Луна и Марс са ми в Овен
Това е рождената ми дата: 25.06.1973/21:04/Варна. Бих си качила картата, но нещо не се справям с тези операции 
плутон ще пресече асц едва 2020г...,той се движи изключително бавно.в момента транзитира през 12-ти нат.дом,като току-що е преминал през куспидата му,която е на 1гр.първият аспект ,който ще направи в 12 дом е опозиция със слънцето ти на 4гр. ,а след това съвпад със слв ,в козирог в 12-ти дом. – възможно е получиш дълбоко духовно прозрение. интерес към мистика, окултизъм. Интерес към тайни и окултни общества, може би това е видно и от датата на регистрацията ти тук.

опозиция на плутон със слънце е криза на личноста, страх, безпомощност, неумолими промени, принуда, трудности, конфликт със силни хора, подтискане на егото. възможни са проблеми в бизнеса, общите пари, данъци, наследства. сексуални конфликти в любовните и съпружески отношения. Неправилно отношение към децата, проява на жестокост или прекалена строгост. интриги свързани с пари, наследства, власт. тъй като слънцето е в 6-ти дом са възможни и здравни проблеми.внимавай да не бъдеш въвлечена в конфликти ,защото тук са опасностите от силни тайни врагове. негативното влияние върху психиката също се среща често, трябва да мислиш позитивно и да се обграждаш с позитивни хора.възможна е и загуба на свобода в периода когато плутон транзитира през 12-ти дом. съвпада на плутон със слв , вероятно ще донесе кармично събитие.от опита си не мога да кажа нищо , защото не съм го преживяла.нека попише,някой който го е преживял... :)не се стряскай,плутон убива и създава!