Чела съм подобни теми из форума, по специално Регул бе обсъждана доста. Аз имам съвпад на Регул с Луна, но друга звезда ми е по интересна - Algol
При мен е в съвпад ми е с ЮЛВ, на К7, точен. И мисля,че много ми влияе. Предлагам всеки да каже, за някоя Фиксирана звезда, за която има лични наблюдения. Аз имам една теория за тях и бих желала да проверя да ли е вярна. Но ми трябва помощ от други астролози.
За algol - една от 4 царски звезди, окото на Горгона, счита се за най-големия злосторник - "the evil one".
Мои наблюдения - дава страхотна енергия, и невероятни изблици на гняв (до припадък), обаче придружени с много точни обиди (казвам много лични неща на противниковата страна все едно му чета в подсъзнанието кое наистина би го обидило). Търсения духовни много и много силна дисциплина, до саморазрушение. И понеже е в съвпад с ЮЛВ, наистина мисля, че е царска звезда, защото в миналия си живот съм била мъж, съветник/управляващ в царски двор, Египет, обаче мисля, такова усещане имам, че ....... вече арабите бяха дошли (това си го спомням, но вече с възрастта забравям все повече) и насилствена смърт. Странното е, че аз много си я харесвам тази звезда, за мен тя дава невероятни възможности.