Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 104092 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #20 -: Март 10, 2009, 03:18:57 pm »
ОК veshti4ke, разбрах какво имаш в пред вид, просто не ти бях прочела поста...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Март 10, 2009, 03:38:52 pm »
И как ги качвате тези карти тука? Аз лично не успях да го направя. Нека обсъдим картата на някоя без известна дама с нужните астрологични данни за красота и после да прибавим нейна снимка за да проверим дали сме ги изтълкували правилно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #22 -: Март 10, 2009, 05:31:15 pm »
Аз не съм съгласна, че красотата и излъчването са едно и също. Под красота имам предвид изключително добре съчетани черти, като форма и пропорции, да доставя естеттическа наслада. Излъчването зависи от характера, от самата душа, красотата се наследява. Мен ми се искаше тази красота да обсъдим. Като видим натала на някое дете да знаем дали като порасне ще е с красиви черти.

Коко Шанел казва по повод на красотата, че ако една жена до 30 не е станала красива, значи е глупава. Аз я подкрепям, защото наистина, ако една жена до към 30 не се е опознала и не си е намерила стила, не знае как да се "представя", гримира, как да се държи, облича, това вече е до интелект, а не до физически дадености.

Снимки се качват като поставиш адреса на който се намират между [ img ]      [ /img ]  това е. Не оставяй разстояния между знаците, тук съм оставила, защото иначе, го възприема като команда, а не като текст и не излиза. Но картинките излизат във формата, в който са поставени там и става грозно, по добре първо ги запиши на компютъра си, намали ги, обработи ги, ако искаш и ги качи някъде. Аз качвам на imageshack.us, но има много други възможности. А картите, които съм поставила със портретна снимка, съм ги правила на Photoshop, няма ги така из нета.
« Последна редакция: Март 10, 2009, 05:35:23 pm от Jd_K »

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #23 -: Март 10, 2009, 06:15:45 pm »
Ето качвам рисунки на красиви жени - в смисъл идея за красота, може да не са били съществуващи жени (за древността, 100% не са, защото те работят и в Египет и в Гърция по канони, нещо като архитектурата на източно-православни църкви), за да видим, за нас красиво ли е това. За мен всичките са красиви, без жената на червената картина на Майстора. Забелязах, че във форума се харесват подобен тип жени с предпочитания към азиатките ( :):):) темата на Зъболекар е показна). Жени с правилни черти, симетрия, скули, скосени, големи очи....дайте нещо да решим, за да търсим астро признаци. Пример - добра костна система (скули, хубави крака), асц Козирог, сини очи - силен Нептун, Уран, асц Лъв (тук и царствена коса влиза, но повечето имат и сини очи)

Снимките от съвременността ги свалих от реклами из нета, каквото първо видях, те са тип "идеал"
Рембрант, Реноар и Майстора са това, като това пак са метафорични картини,не са поръчвани портрети, пак тип "идеал", тази на Рембрант дори май беше някаква богиня, не си спомням....
Древността - класически пропорции и за Египет и за Гърция.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Март 10, 2009, 06:20:18 pm »

Ето това е една карта която може да бсъдим.
п.с. дано да се е качила де
[url][http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ulcfileWEY8Q6-u1176891083&lang=e&gm=a1&nhor=5&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=10&smon=3&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&asp=1&ast=/url]
« Последна редакция: Март 10, 2009, 06:34:59 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

veshti4ka

« Отговор #25 -: Март 10, 2009, 06:32:54 pm »
Аз не съм съгласна, че красотата и излъчването са едно и също. Под красота имам предвид изключително добре съчетани черти, като форма и пропорции, да доставя естеттическа наслада. Излъчването зависи от характера, от самата душа, красотата се наследява. Мен ми се искаше тази красота да обсъдим. Като видим натала на някое дете да знаем дали като порасне ще е с красиви черти.

красотата и излъчването са две страни на една монета  :P  ако ти притежаваш вътрешна красота и силно излъчване примесено с чар - то ти определено ще минаваш за красив човек. наличието на красота сама по себе си като физически фактор абсолютно нищо не означава. има хора които притежават физическа красота и студено и злобно излъчване - едва ли би казала за такъв човек красив.  това са неделими части от едно цяло.

чара, сексапила, излъчването, физическите данни - точно те правят красотата съвършена!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #26 -: Март 10, 2009, 06:38:20 pm »
Имам затруднение с качването на една натална карта. Запазих я в компютъра си и я намалих . после какво ??

