Здравей Гост

ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 261 Отговора
  • 50095 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:ХУБАВИТЕ МЪЖЕ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #120 -: Ноември 03, 2010, 03:08:24 am »
Венера не ми се връзва да в първи дом при Слави, т.е. в знака на Лагна.
Иначе в Бхава/Чалит чакра, която коментирахме в една от съседните теми, Венера попада заедно със Слънцето в знака на Лагна, т.е. той вътрешно може и да се изживява като "пич", ама външно не е. Не виждам Венера да е оставила отпечатък върху физическото тяло, нито влиянието й се усеща в поведението, жестовете му.
В картата Раши Венера с този час на раждане е в знак на падение и попада в 12 дом, има аспект със Сатурн. Сатурн при него е ретрограден и се явява даракарака - сигнификатор на половинката. Като добавим и Раху в 7 дом, това дава нежелание да се обвързва, както и силно изразен стремеж към независимост и автономност (Раху в Овен). Сатурн е в 6 дом - добра позиция за малефик, но не чак толкова добра за даракарака. Раху аспектира Марс, който при този час на раждане е У7 в раши.
Въпреки това Лагна и Венера попадат в една и съща нашатра - Читра. При по-ранен час на раждане, да речем, в 6 сутринта Лагна отива в друга накшатра, Хаста. А той според мен е типичен представител на Читра.
Характерната отличителна черта при родените с Лагна и/или Луна в Читра е, че искат да блестят, да бъдат забелязани, да бъдат аплодирани, понякога са и тщестлавни. Символът на накшатра Читра е перла - тя няма собствен блясък, но отразява светлината. Това са читри-те.  ;D
Арудха Лагна също по се връзва да бъде в сид. Лъв заедно с Марс там (разположен в накшатра Магха/Регулус) - има показност и театралност в поведението му, забелязват се понякога и "мачо" прояви. Арудха Лагна, ако е в Лъв, е обградена от два бенефика - Венера и Юпитер.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Ноември 03, 2010, 03:20:48 am »
Не го познавам лично , била съм 2-3 пъти на маса с него..., но има черен хумор , много се харесва ...дето се вика готов и сам да си врътне с*КА... ;D ;D...В интерес на истината умее да манипулира , да води и най-вече да убеждава...
Мисля , че Уран е в 6-ти /по памет , ако не ме лъже/...по проблема с очите можем да напаснем точния час..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Ноември 03, 2010, 03:22:49 am »
Ami, Lillie, той си каза, че е роден в 6 ч.

Според други астролози часът е по-късен.
И аз не зная кой час да приема за верен... Може да се окаже, че нито единият, нито другият е точният му час.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #123 -: Ноември 03, 2010, 03:26:52 am »
Имаше един период в живота ми, който много обичах Слави Трифонов.
Харесваше ми изказа му, песните му и мъжкарското му излъчване.
Сега се чудя на акъла си ;D

ПП: Тема за красивите жени имаше ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Ноември 03, 2010, 03:29:40 am »
а,той много помни дали е раждан в 6 h
по онова време акушерките не са се занимавали с това да вписват точен час,а спомена на майката е много слаба сламка,за която да се хванеш  :blink:

Не ! Точно в тези години , часовете са вписвани много точно...Сега е съмнително!
Последното ми раждане беше през 2000..., освен цифрата помня и часа...
Толкова е опорочено всичко....Опитаха се да ми пробутат час с около 40 мин....,не мина ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #125 -: Ноември 03, 2010, 03:31:18 am »
Слави може да е всичко друго, но не и хубав  ;D и за певец не става също

В тема за хубавите мъже наред с Уентуърт Милър  :41:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Ноември 03, 2010, 03:36:24 am »
Опитаха се да ми пробутат час с около 40 мин....,не мина ;D

Само не разбирам с какъв мотив го правят?
Или може би просто не ги е грижа за точния час и записват какъвто им кефне.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Ноември 03, 2010, 03:41:40 am »
Опитаха се да ми пробутат час с около 40 мин....,не мина ;D

Само не разбирам с какъв мотив го правят?
Или може би просто не ги е грижа за точния час и записват какъвто им кефне.

Това е задължително...заради ГРАО...Мързи ги!
А и коя жена дето се разкъсва ще гледа отсреща с/у себе си..при тези болки...
Няма родилна зала без часовник с/у родилната маса....Тя е по Плутон има и раждане и смърт на нея.... :-\...
Немърливост!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Ноември 03, 2010, 03:45:21 am »
Някои гледат часовника, ако са предварително предупредени, че часът и минутите са важни. Стига да не са полуприпаднали или под упойка, разбира се. Тогава надали ще мислиш за часа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Ноември 03, 2010, 03:48:10 am »
Някои гледат часовника, ако са предварително предупредени, че часът и минутите са важни. Стига да не са полуприпаднали или под упойка, разбира се. Тогава надали ще мислиш за часа.

