Здравей Гост

Фиксирани звезди +/-

• 114 Отговора
  • 26422 Прегледи
*

veshti4ka

Re: Фиксирани звезди +/-
« Отговор #40 -: Март 11, 2009, 10:19:54 am »
да бе права си  :P  сега отворих зета и видях и други съвпади със моите планети. например съвпада на Сатурна ми с Бетелгейзе направо ме хвърли в мрак и недоумение. според Цветанова начи аз като дух не съм искала да се прераждам на земята щото там било гадно и не съм правила никакви усилия да развивам плода в утробата /демек аз/ а съм правила опити да се освободя от това и затова съм се родила с инвалидни някакви работи да страдам за да разбера духовната страна на страданието  ;D ;D ;D 
е хубава работа - олигофренията приема ли се за инвалидност  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #41 -: Март 11, 2009, 10:55:01 am »
Asaia много точни неща, дори това за 5 измерение е точно, защото преди години с мои приятели доста се занимавахме с 4 измерни "графики", дори участвахме в един конкурс с такъв проект - проекция на 4D куб в 3D пространство, образуват се едни 3-ри раменни кръстове (източно-православните църки са такива:)) и ние твърдехме, че това е много подходяща енергийна система за живеене.  Ама нещо не ни взеха на сериозно...защото сме българи и тогава май нямахме и по 22 години...:(:(

*

veshti4ka

« Отговор #42 -: Март 11, 2009, 10:58:26 am »
Jd_K, би ли пуснала картинка на 3-измерна и 4-измерна графика, защото като съм се раждала моя Сатурн е бил рус  :( ;D ;D ;D  изобщо не мога да си представя това, което описваш  ::)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #43 -: Март 11, 2009, 11:13:45 am »
http://www.youtube.com/watch?v=l_jKXFSgZAQ
ние правехме разпад на 4Д кубчето  то има милиони възможности за разпад. Все едно 1 равнина - квадрат се разпада на 6 и прави кубче и така кубчето 3Д се разпада намного кубчета,които правят 4Д кубче

не е много добре, да го слагам, щего махан до 1седмица,защото не е само моя разработка, цял екип ги правихме нещата тогава.Но и не е нещо тайно, ...
« Последна редакция: Март 18, 2009, 09:31:59 am от Jd_K »

*

Инти

• 2068
« Отговор #44 -: Март 11, 2009, 11:27:23 am »
Jd_K, като говорим за петотоизмерение за което дори и информативно още не съм чела информация, не мисля че, 4-измерните графики ще ми помогнат да го схавана по-добре, това са високо енергийно-вибрационни нива във вселената, не съм сигурна дали съществата които го обитават имат физическа проекция, или по-скоро присъстват като енергия. Ще трябва да прочета повече по въпроса.Ако ти можеш да внесеш някакво разяснение за петото измерение ще съм ти благодарна.

Трябва довечера да изгледам "Елегантната вселена", да си разширя малко кръгозора, за какво съм Стрелец иначе :P

Препоръчвам ти книгата на Филис Фирак- Миц за знаците, невероятна е!
« Последна редакция: Март 11, 2009, 12:07:55 pm от Asaia »

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #45 -: Март 11, 2009, 11:40:50 am »
Jd_K, като говорим за петотоизмерение за което дори и информативно още не съм чела информация, не мисля че, 4-измерните графики ще ми помогнат да го схавана по-добре, това са високо енергийно-вибрационни нива във вселената, и вероятно на такова ниво, съществата които го обитават нямат физическа проекция, а по-скоро присъстват като енергия.

Трябва довечера да изгледам "Елегантната вселена", да си разширя малко кръгозора, за какво съм Стрелец иначе :P

Препоръчвам ти книгата на Филис Фирак- Миц за знаците, невероятна е!
Мерси, щом имам време ще я прочета, то и ние сме енергийни същества, само, че проекциите ни са други, защото живеем в 3Д свят, аз също не мога да се оправя в 5Д, дори си признавам, че ме е страх ако си наглася "виждането" на 5Д (знам че йогите, някой го практикуват) ще мога после да се върна в 3Д...затова и само от страни....но идеята на конкура беше за живота в бъдещето и ние твърдяхме, че трябва да са energy - safe - places... нашите църкви са много чисти като енергия, именно заради формата си (Ступите на Изток също )... ама как да го обясниш това на Германци...примерно, с техните агресивни покриви на църквите, и католиците,....ще стане ама след векове.

