познавам много, много хора с татуировки, самата аз имам една, имам и петима приятели татуисти..
картата на единия е в темата за професията.. в първи дом има нептун, слънце и юпитер в козирог..
Не знам как ще изведа общото между тях.. всеки е толкова различен.. и по различен повод си е направил татуса..
общо взето.. стрелешки, скорпионски и рибешки акцент... но пак не е достатъчно.. ще помисля и ще разгледам картите на тези които имам..
мислех си за тези двамата, които познавам..излъчването им на пръв поглед е много мачовистко, но като ги опознаеш, разбираш, че са доста нежни и раними души..или по- точно казано- чувствителни са..предположих, че е заради венера в рак, а единия има и луна там..и за да се предпазят да не ги нараняват си слагат разни атрибути като татуировките, кожите и други неща, които все едно казват- 'внимавай с мен, аз съм Лошо момче'..
почти на 100% съм сигурна, че и Жином е с венера в рак..Жином, няма ли да кажеш валидно ли е за теб горното твърдение- имаш ли някакви демонстративно- мачовистки акценти във външния вид?? :blink:
ясно е, че не могат всички мъже с татуировки да имат венера в рак, но пък може би някоя друга лична планета..??
прегледах си картите- видях още един мъж с венера в рак и марс в близнаци, /слънце в лъв/,също голям мъжкар в хубавия смисъл, но не знам има ли татуировки- виждала съм го само на снимка, с дълги ръкави и крачоли..нептун тук е на К2..
и още един нептун в първи дом виждам, на потребител от тук- венера в третия градус на лъв, марс в последния градус на близнаци, слънце в дева- също много мъжки изглежда..не знам дали има татуировки, мяркала съм му снимката като я беше пуснал..
моя човек също беше с нептун в първи дом, венера в риби, марс в козирог- нямаше татуировки, но обичаше кожени якета и манта, кубинки, камуфлаж и всякакви оръжия- обичаше да изглежда страшен и потаен :blink:..това са все хора 73та-79та година родени и са с асц. скорпион, става въпрос за тези, на които нептун им е в първи дом, стрелец..а те си изглеждат опасни и привлекателни и заради асцендента..не мога да намеря засега някакво правило, освен това, че като са венера и луна в чувствителен знак /рак или риби/, мъжете на външен вид се правят на по- лоши, отколкото са в действителност..
забелязвам че и близнашкия марс се среща често, но предполагам това е, защото много ме очарова този марс и затова имам много такива карти..