Аз го гледах...., а и бях платила  :angry: :-X , затова , че раждам на тази ТЕРИТИОРИЯ!
СРАМ МЕ Е ОТ МЕНЕ СИ! :angry:
После демогравски срив ....ми той не почва от вчера и не свършва с днес..... :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Ноември 03, 2010, 03:57:02 am »
 :rolf: :rolf: :rolf: Вече и раждаме в темата за ХУБАВИТЕ МЪЖЕ!

Дай боже всекиму! Аз петилетката я изпълних и ми е време за мъже..../без раждане/.... :rolf:

*

holanda

« Отговор #131 -: Януари 16, 2011, 12:56:19 am »
точно вчера го слушах и ми изпадна клипче,в което се виждат прилики с вокалиctа на група Placebo

http://www.youtube.com/watch?v=1IC0ZZH9i2w&feature=related

*

Vision

• 3523
« Отговор #132 -: Март 16, 2011, 03:07:09 am »
търсих, търсих подходяща тема и не намерих, затова пиша в тази, която ми се струва най- близо до подходящата..

чудя се и се мая татуировките по коя планета са..трябва да търсим нещо в първи дом и понеже имам познат с нептун в първи дом, стрелец, който е татуиран доста, мислех че съм намерила отговора, защото иска да се прикрие някак, по нептуниански..

обаче имам още един познат с много, ама много татуировки, който е с венера в първи дом, рак..значи и двамата са с венера в рак, но на първия човек е в осми дом..и двамата са със слънце в лъв..и двамата имат еднакви вкусове за стил музика, дрехи и т.н., абсолютно не се познават..асц/десц са им огледални..

ако някой познава хора с татуировки и им знае данните, ако може да каже само какво имат в първи дом и в кой знак е..също се чудя дали познавате хора с нептун в първи дом и дали имат някакви похвати за мимикрия, сещате се, прикриват ли се някак- бретони, бради, мустаци, бакенбарди, широки дрехи и т.н.

тези двамата с венера в рак харесват кожи, обличат се в кожени дрехи, но и аз ги харесвам кожите, а венерата ми е в лъв, та едва ли е от това.. :rolleyes:

чакай да сложа поне и карти, да се ориентира някой, ако му стане интересно  ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #133 -: Март 16, 2011, 03:53:40 am »
познавам много, много хора с татуировки, самата аз имам една, имам и петима приятели татуисти..
картата на единия е в темата за професията.. в първи дом има нептун, слънце и юпитер в козирог..
Не знам как ще изведа общото между тях.. всеки е толкова различен.. и по различен повод си е направил татуса..
общо взето.. стрелешки, скорпионски и рибешки акцент... но пак не е достатъчно.. ще помисля и ще разгледам картите на тези които имам..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #134 -: Март 17, 2011, 01:18:06 am »
познавам много, много хора с татуировки, самата аз имам една, имам и петима приятели татуисти..
картата на единия е в темата за професията.. в първи дом има нептун, слънце и юпитер в козирог..
Не знам как ще изведа общото между тях.. всеки е толкова различен.. и по различен повод си е направил татуса..
общо взето.. стрелешки, скорпионски и рибешки акцент... но пак не е достатъчно.. ще помисля и ще разгледам картите на тези които имам..

мислех си за тези двамата, които познавам..излъчването им на пръв поглед е много мачовистко, но като ги опознаеш, разбираш, че са доста нежни и раними души..или по- точно казано- чувствителни са..предположих, че е заради венера в рак, а единия има и луна там..и за да се предпазят да не ги нараняват си слагат разни атрибути като татуировките, кожите и други неща, които все едно казват- 'внимавай с мен, аз съм Лошо момче'..

почти на 100% съм сигурна, че и Жином е с венера в рак..Жином, няма ли да кажеш валидно ли е за теб горното твърдение- имаш ли някакви демонстративно- мачовистки акценти във външния вид??  :blink:

ясно е, че не могат всички мъже с татуировки да имат венера в рак, но пък може би някоя друга лична планета..??

