Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 104120 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #160 -: Март 27, 2011, 05:13:15 am »
Не си падам по жени в никакъв случай, но виждайки някоя руса красавица си казвам-да много е красива мацката,а брюнетка хубавааа, въпреки, че съм жена веднага зяпвам и й се радвам от сърце. За мъжете- най си обичам тъмен мъж, действа ми силно сексуално. Не говоря толкова за тена му, колкото цвета на косата, чертите вече са друга тема-държа на правилните. ;) :blink:
Тези мои вкусови предпочитания не съм наясно как могат да се обяснят астрологично.Мисля, че не могат.

*

Stella

• 7765
« Отговор #161 -: Март 27, 2011, 05:16:39 am »
Аз се впечатлявам от чертите на лицето и формата на очите и устните. Цветът на косата не е толкова важен и лесно подлежи на промяна. А колкото до съхраняването на външния вид (без оглед на красотата), казват, че това зависи от връзката на Сатурн с асцендента или господаря на асцендента. Аз съм с изгряващ Стрелец и при мен Сатурн е в приблизително точен тригон с  Юпитер. Наскоро мой съученик ме откри по снимка във Фейсбук. Той от години е емигрирал в Канада и ми е съученик до 8 клас. Каза: "същата си изобщо не си се променила". Отдавам го на тригона на У1 със Сатурн.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #162 -: Март 27, 2011, 05:23:59 am »
Надявам се и моят Сатурн на асцендента да ме запазва видимо по-млада във времето. Много често не ми дават годините, но аз по принцип съм скептична към комплиментите и не им вярвам сляпо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Март 27, 2011, 05:26:07 am »
За Луна в твърд аспект със Сатурн и Луна в Козирог също казват, че запазва външния вид.
За Сатурн на АС или в първи дом нямам такива наблюдения, тук като че ли има две крайности в проявлението - или младолико и свежо излъчване, но същевременно зряло, или изглеждат състарени и похабени още на младини. И не винаги дава симетрични черти и добра костна структура. При едни дава, при други не дава.
В мъжка карта по-често забелязвам Сатурн в първи дом да дава по-зрял вид. Сред жените с такава позиция има и привлекателни, и доста непривлекателни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #164 -: Март 27, 2011, 05:31:53 am »
Ако не мога да разчитам на Сатурна ми, то тогава ще вярвам в Ас-та ми в Рак и Венера в Телец, на която все още не и съм се отдала изцяло, за да прехвърля килограмите.;D

« Отговор #165 -: Март 27, 2011, 05:38:46 am »
Не си падам по жени в никакъв случай, но виждайки някоя руса красавица си казвам-да много е красива мацката,а брюнетка хубавааа, въпреки, че съм жена веднага зяпвам и й се радвам от сърце. За мъжете- най си обичам тъмен мъж, действа ми силно сексуално. Не говоря толкова за тена му, колкото цвета на косата, чертите вече са друга тема-държа на правилните. ;) :blink:
Тези мои вкусови предпочитания не съм наясно как могат да се обяснят астрологично.Мисля, че не могат.
Венера в Скорп харесва тъмни балкански субекти ;D
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Stella

• 7765
« Отговор #166 -: Март 27, 2011, 05:39:38 am »
За Луна в твърд аспект със Сатурн и Луна в Козирог също казват, че запазва външния вид.
За Сатурн на АС или в първи дом нямам такива наблюдения, тук като че ли има две крайности в проявлението - или младолико и свежо излъчване, но същевременно зряло, или изглеждат състарени и похабени още на младини. И не винаги дава симетрични черти и добра костна структура. При едни дава, при други не дава.
В мъжка карта по-често забелязвам Сатурн в първи дом да дава по-зрял вид. Сред жените с такава позиция има и привлекателни, и доста непривлекателни.

Сатурн няма отношение към красотата. Той просто "консеервира". За Луна в Козирог и аз имам същите наблюдения.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Март 27, 2011, 05:41:33 am »
Сатурн няма отношение към красотата. Той просто "консеервира". За Луна в Козирог и аз имам същите наблюдения.

Споменах го, защото в друг форум четох изцепки, че Сатурн във връзка с АС дава физическа привлекателност и изваяни черти, симетрия. И аз не съм съгласна. Понякога наистина дава, но други фактори в хороскопа го потвърждават.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #168 -: Март 27, 2011, 05:43:40 am »
Не си падам по жени в никакъв случай, но виждайки някоя руса красавица си казвам-да много е красива мацката, а брюнетка хубавааа, въпреки, че съм жена веднага зяпвам и й се радвам от сърце. За мъжете- най си обичам тъмен мъж

;D
тия пристрастия все ме отвеждат към спомените за първата ми любов
нямаше с кого друг да споделя, та с бабето - първото, което ме накара да опиша беше външността му (везна, к'во до правиш ;D)
като разбра, че е бозав (рус със сини очи) без колебание отсече "да го оставяш, децата ви няма да са хубави" ;D ;D, а бях само на 15-16 ;D

*

holanda

« Отговор #169 -: Март 27, 2011, 05:47:34 am »
Венера в Скорп харесва тъмни балкански субекти ;D

тц, обича бели кожички да хапва  :P Обаче лятото като загореят пак не им отказва  :mellow: Косата и очите може да са всякакви .

