Здравей Гост

Помощ за избор на професия

• 84 Отговора
  • 13352 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Помощ за избор на професия
« Отговор #60 -: Май 26, 2009, 10:57:23 pm »
Не е виновен Асцендентът, от кризата ще да е това. Макар че в малките градове винаги е било така, независимо от това има ли криза, няма ли... А пък да не мислиш, че в по-големите градове всичко е цветя и рози? Същата борба за оцеляване, със зъби и нокти.
Причините за създалата се ситуация не ги търси в наталната си карта, обусловени са от глобални процеси. В тая държава по-голямата част от населението съществува на ръба на оцеляването години наред, кризата е само удобно оправдание за големите корпорации, за банките, за работодателите...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #61 -: Май 26, 2009, 11:10:52 pm »
знам че и кризата играе в случая огромна роля и все пак в последно време нищо не върви при мен, разделих се с приятеля си, върнах се от чужбина с него и заради него, работа нямам, въобще всичко е ужасно... и най-лошото е че като се опитвам да правя нещо нищо не става, удрям на камък и това е, до кога ще е така ???

някой може ли да каже защо ми е толкова трудно в момента съдейки само по наталната ми карта,и кога ще има развитие на нещата... изключвам кризата за малко
14/12/1982 в 12.00 на обяд в гр Троян

В момента всичко при мен е надолу с главата...
« Последна редакция: Май 26, 2009, 11:17:29 pm от iris_n »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #62 -: Май 26, 2009, 11:19:41 pm »
 Iris_n,това е твоята натална карта с транзитите.Да помолим хората,които разбират повече да кажат нещо по твоя въпрос.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #63 -: Май 26, 2009, 11:26:56 pm »
Благодаря ти за картата, Mia21, ако някой може да каже нещичко... ще е от полза...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Май 26, 2009, 11:39:51 pm »
Наистина не ти е било лесно, имайки предвид това, че мунданната опозиция между Сатурн и Уран преминава през оста 1-7 дом в картата и аспектира трите най-важни точки в хороскопа - светилата и асцендентния управител, разположени високо, високо в картата.
Но според мен при теб е заложено да има доста промени на професионално поприще, докато не намериш истинското си призвание, цел и посока, които да следваш. А рецепцията между Марс и Сатурн, както и аспектът, който сключват, ще спомагат да не си разпиляваш енергията излишно, с широк замах по стрелешки...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #65 -: Май 26, 2009, 11:44:51 pm »
Наистина не ти е било лесно, имайки предвид това, че мунданната опозиция между Сатурн и Уран преминава през оста 1-7 дом в картата и аспектира трите най-важни точки в хороскопа - светилата и асцендентния управител, разположени високо, високо в картата.
Но според мен при теб е заложено да има доста промени на професионално поприще, докато не намериш истинското си призвание, цел и посока, които да следваш.  :)

Благодаря ти, астроложка-любителка ми е казвала, че не случайно се занимавам с чужди езици...а и те са си моята любов, но явно ще има и още нещо...казвали са ми, че и картата ми е доста претрупана с планети, което затруднява доста нещата в живота ми, и като се замисля до някъде е така, нещата никога не стават при мен от първия или втория или третия път, минавам през много перипети, докато достигна целите си...

а ако разчитам на късмета, то да не съм успяла в нищо до сега, всичко става все с много много труд, и все пак става...

« Отговор #66 -: Май 26, 2009, 11:46:50 pm »
...казвали са ми, че и картата ми е доста претрупана с планети,

Едва ли са ти казали това, но ми хареса  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #67 -: Май 26, 2009, 11:48:54 pm »

в смисъл че планетите са разположени много близо една до друга в моята карта, струпване на планетите основно в два дома!

извинявам се че не се изразих правилно и се получи доста смешно ;D
« Последна редакция: Май 26, 2009, 11:53:31 pm от iris_n »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Май 26, 2009, 11:52:30 pm »
казвали са ми, че и картата ми е доста претрупана с планети, което затруднява доста нещата в живота ми, и като се замисля до някъде е така, нещата никога не стават при мен от първия или втория или третия път, минавам през много перипети, докато достигна целите си...

Не е претрупана картата, просто всички планети при теб се намират в горната хемисфера, което никак не затруднява изявата, напротив - прави въпроса в търсене на поприще за изява доста актуален. Понякога дори може да вземе превес спрямо личния живот и някои задължения към семейството. Но кариеристка не бих казала, че си. Вероятно имаш навика да идеализираш всичко, с което се захванеш, но може би ти липсва малко повече постоянство или ти е трудно да се ограничиш с една-единствена цел, която да следваш неотклонно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #69 -: Май 26, 2009, 11:53:20 pm »

в смисъл че планетите са разположени много близо една до друга в моята карта, струпване на планетите основно в два дома!

