Драги ми гадатели, имам немалки ясновидски способности по рождение, ма не и големи...ма не и малки.

Освен което цял живот гоня не михаля, ми личната сила. Освен което в последните години на няколко пъти ми се случват събитийни проявления на мои възнамерявания и то такива, които няма как да са случайност.
Така че лично за мене си считам, че пътят ми занапред е магически в магията като такава и като как аз я разбирам.
Затова и зяпайки си хороскопа от години и съпоставяйки някои работи, стигнах до извода, че Плутон е много важен, скорпион е важен, 8 дом е важен и 2 дом е важен като дом на личните ресурси или личната сила. 12 дом е важен и Нептун е важен.
Имам асц скорпион, Плутон на МС, марс в рак, лилит в рак и двете в осми дом. Нептун в 12 в скорпион. И най-точният ми аспект в натала е тригон на Меркурий с Уран...па нищо че Мерк е в стрелец.
Освен което втори дом ми е много силен със Сатурн вътре в козирог, поради което дълги години считах, че това е на пари, докато вдянах, че това е на лична сила.