споделения опит е нещо,което помага.
Нали езотериците твърдят, че сме тук за да трупаме опит и аз съм съгласна, но.... също така вярвам, че човек никога не може да е достатъчно подготвен за значимите загуби - те идват и от това, че си ги очаквал не боли по-малко!

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 08, 2009, 02:39:24 am »
Луна и Марс са ми в Овен :) Това е рождената ми дата: 25.06.1973/21:04/Варна. Бих си качила картата, но нещо не се справям с тези операции :)
плутон ще пресече асц едва 2020г...,той се движи изключително бавно.в момента транзитира през 12-ти нат.дом,като току-що е преминал през куспидата му,която е на 1гр.първият аспект ,който ще направи в 12 дом е опозиция със слънцето ти на 4гр. ,а след това съвпад  със слв ,в козирог в 12-ти дом. – възможно е получиш дълбоко духовно прозрение. интерес към мистика, окултизъм. Интерес към тайни и окултни общества,  може би това е видно и от датата на регистрацията ти тук.  :) опозиция на плутон със слънце е криза на личноста, страх, безпомощност, неумолими промени, принуда, трудности, конфликт със силни хора, подтискане на егото. възможни са проблеми в бизнеса, общите пари, данъци, наследства. сексуални конфликти в любовните и съпружески отношения. Неправилно отношение към децата, проява на жестокост или прекалена строгост. интриги свързани с пари, наследства, власт. тъй като слънцето е в 6-ти дом са възможни и здравни проблеми.внимавай да не бъдеш въвлечена в конфликти ,защото тук са опасностите  от силни тайни врагове. негативното влияние върху психиката също се среща често, трябва да мислиш позитивно и да се обграждаш с позитивни хора.възможна е и  загуба на свобода в периода когато плутон транзитира през 12-ти дом. съвпада на плутон със слв , вероятно ще донесе кармично събитие.от опита си не мога да кажа нищо , защото не съм го преживяла.нека попише,някой който го е преживял... :)не се стряскай,плутон убива и създава!
« Последна редакция: Март 08, 2009, 03:44:06 am от maraj »

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Март 08, 2009, 02:49:46 am »
С Плутон на Асц, аз се разведох, но държа да уточня, че и Уран беше в съвпад с господаря на Десц. Транзитите винаги се тълкуват съвместно. не може да се тълкува само по един-единствен транзит. Обаче, искам да подчертая едно правило. Един транзит на Сатурн е по-важен от един транзит на Юпитер. Един транзит на Уран е по-важен от един транзит на Сатурн. Транзитът на Нептун е по-важен от транзита на Уран. А аспектът на Плутон е най-важен, понеже се случва веднъж в живота. Плутон се движи много бавно и бележи дългосрочни промени. Правилото е следното: транзитите на планетите с по-кратка орбита трябва да се разглеждат на фона на дългосрочните транзити.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 08, 2009, 03:03:14 am »
С Плутон на Асц, аз се разведох, но държа да уточня, че и Уран беше в съвпад с господаря на Десц. Транзитите винаги се тълкуват съвместно. не може да се тълкува само по един-единствен транзит. Обаче, искам да подчертая едно правило. Един транзит на Сатурн е по-важен от един транзит на Юпитер. Един транзит на Уран е по-важен от един транзит на Сатурн. Транзитът на Нептун е по-важен от транзита на Уран. А аспектът на Плутон е най-важен, понеже се случва веднъж в живота. Плутон се движи много бавно и бележи дългосрочни промени. Правилото е следното: транзитите на планетите с по-кратка орбита трябва да се разглеждат на фона на дългосрочните транзити.
ехо,приятелко къде бродиш цял ден?няма те ,домъчня ми.честит празник ,да си обичана и желана!

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Март 08, 2009, 03:39:10 am »
ЦИТАТ:
"Той разрушава илюзиите и понякога доста болезнено ни изважда от омайния облак на който седим. Плутон е открит 1930г, 16 години след края на ерата на Рибите. От тогава той започва да ни влияе много по-силно. Започва да чисти света от Нептуновите илюзии."

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Март 08, 2009, 04:17:10 am »
ей ,няма сън!ужас , а никога не съм пила транквиланти,само 20 дни през онази криза на съвпада на плуто през асц.
сова,има една тибетска  мъдрост ,която гласи:[color=red"]БОЖЕ ДАЙ МИ СИЛА ДА ПРОМЕНЯ ТОВА КОЕТО МОГА,ДАЙ МИ СИЛИ ДА ПРИЕМА ТОВА,КОЕТО НЕ МОГА ДА ПРОМЕНЯ И  МЪДРОСТ ДА ГИ РАЗЛИЧАВАМ"
[/color][/color]това е момента ,който е настъпил при теб.не случайно пуснах темата наистина.много е важно да знаеш ,че приемайки неговите послания ,е време за кармично разплащане.това е 12-ти-шега не бива.където и да транзитира той носи ,най-високият ръст в хороскопа.там сме най-силно ангажирани.е , от време на време пресата изпуска,оставя те да отдъхнеш. ;D и точно тогава разбираш ,че това бреме трябва да го носиш ,защото то е твое.едва след преминаването през асц ,ще осъзнаеш какво си преживяла.сатурн ме направи търпелива,а плутон по-силна ,по-уверена ,стабилна.тъй като плутон е планета на кармата , а както се досещаш и възлите са свързани с кармата , аз мисля ,че трябва задължително да се работи по слв.при теб той управлява мц -10 дом. :)

*

sovata

« Отговор #32 -: Март 08, 2009, 08:19:54 am »
Благoдаря Ви за постовете и честит празник, и от мен! Когато говориш за кармата,maraj, си спомням, че 2004.г  астролог ми каза, че м/у 31 и 32 ми година, предстои кармично събитие, което ще е толкова значимо, че ще промени изцяло живота ми - на всички нива. Тогава също ми каза, че подобно разположение на планетите ми( идея нямам за какво е говорел), се случва веднъж в живота. Незнам какво е имал пред вид, но точно в този период преживях такъв катаклизъм, че не знам как оцелях. Не говоря за физическа опасност, но целия ми свят се срина по такъв категоричен начин, че дълго време съзнанието ми отказваше да го приеме. А, бях подготвена- вече знаех ( от собствен опит) как живота ни не само по книгите и филмите може да се разруши за 60 сек.(още  на 15г. загубих баща си при катастрофа-сутринта го има, вечерта вече не). Усещането ми беше и при двете кармични събития, като да съм живяла до скоро на Сатурн и да ме пратят в командировка на Уран- примерно :) Та - пак ли ще ме командироват?! Е, не ги ли научих тея уроци?! Аз - повтарячка ли ще дойда в този живот? ;D Това което ме успокоява , обаче, е че същия този астролог ми каза- "спокойно с Юпитер в 1 дом- винаги ще се излизаш от ситуации" А, дано! :)
П.П.
Какво означава, че трябва при мен задължително да се работи по слв./ 10дом?
« Последна редакция: Март 08, 2009, 08:31:37 am от sovata »

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Март 08, 2009, 08:38:00 am »
хъммм транзитният Плутон ми седи на върха на К11 от суматилъка и време - ни в 10 дом ни в 11 дом ... вече побеснявам от този факт... то и затова не мога да започна още работа /пък не зная какво ми се работи де  ;D  но това е друга тема.../  изобщо си нямам на идея какви ще ги натвори като се намести трайно в 11 дом - там имам само Лилит  :-\  какво ли ще направи съвпада на транзитен Плутон с Лилитката  :o  добре, че тя прави само 1 квадрат с наталният ми Хирон във 2 дом  ;D ...  но пък преди съвпада с Лилит, Плутон ще направи квадратура със собствената си позиция 6* в козирог  :-X .... ъъъъъъ няма ли да свършат гадостите най накрая брееее ....  :( >:(

*

porto_kalka

« Отговор #34 -: Март 08, 2009, 08:51:30 am »
Луна и Марс са ми в Овен :) Това е рождената ми дата: 25.06.1973/21:04/Варна. Бих си качила картата, но нещо не се справям с тези операции :)
Внимавай към края на годината, когато Сатурн също ще е в кардинален знак /везни/ и ще е в квадрат с Плутон /козирог/. Тогава двете планети ще активират наталната ти квадратура Слънце/Марс съответно в рак/овен.

*

sovata

« Отговор #35 -: Март 08, 2009, 08:52:18 am »
  :-X .... ъъъъъъ няма ли да свършат гадостите най накрая брееее ....  :( >:(

И аз т'ва питам....?! А в моя 12 дом през който гастролирал в момента Плутон се намира това:True Node-07 Cap 40' 30" R. Каква е тази точка?   

*

sovata

Re: плутон и козирог -да почерпим опит от стреl
« Отговор #36 -: Март 08, 2009, 08:54:02 am »
Луна и Марс са ми в Овен :)  Бих си качила картата, но нещо не се справям с тези операции :)
Внимавай към края на годината, когато Сатурн също ще е в кардинален знак /везни/ и ще е в квадрат с Плутон /козирог/. Тогава двете планети ще активират наталната ти квадратура Слънце/Марс съответно в рак/овен.

Ще гледам да внимавам - ама за какво да се оглеждам? ???
« Последна редакция: Март 17, 2009, 10:43:43 pm от sovata »

*

veshti4ka

« Отговор #37 -: Март 08, 2009, 08:56:49 am »
това ти е СЛВ и съвпада на Плутон с него ще ти даде нещо силно кармично  ;)

*

porto_kalka

« Отговор #38 -: Март 08, 2009, 09:05:55 am »
Просто внимавай. В натала имаш цял тау-квадрат с включени Марс опозиция на Плутон и двете планети в квадратури към Слънце. Ако се включи и нодалната ос, се получава голям кръст. По времето, когато си загубил баща си отново Сатурн е активирал тази натална конфигурация. Сега нямам време да разглеждам хороскопа ти с всички предсказвателни техники за да ти кажа евентуално в кои области могат да възникнат проблеми. Затова те съветвам, когато Сатурн влезе във везни, да имаш едно наум! 
« Последна редакция: Март 08, 2009, 09:20:40 am от porto_kalka »

*

mamma_mia

« Отговор #39 -: Март 08, 2009, 09:10:14 am »
Добро утро!
Честит 8ми март :) Много здраве и любов желая на жените.
Аз какво мога да очаквам,плутон ми прави съвпад с юпитер в 6ти дом?Сега плутон е на 3гр в козирог,а юпитер ми е на 6 гр.
Благодаря :-*