Май е по-добра да публикувам даните
21.10.2007 11:оо часа в София - Магдалена
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #27 -: Март 10, 2009, 06:48:34 pm »
За картата, която Елфидка даде.
1. Асц Стрелец и Юпи-то там - или мн висок или мн нисък, големи, изпъкнали очи, Плутончо също е там, страхотно излъчване, магнетично, може сключени вежди. Везните дават попринцип по-светли хора, Венерка високо, но в падение Дева, няма да има много добър вкус, акценти ще поставя на детайлите, а и Стрелеца, обича пищни, ярки неща....страно ще се облича и с този Уран в опозиция на Венера. 100% гъста мн хубава коса, може да е къдрава, Плутон дава чуплива коса, а хората около мен с най-хубава коса са с изгряващ стрелец и Везните имат хубава коса. Може светли очи - Уран/Нептун взаимно се притежават и Уран К4, и Слънце в 11 дом. НО Плутон в 1 дом и козирог там по принцип дава тъмни очи, но си мисля, че в случая Уран и Нептун ще са по-силни. Ярка личност ще е с 2 планети в 1 дом и там управител асц. Тежки кости. Мисля си, че ако карта на момче ще е по-красиво, защото повечето домове, в които имапланети са мъжките, а и Слънце, Асц, Луна са в мъжки знаци. Моята прогноза - изключително интересна и магнетична личност, но като красота не, Юпитер винаги даванещо в повече, обича си ексцесиите, а красотата е хармония и баланс.
Хайде :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #28 -: Март 10, 2009, 07:06:40 pm »
Значи, нека и аз опитам, асц. Стрелец обокновено дава високи и жизнени хора,обичащи живота ама с този Юпитер нещо май, той винаги дава разширение, проблеми с теглото евентуално. Юпитер в тао квадратура с Венера и Уран ми звучи повече като липса на самодисциплина. А Плутона в 1 дом е признак на магнетизъм и силно излъчване.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Март 10, 2009, 07:21:28 pm »
Както вече споменаха другите по-горе, красотата е наследствена и много по-важно е една личност да е харизматична
Аз имам един познат с изчключително красиви черти, води безкрайно самотен живот, без приятели, без любима, просто минава като сянка, без никой да го забележи. Даже често се шегувам снего че владее изкуството да бъде невидим.

12.03.1967 София 15:55
« Последна редакция: Март 10, 2009, 07:27:19 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #30 -: Март 10, 2009, 10:20:51 pm »
Както вече споменаха другите по-горе, красотата е наследствена и много по-важно е една личност да е харизматична
Аз имам един познат с изчключително красиви черти, води безкрайно самотен живот, без приятели, без любима, просто минава като сянка, без никой да го забележи. Даже често се шегувам снего че владее изкуството да бъде невидим.

Точно, има хора с изключително красиви черти без грам харизма. Аз това питах, кои обсъждаме.
Асцендент стрелец дава и малко тромавост.

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Март 11, 2009, 01:06:37 am »
Хей, аз съм с Асцендент в Стрелец и въобще не съм тромава. Имам още 3 приятелки с Асцендент в Стрелец. И те са спортни личности. Верно, почувствах се тромава, когато Плутон ми се лепна за Асцендента, но Слава Богу, че се махна оттам. Освен това Плутон на Асц. дава и доста кожни проблеми - пъпки, акне. Не зная тези, дето си го имат по рождение, дали са имали подобни проблеми, но аз забелязвам подобна тенденция при транзитите.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #32 -: Март 11, 2009, 01:14:50 am »
АСЦ Стрелец често дава височина,едро тяло,от там може и тромаво.При мъжете това може да е по-силно изявено, от колкото при жените.

От Плутон в транзит и кожни проблеми са ми се оплаквали (било съвпад/опозиция АСЦ,Венера или друго).Аз и преди съм казвал, че по време на опозицията му с Луната ми имах такъв проблем.

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Март 11, 2009, 08:48:07 am »
Освен това Плутон на Асц. дава и доста кожни проблеми - пъпки, акне. Не зная тези, дето си го имат по рождение, дали са имали подобни проблеми, но аз забелязвам подобна тенденция при транзитите.

