Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103875 Прегледи
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #340 -: Декември 20, 2012, 02:15:58 am »
Restless,напълно си права.
a3 ,в момента не се сещам за други моми4ета като мен.
a3,като малка бях със сини о4и,но последните 5г се измениха и станаха зелени.
A,ти с какви о4и си? :)

Със зелени съм, но моята естествена коса е тъмно руса. От две години редувам черна и червена коса - лятото червена, зимата - черна и сега се радвам точно на този контрастен студен ефект. :blink: За урочасването не се притеснявай, само зеленооките можем да урочасваме - уж. :P Аз обичам сини очи, макар че има едни много светли, воднисти, които не ми харесват. Просто ме дразни такъв стъклен поглед, но и те са красиви.

Ето Джоли като жена тип Пролет, Лято, Есен и накрая Зима. Както се вижда, дори цветът на очите й изглежда различен /от ясно зелен до наситено син/ при различни цвят коса, тен, сезон, осветление, грим и т.н.

Тази Frida Aasen наистина е красавица...

« Последна редакция: Декември 20, 2012, 02:23:15 am от Restless »
There's a little witch in every woman...

*

Nukta

• 29
« Отговор #341 -: Декември 20, 2012, 04:18:22 am »
...Сигурна ли си в часа й на раждане? Ако е малко по-късен, с 25-30 минути, Венера ще се приближи до АС, а по ведическата система Венера и Раху ще бъдат в 1-вия й дом, което според малкото, което съм чела, би трябвало да дава мощен фокус върху нейната външност и личност, да я прави магнит за околните.

Това ми е казала тя като час. Но и тя не е сигурна. Не знам какво да ви кажа, според мен не е само чар, просто има красива душа, която някак се е отпечатала навън. Това са най-топлите очи, които съм виждала, най-милите жестове и същевременно просто най-красивата и жената жена, която съм виждала. Между другото правила съм и психоматрица и има четири двойки, а това означава, че зарежда и с много енергия останалите, лайцки речено.

Иначе да. В чужбина нещата се променят много. От грозни патета се превръщаме в лебеди. Въпреки че никога не съм страдала от този комплекс в България, навън просто се поглеждам по друг начин, дори в огледалото.

« Отговор #342 -: Декември 20, 2012, 10:03:41 am »
И аз имам четири 2-ки. ;D http://astronum.ru/psihomatrizza

*

Papy

• 4343
« Отговор #343 -: Декември 20, 2012, 11:50:55 am »
И аз имам четири 2-ки. ;D http://astronum.ru/psihomatrizza

Аз имам 4 единици, но нямам 8-такъв човек е лишен от чувство за дълг, търпимост и доброта. Знаех си :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #344 -: Декември 20, 2012, 02:15:54 pm »
Тази Frida Aasen наистина е красавица...

Кукленска външност, но не твърде сладникава, а с някак по детски невинно излъчване.
В Русия не би се откроявала много от тълпата, за България и някои по-южни страни наистина е екзотична.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #345 -: Декември 25, 2012, 11:31:56 pm »
Аз пък харесвам одухотворени жени :). Това създава най-качествената красота, но за съжаление не може да се постигне нито с астрологически позиции, нито с популярност, нито с грим...

Какво разбираш под "одухотворени" - как на практика и в ежедневието си го представяш? Изживял ли си го? - в смисъл като връзка с такава жена?

Отговорите ти биха били много полезни за мен, защото моят опит в тази посока е супер неуспешен - провалена /преди около три години/, с много болка, връзка с човек, който и до днес мисля, че съдържа духовната искра в себе си...

* слушам с удоволствие Джулия и нейните изпълнения ~ http://www.youtube.com/watch?v=cXKkDt7cjQY&feature=youtu.be  ...красива и много талантлива

Не. В ежедневието човек най-много да усети някоя друга хубава черта за която да се хване и да пропусне всичко останало. Тъй че не мога да се похваля с по-различен/добър опит. За съжаление това не се отнася само за другите, но и лично за нас. Всички сме недодялани в едно или друго отношение. Само една снимка или едно изпълнение може да бъде перфектно. Само там Идеята може да съществуъва неопетнена. Стигне ли се до реалността, нещата добиват гротеск вид. В ежедневието, колкото по-малко духовно търси човек, толкова по-добре. Във физическият живот, няма нищо духовно... А по мои наблюдения, тези неща и не траят дълго. Животът ги съсипва, и човек с възрастта губи и излъчване, и духовни подбуди, губи себе си, какво остава за взаимоотношения с друг...

Джулия има прекалено много "кучка" във вида си за моят вкус :). И в моят пример го има донякъде, но в по-нормални граници :).