И всичките над хоризонта! Що нямам аз такава карта  8)!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #70 -: Май 26, 2009, 11:54:13 pm »
На мен,със моите скромни разбирания,доста обещаваща ми изглежда тази карта по отношение на кариерата.
Освен това скоро Юпитер минава през асцендента,мисля,че се задава доста добър период.
Но да не пиша повече глупости,интересно ми е да чуя вашето мнение. :)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #71 -: Май 27, 2009, 12:01:49 am »
казвали са ми, че и картата ми е доста претрупана с планети, което затруднява доста нещата в живота ми, и като се замисля до някъде е така, нещата никога не стават при мен от първия или втория или третия път, минавам през много перипети, докато достигна целите си...

Не е претрупана картата, просто всички планети при теб се намират в горната хемисфера, което никак не затруднява изявата, напротив - прави въпроса в търсене на поприще за изява доста актуален. Понякога дори може да вземе превес спрямо личния живот и някои задължения към семейството. Но кариеристка не бих казала, че си. Вероятно имаш навика да идеализираш всичко, с което се захванеш, но може би ти липсва малко повече постоянство или ти е трудно да се ограничиш с една-единствена цел, която да следваш неотклонно.

По-скоро не мога да се насоча към едно нещо, макар че ако се съсредоточа в нещо само за него мисля и хвърлям много труд, обичам да изпипвам нещата и не мога да се примиря, ако нещо не стане така, както аз съм искала. и дори трудно се отказвам от нещо стига да го приема със сърцето си. случвало ми се е дори да виждам че няма да успея, пак да търкалям камъка нагоре по скалата и да играя ролята на Сезиф...

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #72 -: Май 27, 2009, 12:12:43 am »

Аурора, твоето изказване звучи доста окуражаващо...

но усещам, че при мен нещо липсва или пречи особено относно професионалната  ми изява и реализация  :o   и чак се очудвам, че има доста добри изгледи  при мен за градене на кариера  :o :o

« Отговор #73 -: Май 27, 2009, 12:22:48 am »
Виж аз не обичам думата "кариера". Много ми е ограничаваща. Както казва бившата съпруга на Келвин Клайн /май неговата беше  ;D/ - всеки трябва да има своята страст. Това не е задължително да е професиятат ти  ;). Това обаче ще ти даде друга преспектива към живота и няма да си така ангажирана със самия успех като такъв. Мисля,че ако се насочиш в организация - правителствена/неправителствена, ако е нещо свързано с политиката, правенето на законите - независимо каква професия ще те отведе там, мисля че би се справила много успешно.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #74 -: Май 27, 2009, 12:27:28 am »
Виж аз не обичам думата "кариера". Много ми е ограничаваща. Както казва бившата съпруга на Келвин Клайн /май неговата беше  ;D/ - всеки трябва да има своята страст. Това не е задължително да е професиятат ти  ;). Това обаче ще ти даде друга преспектива към живота и няма да си така ангажирана със самия успех като такъв. Мисля,че ако се насочиш в организация - правителствена/неправителствена, ако е нещо свързано с политиката, правенето на законите - независимо каква професия ще те отведе там, мисля че би се справила много успешно.

от политика не се интересувам особено много, но ако трябва нещо да бъде преценено и изпипано доста добре, каквото е например правенето на закони може и да се справя успешно!

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #75 -: Май 27, 2009, 01:18:33 am »
На мен,със моите скромни разбирания,доста обещаваща ми изглежда тази карта по отношение на кариерата.
Освен това скоро Юпитер минава през асцендента,мисля,че се задава доста добър период.
Но да не пиша повече глупости,интересно ми е да чуя вашето мнение. :)

Кога Юпитер ще минава през Риби?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Май 27, 2009, 01:22:25 am »
Кога Юпитер ще минава през Риби?

И аз го чакам, имам ИЦ и Марс в съвпад с твоя АС.  ::)
На 19.02.2010 Юпитер прави ингрес в Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #77 -: Май 27, 2009, 09:18:58 am »

но усещам, че при мен нещо липсва или пречи особено относно професионалната  ми изява и реализация  :o   и чак се очудвам, че има доста добри изгледи  при мен за градене на кариера  :o :o

Чела съм че планетите в 10 дом се изявяват след 29 годишна възраст.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #78 -: Май 27, 2009, 09:54:59 am »

Ох много късно е тая изява, това не ми харесва, аз много се вълнувам винаги и се побърквам, ако нещо става бавно,умирам от яд!!! >:(

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #79 -: Май 27, 2009, 10:23:14 am »

в смисъл че планетите са разположени много близо една до друга в моята карта, струпване на

планетите основно в два дома!

На мен винаги ми се иска всичко бързо да стане, а то става все много много бавно, а да чакам след 29 год възраст... малееее това цяла вечност ми се струва, все съм такава нетърпелива и не се спирам...