Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103816 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #60 -: Март 12, 2009, 08:49:46 pm »
Здравейте, като говорим за ас Скорпи ето ви едни данни, 25 октомври 1994 София 8 : 15

п.с. jd_k, да това на снимката а Маги разбира се  :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
Re:ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #61 -: Септември 12, 2010, 10:55:11 am »
Не открих практикума с известните личности, нещо много теми взеха да ми се губят. Тук обаче си е на място картата на Ева Лонгория.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #62 -: Септември 12, 2010, 10:57:33 am »
Кой Тексас незнам? Може да има лека промяна, но тук понеже нямаме час не е проблем. Луна и Венера в Овен. Съвпад на Слънце с Юпитер.  

Ето затова я харесвам. Венерите в Овен са ми слабост определено се оказва.  :blink:

В същото време е ефирна и пластична - въздушни Марс и Меркурий.

И не на последно място - воден акцент, за да е пълно очарованието й. Според мен е възможно Нептун да й е в първи дом или близо до Асцендента. Тя е много фотогенична. Прекрасна е.      
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 11:07:18 am от sunrain »

*

Vision

• 3523
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #63 -: Септември 12, 2010, 11:07:20 am »
Както вече споменаха другите по-горе, красотата е наследствена и много по-важно е една личност да е харизматична
Аз имам един познат с изчключително красиви черти, води безкрайно самотен живот, без приятели, без любима, просто минава като сянка, без никой да го забележи. Даже често се шегувам снего че владее изкуството да бъде невидим.

12.03.1967 София 15:55

каква интересна тема..твоя познат още ли е свободен, че без синастрия виждам много интересни неща.. ;D

шегувам се, Елфидка..да не ми се вържеш.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #64 -: Септември 12, 2010, 11:21:14 am »
Не открих практикума с известните личности, нещо много теми взеха да ми се губят. Тук обаче си е на място картата на Ева Лонгория.  :blink:

водолейски марс  ;D аз май се оказа, че харесвам овенската луна, явно заради хармонията със слънцето и венерата ми..тук има ли някой друг с такава, освен Скарлет??..защото иначе май познавам само една такава луна, мъжка и тя много ми липсва..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Феникс

« Отговор #65 -: Ноември 08, 2010, 04:59:47 pm »
Damata se zanimawa s ne6to swyrzano s izkustwo,no e ne6to koeto e po-nepopulqrno,swyrzano s nqkakaw nein talant,ne6to rqdko
Luna U10 na tron i na K10 i trigon s Uran-K5-populqrnost i izwestnost

Slynce w Law i asc wezni dawat harizma i krasota,sa6to i lawskata wenera

pak problem s kirilizatora-posle 6te prodalja-samo da oprawq problema

*

holanda

« Отговор #66 -: Ноември 08, 2010, 05:02:10 pm »
с тази опозиция Плутон-Слънце предполагам е транформирала личността и вида си дори заради другите
,партньорите силно и влияят , промените които прави в себе си и нещата,които формира в характера са все резултат от нечие влияние..
Слънцето и е в съвпад с Лилит в 7 дом-това ми се стори интересно,но незнам как трябва да се тълкува-или тя самата е интересна особа и с качествата си кара околните да правят жертви и да се приобщават към нея,или обратното..
може би мъжете в живота и я мотивират да успява и и помагат в кариерата..

*

Феникс

« Отговор #67 -: Ноември 08, 2010, 05:07:28 pm »
има операции,нищо сериозно,не изклоючвам и пластични
мц в рак,луна на трон-семейството е много важно за нея,каквото и да прави семейството е нейната котва,но предвид овнешкия дсц,който дава ранни и необмислени бракове,а и слънце съвпад лилит в овен,7 дом,мисля че има втори брак

*

Феникс

« Отговор #68 -: Ноември 08, 2010, 05:31:48 pm »
тази дама може и акушерка да е
предположих че луна на мц дава популярност,но това също е и показател за работа с жени,съвпада с марс също подкрепя хрумката ми :) марс/остри предмети,инструменти/ е в квадрат с плутон-транформации

*

Uran

• 6041
« Отговор #69 -: Ноември 08, 2010, 05:42:44 pm »
По картата на Прия: Жената има афинитет към силни мъже- с добър професионален статус. Самата тя вероятно също има такъв.
Възможни проблеми в брак/партньорски отношения като не изключвам и физическо насилие.

п.п.Има асц везни. Чаровна ли е още повече, че и Слънце е в дома на везни?

« Отговор #70 -: Ноември 09, 2010, 12:58:25 am »
Венера на МС дава ли хубост? Този аспект нещо не го видях в списъка с аспектите на красотата.

*

holanda

« Отговор #71 -: Ноември 09, 2010, 01:01:02 am »
Венера на МС дава ли хубост? Този аспект нещо не го видях в списъка с аспектите на красотата.

може да дава стремеж към красота,без значение дали я има или не

*

sunrain

• 6710
« Отговор #72 -: Ноември 10, 2010, 08:36:19 pm »
Айде тук, че да оставим пространство за популярните.  ;) Пускам картата на тази Водолейка, ако искате опишете как изглежда, кои са факторите за нейната външност.