Ето друг, може би по-добър пример, където като че ли не се забелязва изобщо синдромът кучка :Р

http://www.youtube.com/watch?v=3ouqhCtIh2g

Някой чудил ли се е какво стана пък с това момиче :)? Светстките новини наистина са голяма простотия, но пък след като животът на тези хора така или иначе е станал публично достояние, поне можеш да прибавиш опита от някоя друга житейска съдба...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #346 -: Декември 25, 2012, 11:46:30 pm »
И при мен е така - в Б-я минавам за по-красива, отколкото в Украйна и Русия. :)
[/quote
 ;D ;D ;D
Това първо ме расмя,но като се позамислих,много ми налитат турци и частично гърци.. ;D ;D
Особено интересът на първите ме хвърля в оркестъра-нито съм пищна,нито щедробюста. :rolf:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #347 -: Декември 28, 2012, 02:54:04 pm »
Catherine Siachoque

Една от най-големите екранни злодейки от теленовелите

Слънце - Водолей, Луна и Марс в Овен - явно наистина не си поплюва  ;D Венера в Риби - обича да се раздава на другите  :P

« Отговор #348 -: Декември 29, 2012, 07:30:37 pm »
Тази актриса я помня, гледала съм някакви сапунки с нея. Но като външност изобщо не я харесвам. Много мъжки черти има :rolleyes: .

*

Asol

• 4140
« Отговор #349 -: Декември 31, 2012, 03:54:58 pm »
Катрин Дженкинс
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FVgaw-SbpHM[/youtube]

*

abroad

• 2187
« Отговор #350 -: Декември 31, 2012, 05:08:50 pm »
мдаа, хората вярно са казали, че на сто години една англичанка се ражда хубава, но пък за сметка на това събира хубостта и таланта на всички преди нея

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #351 -: Януари 02, 2013, 05:00:11 pm »
Не. В ежедневието човек най-много да усети някоя друга хубава черта за която да се хване и да пропусне всичко останало. Тъй че не мога да се похваля с по-различен/добър опит. За съжаление това не се отнася само за другите, но и лично за нас. Всички сме недодялани в едно или друго отношение. Само една снимка или едно изпълнение може да бъде перфектно. Само там Идеята може да съществуъва неопетнена. Стигне ли се до реалността, нещата добиват гротеск вид. В ежедневието, колкото по-малко духовно търси човек, толкова по-добре. Във физическият живот, няма нищо духовно... А по мои наблюдения, тези неща и не траят дълго. Животът ги съсипва, и човек с възрастта губи и излъчване, и духовни подбуди, губи себе си, какво остава за взаимоотношения с друг...

Джулия има прекалено много "кучка" във вида си за моят вкус :). И в моят пример го има донякъде, но в по-нормални граници :).

Ето друг, може би по-добър пример, където като че ли не се забелязва изобщо синдромът кучка :Р

http://www.youtube.com/watch?v=3ouqhCtIh2g

Някой чудил ли се е какво стана пък с това момиче :)? Светстките новини наистина са голяма простотия, но пък след като животът на тези хора така или иначе е станал публично достояние, поне можеш да прибавиш опита от някоя друга житейска съдба...

Мисля, че четох преди време, че има детенце...

Нео, мога да разбера погледа ти към физическото ...и все пак физическото също може да съдържа духовност. И то защото чрез материята може да бъде проявеност :) 

Хейли, има излъчване и пее прекрасно :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kQQSW35PrEY[/youtube]
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #352 -: Януари 03, 2013, 03:08:46 am »
Да, жената още май не е изгубила репродуктивните си способности, но надали това е най-интересното за нея...

Иначе не, материята не може да съдържа духовност. Нещата са обърнати, но за съжаление повечето хора изобщо не успяват да го схванат. Духовният свят съдържа материалния. Материалният свят е проява на духовния. Обратното твърдение е грешно. Същото като примерно да направиш една статуя. Тя е проява на някаква духовност, но тя самата не съдържа и чрез нея не се проявява духовност. Няма смисъл да вярваш в каквото и да е, за да се убедиш в последният пример. По-интересната част идва, ако имаш възможност примерно да вдигнеш ръцете на подобна статуя, да я поразмърдаш малко, да си поиграеш като малко дете с войници... Колкото и да ти се иска, това че раздвижваш материята, не означава че тя проява духовност. Каквито и крайници да мяташ, куклата си остава кукла, ограничена от замисълът който е вложен в нея... Това което се променя не е тя. Макар че на повечето отчаяно им се иска да не беше така. И аз естествено съм го искал, но по някое време ти се налага да порастнеш...

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #353 -: Януари 03, 2013, 11:50:13 am »
Материалният свят е проява на духовния.

Да; духовността чрез материята може да бъде проявеност :) 

Ключовите думи според мен са "може" - защото духовността е чисто, съвършено състояние на любов, което "слизайки" в октавите на материята се проявява... Както казват, Бог има едни ръце и те са твоите  :blink:

и "да бъде" - всичко е възможно; всичко съществува в латентна форма...