- ето план на църква по канон и отгоре като си представите купола, става 3 раменен кръст, а е издължен кръст (на изток не е издължен, от там копираме), защото по време церемониите хората се бъркали на къде да обикалят и не си спомням кой император беше заповядал да ги правят издължени от към входа.
« Последна редакция: Март 11, 2009, 11:47:48 am от Jd_K »

*

Инти

• 2068
« Отговор #46 -: Март 11, 2009, 11:45:34 am »
Да, принципно според духовните закони кръста трябва да е равнорамен. А относно католическите църкви не ми говори, тази година ми се наложи да вляза на връх Коледа в такава църква, просто защотото нямаше отворена българска православна, никаква енергия не усетих в нея.

Теорията се основава на модел на мембранната Вселена на Рандал-Сандръм, носеща името на учените, който математически са я описали. В теорията се твърди, че видимата Вселена представлява особена мембрана, разположена в пределите на по-голяма по размери Вселена. За разлика от четириизмерната Вселена, която се описва в Общата теория на относителността, "Мембранната Вселена" има пет измерения: четири за пространството и едно за времето.

Теорията предполага, че малки черни дупки, които са се образували още по времето на Големия взрив, съществуват и в момента. Те имат размери на атомно ядро, а масата им е сравнима с масата на сравнително малък астериод. Тези дупки могат да бъдат открити по гравитационното поле и съответното пространствено-времево изкривяване, което предизвикват. Гама-лъчите, преминавайки през такива изкривявания, би трябвало да се отклоняват, само че не както от полето на обикновена черна дупка. Това дава възможност еднозначно да се определи местоположението на малките черни дупки.

В сайта на Маг Селана има инфо:
http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-07-24/41-2008-07-27-20-29-45/696-2008-08-24-20-52-42.html
« Последна редакция: Март 11, 2009, 11:50:18 am от Asaia »

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #47 -: Март 11, 2009, 11:53:18 am »
дам, абсолютно съм съгласна за католическите храмове, преди Ренесанса, когато пак се появява купола (като енергийна лупа) отвратителни са ми и са елементарни като архитектура, само детайла ги разкрасява.....но това пак е лично мнение, някой да не се засегне. Аз много си харесвам нашите храмове и Източното православие си харесвам...изобщо в това отношение нямам проблеми с държавата.

*

Инти

• 2068
« Отговор #48 -: Март 11, 2009, 12:11:55 pm »
"Когато медитираме, ние позволяваме на ума по естествен начин да изведе съзнанието ни от познатата реалност на времето и пространството в неопетненото екстатично съзнание. Съзнанието не е нито време, нито място. Бихме могли да кажем, че е безкрайно измерение, което лежи в основата на света, който възприемаме с нашите физически сетива. Освен, че няма граници, то е вечно сега, в този момент. Съзнанието е друго измерение отвъд времето и пространството, можем да го наречем пето измерение. С медитацията ние постепенно свързваме петото измерение с четирите измерения на времето и пространството, така че всички пет измерения присъствуват едновременно в нас. Нервната ни система постепенно се тренира да ни дава преживяване на всички пет измерения едновременно."

Като каза за йогите виж какво открих:http://bg-ayp.dir.bg/36.htm

*

veshti4ka

« Отговор #49 -: Март 11, 2009, 12:48:29 pm »
хъммм много интересно Jd_K. тази картинка с църквата я има в единия от томовете на Друнвало Мелхизедек. нещо ми са много тцъ  :-X  тия измерения и не мога да ги оправя и туй то /пък ша ми разправят, че Сатурн в близнаци бил бог на математиката  :'( - дръжки/... а геометрията принципно я дават като свещена наука  ;D
медитацията си е хубаво нещо - успява да те освободи от терзанията и успокоява ума  ;D  пък и си получаваш отговори на много въпроси - нещо като банка за информация  ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #50 -: Март 12, 2009, 02:44:51 pm »
Как бихте разтълкували съвпад на Спика с Лилит в 11 дом?
Отклонението е по-малко от половин градус.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #51 -: Март 12, 2009, 03:21:01 pm »

а луната къде  е?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Март 12, 2009, 04:22:33 pm »

а луната къде  е?
Грешка :) съвпад на Лилит със Спика в 10дом, а Луната е в 7дом ( в съвпад с Марс и Венера).

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #53 -: Март 12, 2009, 08:05:18 pm »
За жена или за мъж. Аз си мисля, че Лилит в женски карти е доста по различно от колкото в мъжките, но не съм специалист по Лилитката :)

*

veshti4ka

« Отговор #54 -: Март 12, 2009, 08:50:39 pm »
понеже Спика е щастлива звезда си мисля, че всеки път когато потъваш в черни мисли от цялата работа ще изкристализира нещо хубаво  ;D

на мен Уран ми е в съвпад със Спика /всъщност не зная дали е съвпад, защото имат 3* орбис/, но определено когато извърша нещо лудо или когато звучи като лудост за останалите винаги завършва добре  ;D  а и все пак Урана ми управлява Ас-то  :P  с една дума приемам Спика като закрилата божия  ;D ;D ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #55 -: Март 12, 2009, 10:45:45 pm »
Ако е за жена, трябва да си развива способностите по Лилит, защото Спика, ще и донесе късмет, особено ако е в 10 дом. По принцип за хорар Спика дава много късмет ако се появи, разрешаване на въпроса в полза на питащия. В кой знак е Лилит?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #56 -: Март 13, 2009, 11:32:28 am »
попитах за луната,защото много често  комбинациите се преповтарят ( имам предвид. като значение) и ми се струва,че тук се изразяват по сходен начин- лилит в женска дори и детска карта  се изразява повече, като самата дама ( в мъжката  като това, което привлича мъжете и тям лилит е повече свързана с ежедневните възпороизвеждания на  значението си)
ще й  бъде по- трудно да изразява на глас собствените си желаия и няма да се учудя, ако професията й  бъде малко по - нетрадиционна, но положително, ако превърне  собствените си усещания в професия ще има успех:) трудно ще бъде да се "подчинява" на работно място за нея собсвен бизнес ще е най- добър вариант, а и с тази доста изразена сексуалност ще бъде желана  жена
хм, повтарят се все значи за женственост и компромиси..

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #57 -: Март 13, 2009, 11:43:55 am »
А какво би означавало в 6 дом Везни присъствие на Плутон Лилит и Спика.Като мисля,че спика е в съвпад с Плутон, Лилит не е. :o

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #58 -: Март 13, 2009, 08:14:10 pm »
Добре сега.... Лилит във Везни би трябвало да означава, че връзките и с другите хора, независимо дали интимни или професионални ще са много важни за нея, аз Лилит в женска карта я свързвам, с най-изначално женските качества, нещо което е много важно за една жена, за да е щастлива, толкова важно, че може да злоупотребява, за да развие тези качества.Но ги развива непряко, а задкулисно, което не значи лошо.... Това е мое наблюдение, не гарантирам :)
Мой Лилит в Овен, и наистина държа да имам даден тип лидерство, ама посредством друг, не обичам аз да съм на фронта... обаче да съм съветник на лидера ми е любимо :)
Нещо като Гея в древния свят, а Гея е богинята Земя, която ражда, обаче си иска данък за това, тежка, мрачна, материална все пак, но и много мощна, ох имах едни страхотни записки по въпроса, но не знамкъде са. С 2 думи - Хера (Гея), Афродита - Урания и Атина - Диана, са 3 образа на древната основна богиня Ана (нещо Ана/Ане беше)...как да го обясня, Лилит показва според мен показва част от тази Хера-Гея (богинята на домашното огнище, архи-тип Луна, а Лилит си е точка от Лунната орбита), част която е доста болезнена и обсебваща,натрапваща се, но със Спика би трябвало наистина да носи късмет :)
« Последна редакция: Март 13, 2009, 08:39:52 pm от Jd_K »

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #59 -: Март 13, 2009, 09:11:00 pm »
Аз Лилит я чувствам като нещо, което може да ти даде невероятна свобода, ако го развиеш, но няма да е много добре за хората около теб, спрямо тях ще си невероятно агресивен, затова според мен считат Лилит за лоша. Това пак за жени става въпрос :)