Пускам картата на тази Водолейка, ако искате опишете как изглежда, кои са факторите за нейната външност.
Честно казано, тази карта изобщо не ми "говори".
Няма аспект между Марс и Венера, нито аспект Луна/Марс...
Ще ви дам за пример друга карта, жена с много сексапилно излъчване. На външен вид е двойничка на София Лорен.
Часът е точен.
Тук виждаме АС Лъв, Луна в 8 дом, Венера във Везни в широк съвпад с Плутон и в квардат с Марс. И мога да ви кажа, че падналият ретро Марс в тази карта не е това, което бихте прочели в някои книжки за него.
Тази жена е печелила олимпиади по лека атлетика! Притежава огромна физическа сила и издръжливост за жена, изваяно стройно мускулесто тяло, родена е за спортистка. Същевременно е много женствена и предизвикателна, изобщо не е груба.
Още когато бяхме на по 15-16 години, мъжете вървяха на талази след нея, спирали са ни по улиците, за да се запознаят с нея. А за мен все питаха дали случайно не съм по-малката й сестра, нищо че на външен вид и като телосложение нямаме нищо общо.

Чувствах се много тъпо.
Много силно им действаше на момковците. Сещам се как един беше й се натресъл непоканен на гости пред вратата да й се "предлага".

Беше й казал, че ако тя благоволи, е готов на мига да зареже приятелката си заради нея. Голям мухльо. Друг дойде с колата от друг (съседен) град, където случайно се запознават, да я издирва. Трети, с който е имала връзка и се разделят, след като той й признава, че има семейство и е женен, впоследствие изоставя жена си и малкото си дете, развежда се и идва да търси нашата героиня, за да й предложи брак. Но беше закъснял, тя тъкмо се беше омъжила за друг.