* още една жена, която е толкова ефирна  :blink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EWqH-qvXjVI[/youtube]

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #354 -: Януари 03, 2013, 12:46:54 pm »
Материалният и духовният свят не са две отделни неща, взаимосвързани са. Това ако приемем условно, че духовният свят все пак съществува.
А вие какво разбирате под 'духовен свят' и 'одухотворена жена' ? Как трябва да изглежда или пък да се държи една жена за да бъде в категорията 'одухотворена' :rolleyes: ?

« Отговор #355 -: Януари 09, 2013, 02:25:08 pm »
Материалният и духовният свят не са две отделни неща, взаимосвързани са.

Точно това мисля, че е най-вълнуващата част - неразривната връзка между низко и възвишено, особено когато това противоречие се проявява и във външността на човека.

Всички сме недодялани в едно или друго отношение. Само една снимка или едно изпълнение може да бъде перфектно. Само там Идеята може да съществуъва неопетнена.

Не е така, дано да го разбереш от личен опит. Снимката и изпълнението са си снимка и изпълнение, точно тяхната перфектност ги осакатява. Живото общуване с някоя особено магнетична личност /аз се сещам за трима такива мъже/ с всички дребни човешки/физически/земни недостатъци прави очарованието и тръпката още по-велики. Физическото и духовното са еднакво важни.

« Отговор #356 -: Януари 09, 2013, 02:30:02 pm »
"Винаги ми е правило впечатление, че мъжете твърде рядко се влюбват в жените с изваяна красота. Във всяко общество има по няколко "общопризнати красавици", които хората сочат с пръст в театрите и на партита, сякаш са публични паметници, но личните мъжки чувства рядко са насочени към тях. Подобна красота е така категорично естетическа, че превръща жената в обект на изкуството и, изолирайки я, я отдалечава от хората... Лично аз смятам, че въздействащият чар на естественото присъствие, а не скулптурното съвършенство, е онова качество, което поражда истинска любов... Представата за красотата като за великолепно обработен къс мрамор е лишила психологията на любовта от целия й финес и жизненост."

Хосе Ортега и Гасет, испански философ

*

Nukta

• 29
« Отговор #357 -: Януари 29, 2013, 04:40:35 pm »
Пак съм аз. Просто не разбирам. И е абсурдно.

Следната ситуация: Върнах се в България, защото реших, че сега е момента да се справя със себе си. Всъщност моите проблеми не са това, което си мисля, а фактът, че не съм привлекателна за българските мъже. В чужбина, където и да съм ме забелязват напълно непознати хора. В Турция са ме спирали да ми кажат, че приличам на тяхна няква ТВ звезда, в Гърция също много ме харесват. В Чехия, в Париж, В Австрия - абсурдно е. Тук съм изключително незабележима въпреки че се чувствам страшно добре, няма драми, няма стрес, спокойна съм и балансирана. Знам просто, че всичко ще се нареди по начин, по който е най-добър за мен. И последната вечер се запознах с много симпатичен човек, нищо сексуално не чувствах към него, просто си говорихме и като видя, че няма шанс, започна да ми се обяснява и казва: Ти си толкова красива, по-красива си от приятелката си, по-умна си, защо българските мъже не те забелязват, трябваше да си център на вечерта(а приятлеката ми е страшно желана тук и винаги център на внимание и бла бла, аз наистина съм просто незабележима, но все едно с кого съм, тук наистина съм инвизибъл) и аз му обяснявам, че тва тъпо, не се прави така, настройване срещу приятелки и страшно много се ядосах, но и ме унижи или обиди, не знам. Просто не разбирам, какво имам толкова тук, че не трябва никой да вижда, това което се вижда във всяка друга страна. Абсурдно е. А по-дяволите не просто съм красива, а нямам думи...

Надявам се, не ви звучи много самонадеяно, но знам как ив влияя на противоположния пол, просто не разбирам, защо тук е так? Само тук.
« Последна редакция: Януари 29, 2013, 04:47:35 pm от Nukta »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #358 -: Януари 29, 2013, 04:46:36 pm »
Ако се различаваш много от наложилия се чалга модел, отчасти бих могла да разбера защо в България минаваш за незабележима. Доста от тукашните мъже /по мои наблюдения/ не се отличават с особен вкус, а и като цяло не съм забелязала да има изразени контрасти, един и същи тип външност често се повтаря, макар и в различни вариации.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nukta

• 29
« Отговор #359 -: Януари 29, 2013, 04:50:49 pm »
Не ходя по чалга клубове и т.н. и общувам с подобен тип хора, както тук така и навън. Въпреки че в Турция и Гърция, пак е същото. Имам чувството, че тук, имам да свърша някви неща и тма би ми пречело, или трябва да се науча да си държа носа вирнат нагоре и да знам, че съществува нещо друго освен повърхностния свят на красотата. Не знам.