прегледах си картите- видях още един мъж с венера в рак и марс в близнаци, /слънце в лъв/,също голям мъжкар в хубавия смисъл, но не знам има ли татуировки- виждала съм го само на снимка, с дълги ръкави и крачоли..нептун тук е на К2..
и още един нептун в първи дом виждам, на потребител от тук- венера в третия градус на лъв, марс в последния градус на близнаци, слънце в дева- също много мъжки изглежда..не знам дали има татуировки, мяркала съм му снимката като я беше пуснал..
моя човек също беше с нептун в първи дом, венера в риби, марс в козирог- нямаше татуировки, но обичаше кожени якета и манта, кубинки, камуфлаж и всякакви оръжия- обичаше да изглежда страшен и потаен  :blink:..това са все хора 73та-79та година родени и са с асц. скорпион, става въпрос за тези, на които нептун им е в първи дом, стрелец..а те си изглеждат опасни и привлекателни и заради асцендента..не мога да намеря засега някакво правило, освен това, че като са венера и луна в чувствителен знак /рак или риби/, мъжете на външен вид се правят на по- лоши, отколкото са в действителност..
забелязвам че и близнашкия марс се среща често, но предполагам това е, защото много ме очарова този марс и затова имам много такива карти.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #135 -: Март 17, 2011, 02:01:10 am »
Хехе, моят марс е близнашки  :P натоварен 12ти дом и водна венера там, асц. стрелец.. трябва да опитам от всичко  ;D /моя татус е таен и е символичен..
Да, наистина има хора, които прикриват много неща, чрез татуси.. прикриват черти от характера, а други белези по тялото..
по принцип може да свържем белезите с уран...
значи тези, които се правят на "яки и лоши" са с воден акцент..
а има и други, които го правят от любопитство или защото било "модерно" , или защото някой си е направил и Вуте не може да остане назад..
някои ги свързват с определен момент от живота си, други мислят, че чрез послание по тялото си ще го променят..
имам приятелка с венера в рак и слънце в лъв и тя има татуси  :blink:
Общо взето от моите наблюдения..
предпоставки за този избор
лични планети в 12ти дом, водни слънца, водни венери, нептун покрай асц. или първи дом / да включим ли и лъв и стрелец ?
нептун в аспект с марс, слънце в аспект с уран, луна в аспект с марс, мисля, че е редно и юпитер да бъде заподозрян в аспект със слънце или нептун
а сега като разглеждам карти виждам и козирожки акцент в доста..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

holanda

« Отговор #136 -: Март 17, 2011, 02:20:52 am »
предпоставки за този избор
лични планети в 12ти дом, водни слънца, водни венери, нептун покрай асц. или първи дом / да включим ли и лъв и стрелец ?

хмм..нямам много приятели с татуси,само 4 човека,и при тях има стабилно водно-въздушно влияние.Скорпион,Везни,Близнаци,и четиримата имат водна Венера.

домовете обаче не са ясни,защото не си знаят точен час,а аз на приблизителни не вярвам вече  ;D

и аз имам лични планети в 12 дом и тайна татуировка,но ще направя още една,по-явна  :blink:

едното ми приятелче си прави татуировките заради самото усещане,харесват му..както казва ''дупванията''..той е Скорпион,с Марс там.
--ооо не,грешка..Стрелец е !

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #137 -: Март 17, 2011, 03:19:01 am »
мислех си за тези двамата, които познавам..излъчването им на пръв поглед е много мачовистко, но като ги опознаеш, разбираш, че са доста нежни и раними души..или по- точно казано- чувствителни са..предположих, че е заради венера в рак, а единия има и луна там..и за да се предпазят да не ги нараняват си слагат разни атрибути като татуировките, кожите и други неща, които все едно казват- 'внимавай с мен, аз съм Лошо момче'..

почти на 100% съм сигурна, че и Жином е с венера в рак..Жином, няма ли да кажеш валидно ли е за теб горното твърдение- имаш ли някакви демонстративно- мачовистки акценти във външния вид??  :blink:

Как можеш да ме сравняваш с някакви слаби, раними хорица, които в стремежа си да отрекат божественото в себе си, наблягат на някаква измислена индивидуалност, въпреки че всички тях съм ги създал от едно парче кал.  :mellow:

*

holanda

« Отговор #138 -: Март 17, 2011, 03:22:14 am »
въпреки че всички тях съм ги създал от едно парче кал.  :mellow:

ти ли ?  :mellow:

http://www.youtube.com/watch?v=1LXygszMuWA&feature=related

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #139 -: Март 17, 2011, 03:27:47 am »
ти ли ?  :mellow:

- Не се съмнявай, верни друже, защото "Бог може от... камъни да въздигне чеда Аврааму" (Мат. 3:9)