Добре сега.... Лилит във Везни би трябвало да означава, че връзките и с другите хора, независимо дали интимни или професионални ще са много важни за нея, аз Лилит в женска карта я свързвам, с най-изначално женските качества, нещо което е много важно за една жена, за да е щастлива, толкова важно, че може да злоупотребява, за да развие тези качества.Но ги развива непряко, а задкулисно, което не значи лошо.... Това е мое наблюдение, не гарантирам

Мой Лилит в Овен, и наистина държа да имам даден тип лидерство, ама посредством друг, не обичам аз да съм на фронта... обаче да съм съветник на лидера ми е любимо

Нещо като Гея в древния свят, а Гея е богинята Земя, която ражда, обаче си иска данък за това, тежка, мрачна, материална все пак, но и много мощна, ох имах едни страхотни записки по въпроса, но не знамкъде са. С 2 думи - Хера (Гея), Афродита - Урания и Атина - Диана, са 3 образа на древната основна богиня Ана (нещо Ана/Ане беше)...как да го обясня, Лилит показва според мен показва част от тази Хера-Гея (богинята на домашното огнище, архи-тип Луна, а Лилит си е точка от Лунната орбита), част която е доста болезнена и обсебваща,натрапваща се, но със Спика би трябвало наистина да носи късмет