Аз не съм съгласна, че красотата и излъчването са едно и също. Под красота имам предвид изключително добре съчетани черти, като форма и пропорции, да доставя естеттическа наслада. Излъчването зависи от характера, от самата душа, красотата се наследява. Мен ми се искаше тази красота да обсъдим. Като видим натала на някое дете да знаем дали като порасне ще е с красиви черти.
Коко Шанел казва по повод на красотата, че ако една жена до 30 не е станала красива, значи е глупава. Аз я подкрепям, защото наистина, ако една жена до към 30 не се е опознала и не си е намерила стила, не знае как да се "представя", гримира, как да се държи, облича, това вече е до интелект, а не до физически дадености.
Снимки се качват като поставиш адреса на който се намират между [ img ] [ /img ] това е. Не оставяй разстояния между знаците, тук съм оставила, защото иначе, го възприема като команда, а не като текст и не излиза. Но картинките излизат във формата, в който са поставени там и става грозно, по добре първо ги запиши на компютъра си, намали ги, обработи ги, ако искаш и ги качи някъде. Аз качвам на imageshack.us, но има много други възможности. А картите, които съм поставила със портретна снимка, съм ги правила на Photoshop, няма ги така из нета.