колкото до русото - приемам една руса красива жена за по-красива от тъмнокоса красива .
Но тук визирам такива,на които им отива русата коса и само ако е добре поддържана ,подхожда на тена на лицето,чертите,очите,излъчването . Не на всяка й стои добре,в този ред на мисли някое какче няма да стане по-хубаво ако плесне русата боя без да мисли дали ще се комбинира добре с останалите дадености .

*

Mia21

• 2502
« Отговор #170 -: Март 27, 2011, 05:50:05 am »
Не си падам по жени в никакъв случай, но виждайки някоя руса красавица си казвам-да много е красива мацката, а брюнетка хубавааа, въпреки, че съм жена веднага зяпвам и й се радвам от сърце. За мъжете- най си обичам тъмен мъж

;D
нямаше с кого друг да споделя, та с бабето - първото, което ме накара да опиша беше външността му (везна, к'во до правиш ;D)
като разбра, че е бозав (рус със сини очи) без колебание отсече "да го оставяш, децата ви няма да са хубави" ;D ;D, а бях само на 15-16 ;D

Ами права е била жената... ;D
PS: Може би е важно само да добавя, че естествено съм светло-кестенява със зелени очи, но държа мъжа да е тъмен. ;) ;D
« Последна редакция: Март 27, 2011, 05:54:11 am от Mia21 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Март 27, 2011, 05:52:05 am »
В тоя ред на мисли и мен много не ме блазни идеята да се сдобия някой ден със сламеноруси и синеоки деца. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #172 -: Март 27, 2011, 05:58:42 am »

Ами права е била жената... ;D
PS: Може би е важно само да добавя, че естествено съм светло-кестенява със зелени очи, но държа мъжа да е тъмен. ;) ;D

мъдро беше бабето :blink:, имаше предвид комбинацията на гените, аз съм светличка, със светлички очи ;D

* иначе харесвам арийската раса ;)

*

holanda

« Отговор #173 -: Март 27, 2011, 06:02:09 am »
Жълтолилавке, за първи път разбирам, че снобите харесват блондинки. Аз съм точно на противоположното мнение. "Една изрусена, руса или блондинка... " никак снобски не ми звучи, даже напротив...  ;) ;D

;D

е тук не говорим за Радки Пиратки и Сашки Васеви .

*

Stella

• 7765
« Отговор #174 -: Март 27, 2011, 06:06:14 am »
колкото до русото - приемам една руса красива жена за по-красива от тъмнокоса красива .

Красивите жени сред русокосите се срещаат по-рядко. Обикновено са бозави и сипаничави или луничави. Рядко се срещат красиви и без грим жени сред тях. Ако не се гримират изглеждат болнави. Затова са редки птици. Много по-често се срещат красавици сред брюнетките. За мен цвета на косата няма значение.

« Отговор #175 -: Март 27, 2011, 06:09:22 am »
В тоя ред на мисли и мен много не ме блазни идеята да се сдобия някой ден със сламеноруси и синеоки деца. ;D

Както каза една моя приятелка - блондинка: Трябва да се омъжим за шведи. Поне на децата ни да не се налага да се изрусяват  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Март 27, 2011, 06:13:36 am »
Както каза една моя приятелка - блондинка: Трябва да се омъжим за шведи. Поне на децата ни да не се налага да се изрусяват  ;D

При мен проблемът е друг - досега бях изкуствена брюнетка.  ;D
Но в нашата рода жените сме светлокестеняви, няма сламенорусо (за радост). Като видя изрусена до жълто жена, лошо ми става.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #177 -: Март 27, 2011, 06:13:55 am »
Жалко, че мъжете ни са малко и мълчат по темата. ;D
И аз съм "за" тъмните жени, а да не говорим ако са със светли очи. Имам една такава позната-уникална е, но съм чувала, че с времето още повече потъмняват и това ги прави по-състарени, с тъмни кръгове под очите. Не знам колко е вярно това, не съм си поставяла за цел да го наблюдавам. Мисля, че не може, а и не трябва да се говори толкова общо. Всичко си е строго конкретно, за всяка жена.

*

holanda

« Отговор #178 -: Март 27, 2011, 06:47:11 am »
Красивите жени сред русокосите се срещаат по-рядко.

именно за тези редки красавици говоря,че ми харесват повече от хубавите брюнетки .

Точно арийската визия,за която писа Аброуд.
С едни невероятно красиви очи .

За актриси,освен Никитата ,харесвам и Шарън Стоун,Чарлийз Терон,Камерън Диас (в по-младите им години)

Doutzen Kroes

Cameron Diaz

Gysele Bundchen

« Последна редакция: Март 27, 2011, 06:55:01 am от жълтолилава »

*

Stella

• 7765
« Отговор #179 -: Март 27, 2011, 06:59:09 am »
На практика най-рядко срещана хубост в природата са естествено червенокосите.