Здравей Гост

Астрологията и астролозите

• 115 Отговора
  • 19465 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: Астрологията и астролозите
« Отговор #20 -: Март 09, 2009, 03:25:18 pm »
Вижте нещата са индивидуални,не че съм съгласен изцяло с подхода на тази астроложка,но нищо не се знае.В астрологията има както консултации,така и писане на хороскопи,като естествено първите са по-евтиния вариант,а и не всички отиват да си поръчват писмени хороскопи (които се изготвят няколко дена),а да си видят общо положението или да намерят отговор на конкретни въпроси.Причини и варианти всякакви.

Няма хартиено копие през цялото време с влизането е започнала да и говори  дори и е взела  100лв!Незнам може да се е смятала за ясновидка,но официално е астроложка!

До колкото съм чувал,покойния Иван Станчев за същото време на консултация (до 1 час) е имал същата цена,била тя обща или по конкретни запитвания.И не разбрах,защо е необходимо да си ясновидец,за да имаш такса от 100 лв  ???

За способността да се познават събития/положения/процеси в бъдещето съм съгласен с Небесна,че жената може да е използвала най-силните влияния,транзити  и прогресии или друго да си обоснове това което казва и за 40-50 мин е напълно възможно да има време да го види това.Да,всеки може да каже,че има свободна воля и за това един астролог е добре да казва " Това е много възможно да се изяви/случи/преживее ..." Когато съм давал консултации точно за същото време съм разглеждал основни положения за 2-3 години напред (като обикновено започвам с 2-3 години назад ) и съм познавал неща които са се случвали години след това /въобще през целия период/ и определено времето ми е достатъчно-имам много практика зад гърба си,отделно мисля много бързо и също така имам интуиция,която ми казва често и кое не само че ще се прояви,но и как.За някои този труд може и да отнема часове ,за други не- всичко си е индивидуално както по отношение на време и средства,така и като качество; а и тези които консултират хора в пряк контакт сигурно знаят,че обикновено се получава един силен резонанс и нещата се оформят много бързо /това и без задължително астрологията да е инструмента за работа/. ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Март 09, 2009, 03:33:54 pm »
мила моя ,нищо не е тази сума за консултацията ,която е направена.синухе е прав ,че важните прогресий и транзити могат да бъдат използвани и времето да е абсолютно достатъчно за предсказателна работа.
синухе е абсолютно прав ,за това ,че на някой им е нужно много повече време ,отколкото на други.според мен цената е абсолютно нормална ,дори ниска.много работа е....вярвай.
аз мислех ,че говориш за 000лв мин.вярвай 000лв.са нищо.друг е въпроса дали това ,което твойта приятелка е чула , и е харесало.
що не и дадеш данните.?!ние ще го направим без пари ,пък така и тя и ти ще разберете ,дали си е дала парите напразно. :)
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 03:52:54 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Март 09, 2009, 03:43:06 pm »
 ;D Исках да кажа че явно има ясновидски способности,за да предсказва събитията!Да съгласна съм с вас,че може да е гледала транзити  и прогресии,но все си мисля,че ако на един човек транзита на Плутон му действа по един начин при друг човек ще действа по друг!Така,че наталната карта трябва да се гледа обстойно!Да някой ще каже какво са 100 лв,но пък всеки таи в себе си надежда,че ако ги даде ще му се помогне!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #23 -: Март 09, 2009, 03:50:35 pm »
мила моя ,нищо не е тази сума за консултацията ,която е направена.синухе е прав ,че важните прогресий и транзити могат да бъдат използвани и времето да е абсолютно достатъчно за предсказателна работа.
синухе е абсолютно прав ,за това ,че на някой им е нужно много повече време ,отколкото на други.според мен цената е абсолютно нормална ,дори ниска.много работа е....вярвай.
аз мислех ,че говориш за 500лв мин.вярвай 100лв.са нищо.друг е въпроса дали това ,което твойта приятелка е чула , и е харесало.
що не и дадеш данните.?!ние ще го направим без пари ,пък така и тя и ти ще разберете ,дали си е дала парите напразно. :)
да знам,че сумата за някой е смешна,но за друг не е!Колкото до данните и не искам без нейно съгласие да го правя!

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Март 09, 2009, 04:11:33 pm »

аз мислех ,че говориш за 500лв мин.вярвай 100лв.са нищо.друг е въпроса дали това ,което твойта приятелка е чула , и е харесало.

не е нужно да си ясновидка ,за да предречеш възможност за раждане на дете след 3год.например гледайки натална карта.особенно раждане на дете.също така не е нужно да си ясновидка ,за да кажеш ,че след 18 месеца има смяна на работа , или нова връзка ....
предсказателната астрология работи много точно ,да тя не бива да бъде категорична ,но никой ,който се е възползвал от нея , не може да я отрече.
аз не вярвам в ясновидството , аз вярвам на цифрите и движението на планетите. >:(
въпрос на гледна точка е ,дали 100лв са малко или много...но професионалния астролог трябва също да се храни ,облича и да си плаща сметките.той не е служител на социалното министерство.друг е въпроса ,дали е призван да бъде астролог или не.аз съм сигурна ,че ти си впечатлена от сумата ,а не от предсказанията.
най-малкото което е ,този човек -астролога е инвестирал времето си ,знанията си .......
да знам,че сумата за някой е смешна,но за друг не е!Колкото до данните и не искам без нейно съгласие да го правя!
[/quote]
« Последна редакция: Март 09, 2009, 04:23:18 pm от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Март 09, 2009, 04:20:32 pm »
;D Исках да кажа че явно има ясновидски способности,за да предсказва събитията!Да съгласна съм с вас,че може да е гледала транзити  и прогресии,но все си мисля,че ако на един човек транзита на Плутон му действа по един начин при друг човек ще действа по друг!Така,че наталната карта трябва да се гледа обстойно!Да някой ще каже какво са 100 лв,но пък всеки таи в себе си надежда,че ако ги даде ще му се помогне!
права си ,плутон на асц и плутон на мц-са две различни неща.плутон в 1-ви и плутон в 5-ти ,както и управител на 5-ти пък се намира в 7-ми ,9-ти 10-ти...да много са различни нещата..давам го това като пример.ПРИНЦИПА МУ Е ЕДИН!това,което не ни убива ,ни прави по-силни!и точно тук е мястото да отбележа,че аз по плутон съм предричала неща на близки хора и съм им била полезна,след като продължават да се допитват. не съм професионален астролог , има карти обаче ,които като ги погледнеш сами ти говорят.има и такива,които са сложни за разгадаване.
м/у другото,само по соларната карта,също могат да се направят някой прогностики....

« Отговор #26 -: Март 09, 2009, 04:27:36 pm »
Да така е всеки се храни и облича,нд също и много се спекулира,може би защото хората са отчаяни и търсят надежда дали нещо ще се промени в бъдеще!Темата беше дали спекулират някои астролози!Аз лично мога да споделя за себе си,че преди 7-8 години някъде пращах запис на Алена да ми отговори на някакъв въпрос даже не си спомням какъв вече,но след много обаждания,на които отговаряше мъжа(тогава имаше мобифони и от стационарен на мобифон си беше скъпичко) аз получих отговор!Сумата беше 35 лв и аз като студентка си ги бях спестила!Е може би беше за добро,защото реших аз сама да се заема с астрология!

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 09, 2009, 04:36:24 pm »
Да така е всеки се храни и облича,нд също и много се спекулира,може би защото хората са отчаяни и търсят надежда дали нещо ще се промени в бъдеще!Темата беше дали спекулират някои астролози!Аз лично мога да споделя за себе си,че преди 7-8 години някъде пращах запис на Алена да ми отговори на някакъв въпрос даже не си спомням какъв вече,но след много обаждания,на които отговаряше мъжа(тогава имаше мобифони и от стационарен на мобифон си беше скъпичко) аз получих отговор!Сумата беше 35 лв и аз като студентка си ги бях спестила!Е може би беше за добро,защото реших аз сама да се заема с астрология!
;Dзад големите имена ,не винаги се крият добри астролози...има такива,които са по-неизвестни и много по-добри.на някой им се налага да се доказват постоянно.на други им едадено да блестят.какво да се прави?слънце в първи ,в десети ,не е като слънце в 7-ми ,в осми....
хорарният въпрос на цена 35лв , за мен е съвсем нормална цена.дори и тя е ниска ;D , особенно сега по време на криза.един хорарен въпрос се разглежда минимум половин един час ,поне така мисля.аз съм адски боса по отношение на хорара....така ,че да кажат добрите тук.а те не са малко скарлет ,небесна ,те са много добри на хорар.

« Отговор #28 -: Март 09, 2009, 04:39:07 pm »
Аз не я харесвам,но доста хора в този сайт не я харесват!А всъщност тя занимава ли се с хорарна астрология?

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 09, 2009, 05:00:44 pm »
Аз не я харесвам,но доста хора в този сайт не я харесват!А всъщност тя занимава ли се с хорарна астрология?
хорарната астрология ли не харесваш?тя дава отговор на конкретен въпрос ,при това е много практична и прецизна.единственното условие-правилно зададен конкретен въпрос.ако въпроса е правилно зададен и в подходящото време ,тя отговаря точно и знаеш ли ,познава! ;D-хорарната астрология имам впредвид.

« Отговор #30 -: Март 09, 2009, 05:07:20 pm »
 ;D предвид Алена но понеже съм на работа и бързам с отговорите!

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #31 -: Март 09, 2009, 05:08:04 pm »
Хора много, възможности много, но все пак си мисля, че 40-50 мин не стигат. Моя приятелко скоро също бе ходила при "известна" астроложка, за синастрия м/у нея и приятеля и тогавашния, астроложката беше наблегнала на съвпада венера женската и марс на кавалера, обаче не бе отчела тежките аспекти към 4 дом в натала на приятелката ми. Естествено се разделиха, защото при нейния 4 дом трудно ще се оправят с наталите, които имаха. Тя с тежкия си характер и изисквания и той, който бе доста по хвърковат. Иван Станчев му имам първата книга и съм впечатлена от последната част на книгата с анализа на картата на жена, негова клиентка...по мое мнение е бил добър астролог в типично Девешки стил - аналитичен, педантичен, малко консервативен.

Но много зависи клиентът до колко е запознат с астрология, защото има хора, на които им стига да им кажеш, къде са им Венера, Марс и Луна да споменеш основни характеристики и те са щастливи, за тях това е висше познание. А тези неща наистина се виждат за 10 мин - Венерка в Риби, квадрат с Уран, на всички ни е ясно какво ще се случва.

Аз астрологията я ползвам за малко по-различни цели, не си изкарвам парите с нея, затова няма да коментирам цените и тн.

Но вярвам в СВОБОДНАТА ВОЛЯ. Убедила съм се, че такова нещо съществува. Има карма, но има и избор. Стига човек да работи и да вярва всичко става. НО въпросът е как да вярваш.

« Отговор #32 -: Март 09, 2009, 05:10:32 pm »
леле много ми се спи явно!!! ;D Та имах впредвид че Алена не харесвам,а въпроса ми е:Алена дали се занимава с хорарна астрология?

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #33 -: Март 09, 2009, 05:14:45 pm »

Нека не звучи като обида или злоба, но Алена е позор за астрологията. Толкова са и плитки и повърхностни анализите, срам, срам, тя изобщо не говори за невероятната философия, която я има в астрологията, за дълбочината на познанието, което дава. Дори само човекда се замисли за 12 сектора, на които астрологията разделя човешкия живот, ще си обясни толкова много неща. И веднага ако си познава картата ще разбере (ако интуитивно не го е усетил) кое в важното в този му живот.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 09, 2009, 05:47:29 pm »

Нека не звучи като обида или злоба, но Алена е позор за астрологията. Толкова са и плитки и повърхностни анализите, срам, срам, тя изобщо не говори за невероятната философия, която я има в астрологията, за дълбочината на познанието, което дава. Дори само човекда се замисли за 12 сектора, на които астрологията разделя човешкия живот, ще си обясни толкова много неща. И веднага ако си познава картата ще разбере (ако интуитивно не го е усетил) кое в важното в този му живот.