хихи синът ми има Плутон в скорпион в 1 дом и АС скорпион  ;D  - наистина си има кожни проблеми. до преди няколко години още имаше онези бебешки люспички по главата си, а сега откак влезе в пубертета има чиста кожа на лицето, но ако реши да му излезе пъпка обикновено е голяма и червена /не като при другите/  :o ;D ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #34 -: Март 11, 2009, 10:32:24 am »
Да вярно е,че асц Скорпион дава кожнипроблеми, но според мен на хормонална основа :), въпреки, чеза Жлезите отговаря Венера.:)
За тромавост,нямам предвид в лошия смисъл, аз съм асц Скорпион на 29 градус, Стрелеца ми е силен много...и също съм "спортна" - имам си мускулите, даже много бързо качвам мускулна маса, но не съм грациозна като един човек с асц Везни (за мен най-добрите Балетисти са Везните и Близнаците).
Обаче Срелците някак все нещо не на място ще свършат...леко грубички, готини, честни, ама нетактични...добре, че са толкова незлопаметни и нищо не може да ги обиди...над нещата са.:)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #35 -: Март 11, 2009, 10:45:40 am »
Обаче Стрелец може да даде и изключително ниски хора, имам наблюдения върху две мои приятелки, доста дребнички...или много едро или много дребно. Скорпион дава набита фигура, и естествено хищните очи, специфична извивка имат винаги клепачите. Нямам познат Скорпион (асц) с обикновени очи. Все едно са очи на хищна птица, особено мъжете. :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Март 11, 2009, 01:04:52 pm »
Обаче Стрелец може да даде и изключително ниски хора, имам наблюдения върху две мои приятелки, доста дребнички...или много едро или много дребно. Скорпион дава набита фигура, и естествено хищните очи, специфична извивка имат винаги клепачите. Нямам познат Скорпион (асц) с обикновени очи. Все едно са очи на хищна птица, особено мъжете. :)
аз имам наблюдения за скорпионите , и съм съгласна  , че си много права по отношение на хищния поглед.но за стрелците не съм-в никакъв случай тромави ,по-скоро ,мързеливо стъпват!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Март 11, 2009, 01:51:28 pm »
Мога да ви кажа, че мъжът ми е с ас Стрелец и е 193 – 130 кг / ас.Стрелец определено дава едри хора / Това огромно същество е доста далеч от тромавостта. много е енергичен и винаги свежарка. е не знам как го прави  ::) Като гледам дъщеря ни  / чиято карта коментирахме вече / е пълно копие на татко си също с ас Стрелец и е един неспиращ пумпал....
Какво да правя аз горката с ас Лъв  и венера в Лъв на същото място, просто няма покой за мене, а така ми се иска да си помързелувам....... :)
« Последна редакция: Март 11, 2009, 02:03:37 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #38 -: Март 11, 2009, 02:06:16 pm »
аааа тая тромавост:):):), казах, че не в лошия смисъл на грозно-тромав, но има нещо в двигателния апарат, по което винаги може да се познае стрелец ли е от стреща, може да не е тромавост точно...но просто си личи :), асц Лъв също много личи, Мерилин Монрое, дори преди операциите по лицето и русата коса си личи лъва. Имат го това "сгъстено-огнено" присъствие и котешко-хищното. За мен грациозни, леки, прозрачни са Въздушните асценденти, изгряващи Мекурий, Венера...понякога прекалено прозрачни. :) Обаче при жените и Луната много играе за външния вид...особено докато е по-млада една жена. :)
А че Стрелците са несломими и пълни с енергия, с това не вярвам някой да не се съгласи.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #39 -: Март 11, 2009, 02:31:21 pm »
Елфидка интересно дете имаш, очаква те интересен живот с нея:)
И да не случаш никой, който ти казва, че и е прекалено високо самочувствието на щерка ти :) Обаче ще си е манипулаторче с този Плутон в 1 дом, само някоя хлъзгава Рибка ще може да я излъже :)
Един съвсем добронамерен съвет давай и свобода много, предполагам, чеще и даваш при Луна във Водолей, но все пак:)
Силен характер ще е детето. Сложна личност обаче и с това слънце накрая на Везни, малко ме притеснява Луна-Венера взаимо-връзката, при мен е нещо подобно (Луна - Лъв, Венера - Риби на обратно) и наистина имам страхотни проблеми с майка си. Ние много си комуникираме и тн. и винаги е било така, на пръв поглед, но ако има човек, който най-много ме е травмирал емоционално през живота ми, това е майка ми. Само, че при мен се прояви на обратното на красивата майка - грозната дъщеря....аз винаги съм била "пазено съкровище" (според майка ми красивото, умно дете и тн, за разлика от нея,....все пак Венера ми е в Риби....а Луна 29 гр Лъв), до там, че почти ми уби желанието за живот. Не ми се разрешаваше дори прическите аз да си избирам...1 година не ми говореше, заради мой приятел, а това на една доста зряла възраст... абе 150 -180 гр аспект Венера-Луна за мен е много проблемен в женска карта. Аз съм твърдо решена да нямам деца. Просто за мен родителите ми (майка ми) са били невероятни агресори към мен и не желая да причинявам това на никой, изпитвам отвращение към семейните взаимо-отношения.... брат ми е по-същия начин (Луна Рак, Венера Водолей). Просто тя ни възприема като част от себе си....което води до желание за тотален контрол..... Но тя има 4 планети в 5 дом, плюс съвпад Луна/Венера....
При вас може да е обратното, защото Луна Водолей, дава еманципирана майка, а Венера в Дева, усещане за недостатъчно любов от страна на другите към нея.