П.П. Имам известни съмнения относно асцендента й, може и Овен да е, но незнам.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #73 -: Ноември 10, 2010, 09:19:53 pm »
Ако е с Асц телец, сигурно има голям гръб, и пищни форми, добре се оправя с парите :)
слънцето и луната във водолей ще внасят красота, закачливост и небрежност, а венерката във овен.. ау ау.. огнена, страстна, завладяваща :) Тази жена според мен е кокетка, чаровна, обича да флиртува и да бъде задоволявана :)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Ноември 10, 2010, 09:29:52 pm »
Пускам картата на тази Водолейка, ако искате опишете как изглежда, кои са факторите за нейната външност.

Честно казано, тази карта изобщо не ми "говори".
Няма аспект между Марс и Венера, нито аспект Луна/Марс...

Ще ви дам за пример друга карта, жена с много сексапилно излъчване. На външен вид е двойничка на София Лорен.
Часът е точен.
Тук виждаме АС Лъв, Луна в 8 дом, Венера във Везни в широк съвпад с Плутон и в квардат с Марс. И мога да ви кажа, че падналият ретро Марс в тази карта не е това, което бихте прочели в някои книжки за него.
Тази жена е печелила олимпиади по лека атлетика! Притежава огромна физическа сила и издръжливост за жена, изваяно стройно мускулесто тяло, родена е за спортистка. Същевременно е много женствена и предизвикателна, изобщо не е груба.
Още когато бяхме на по 15-16 години, мъжете вървяха на талази след нея, спирали са ни по улиците, за да се запознаят с нея. А за мен все питаха дали случайно не съм по-малката й сестра, нищо че на външен вид и като телосложение нямаме нищо общо.  :-[ Чувствах се много тъпо.

Много силно им действаше на момковците. Сещам се как един беше й се натресъл непоканен на гости пред вратата да й се "предлага".  ;D Беше й казал, че ако тя благоволи, е готов на мига да зареже приятелката си заради нея. Голям мухльо. Друг дойде с колата от друг (съседен) град, където случайно се запознават, да я издирва. Трети, с който  е имала връзка и се разделят, след като той й признава, че има семейство и е женен, впоследствие изоставя жена си и малкото си дете, развежда се и идва да търси нашата героиня, за да й предложи брак. Но беше закъснял, тя тъкмо се беше омъжила за друг.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Ноември 10, 2010, 09:40:23 pm »
Няма аспект между Марс и Венера, нито аспект Луна/Марс...

Права си, освен куинконс Луна/Марс, а Венера в Овен е управител на Асц, ако е той, диспозитор на Плутон.

Има силно сексуално излъчване, дори като се запознахме не я свързах по никакъв начин с Водолей, че и Луна там.

Бях сигурна, че е повече огън, а и това не е толкова много в тази карта. И Луната уж високо, но тук няма големи гърди /дето казва Синухе/.
Тя е като изваяна и с леко матова кожа, големи красиви тъмни очи, перфектно лице, тяло, но гледа като хищник буквално, с един такъв палав маниер, трудно остават безразлични в нейно присъствие повечето мъже.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Ноември 10, 2010, 09:48:43 pm »
Обаче сега се замислих за жената от моя пример, че ако е родена само 10-на минутки по-рано, мидпойнтът Венера/Марс ще е в съвпад с АС. Часът е точен уж, макар че е възможно да са го позакръглили малко, след като е приключило раждането.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #77 -: Ноември 10, 2010, 10:43:19 pm »
Нямах време да ги смятам точно, но при картите, които успях да разгледам в оттатъшната тема има планета на пряк или непряк мидпойнт Асц./МС.

При Моника Белучи е Луна. Във втората карта близо са Венера, Сатурн и Луна, но трябва да ги сметна по-добре. При третата карта Юпитер, при четвъртата - Луна и Уран са около тоя градус. Сега даже нямам време да напиша коя карта на кого е, после ще допълня и ще разгледам другите карти от тук. Само като идейка за размисъл го вмятам.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Ноември 10, 2010, 10:56:06 pm »
Интересно настина.
Да ти кажа, с Плутон в съвпад с АС/МС мидпойнта, както и Юпитер и мидпойнт Луна/Венера на 135* от него, съм цъфнала и вързала направо, ако говорим за успех и популярност.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #79 -: Ноември 11, 2010, 01:48:19 am »
Да ти кажа, с Плутон в съвпад с АС/МС мидпойнта, както и Юпитер и мидпойнт Луна/Венера на 135* от него, съм цъфнала и вързала направо, ако говорим за успех и популярност.  ;D

Нямах предвид толкова популярност, колкото въздействаща, запомняща се външност. Сетих се при предложението ти за Венера/Марс, че може би пък за външна красота ни трябва нещо друго. Нали по Асц./МС ураниците описват фенотипа, това е директният, буквален показател на външния вид, докато Слънце/Луна, Луна/МС и Раху/МС описват генотипа - наследствените фактори. Ти с Плутон там сигурно имаш все пак необикновена външност, или външността ти предизвиква силен отклик в обкръжението ти - или много те харесват или много не те харесват, но не оставаш незабелязана - нещо като Раху на Лагна, ама по друг начин :P.

Мисля си, дали при директна активност по транзити към този мидпойнт може да проследим някаква промяна във външния си вид. Ей такива се разумувах.

Сега проверих и Мерилин Монро - Юпитер и Нептун са там, Анджелина Джоли - Плутон. Търсих и Айшвария Рай и Ева Лонгория от тази тема, но са без час. 
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 02:04:45 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda