Хора много, възможности много, но все пак си мисля, че 40-50 мин не стигат. Моя приятелко скоро също бе ходила при "известна" астроложка, за синастрия м/у нея и приятеля и тогавашния, астроложката беше наблегнала на съвпада венера женската и марс на кавалера, обаче не бе отчела тежките аспекти към 4 дом в натала на приятелката ми. Естествено се разделиха, защото при нейния 4 дом трудно ще се оправят с наталите, които имаха. Тя с тежкия си характер и изисквания и той, който бе доста по хвърковат. Иван Станчев му имам първата книга и съм впечатлена от последната част на книгата с анализа на картата на жена, негова клиентка...по мое мнение е бил добър астролог в типично Девешки стил - аналитичен, педантичен, малко консервативен.
Но много зависи клиентът до колко е запознат с астрология, защото има хора, на които им стига да им кажеш, къде са им Венера, Марс и Луна да споменеш основни характеристики и те са щастливи, за тях това е висше познание. А тези неща наистина се виждат за 10 мин - Венерка в Риби, квадрат с Уран, на всички ни е ясно какво ще се случва.
Аз астрологията я ползвам за малко по-различни цели, не си изкарвам парите с нея, затова няма да коментирам цените и тн.
Но вярвам в СВОБОДНАТА ВОЛЯ. Убедила съм се, че такова нещо съществува. Има карма, но има и избор. Стига човек да работи и да вярва всичко става. НО въпросът е как да вярваш.