не си позволявам коментар по отношение на алена,само да вметна , че тя все пак е доказана като астролог.според мен има и по-добри от нея ,но нейзвестни.казах го няколко пъти.може би не сте му обърнали внимание.само ,че ми се струва ,че астролога не бива да говори лошо за колегите си.изключително много психолози в последно време по света имат сесий и по астрология.според мен знанията не бива да се крият , и спекулата ,ако има такава е по отношение на мистицизма с който е обвита науката за непросветения човек. аз знам много и малко ,колкото повече чета и мисля ,толкова повече разбирам ,че нищо не знам.защото астрологията е мисъл и духовно израстване.ние не сме съдници ,ние докоснали се и получили шанса от съдбата,кармата :) , да познаем силата на науката ,нямаме право да съдим.всеки труд се заплаща.професорът винаги взема повече от асистента.и понякога ,какво ти понякога , в повечето случай ползва знанията на асистента си....

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #35 -: Март 09, 2009, 05:52:14 pm »
Марая права си, но всичките ми приятели, които не вярват в астрологията, винаги ме майтапят с на Алена приказките. Защото дори за човек, който не е астролог, нейните крайни изказвания звучат пресилено и затова казвам, че създава лошо име.
Тя не ми е колежка, аз не си изкарвам парите с астрология. Не ми е конкуренция или нещо подобно.
Това си е мое мнение, нека никой не го свързва с другите астролози тук, моля изрично.
За мен тя като публична фигура не би трябвало да си позволява да тълкува толкова авторитарно нещата. А тя се изживявакато просветена..... а не е. Но не искам да споря на тема друг астролог. Мир да има.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 09, 2009, 06:03:16 pm »
Марая права си, но всичките ми приятели, които не вярват в астрологията, винаги ме майтапят с на Алена приказките. Защото дори за човек, който не е астролог, нейните крайни изказвания звучат пресилено и затова казвам, че създава лошо име.
Тя не ми е колежка, аз не си изкарвам парите с астрология. Не ми е конкуренция или нещо подобно.
Това си е мое мнение, нека никой не го свързва с другите астролози тук, моля изрично.
За мен тя като публична фигура не би трябвало да си позволява да тълкува толкова авторитарно нещата. А тя се изживявакато просветена..... а не е. Но не искам да споря на тема друг астролог. Мир да има.
в спора се ражда истината,особенно когато един спор е конструктивен! :)нищо лошо няма в това да спориш и отстояваш мнение ,убеждения.важното е да пречупиш всичко не само през собствения поглед , а и през този на другите.споделих различно от теб мнение и не е спор!мира го има! :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #37 -: Март 09, 2009, 06:07:53 pm »
не :) аз не по повод на твоето мнение, то е конструктивно, а за да предотвратя бъдещи спорове, не сме тук за да правим реклама на някой :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 09, 2009, 06:29:58 pm »
не :) аз не по повод на твоето мнение, то е конструктивно, а за да предотвратя бъдещи спорове, не сме тук за да правим реклама на някой :)
съгласна съм!човек обаче среща точно този астролог,който му е необходим в определен етап от живота.и никога ,ама никога не среща само един!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #39 -: Март 09, 2009, 06:41:04 pm »

съгласна съм!човек обаче среща точно този астролог,който му е необходим в определен етап от живота.и никога ,ама никога не среща само един!

Някои и един не срещат !  ;D

Дори извън шегата,аз не съм се срещнал с нито един ,тъй като отдавна съм се срещнал със себе си  8)

/В смисъл да бъда клиент на някой,иначе хора занимаващи се професионално или не с астрология естествено,че да)