Здравей Гост

Хороскоп на началото на връзка

• 77 Отговора
  • 14981 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Хороскоп на началото на връзка
« -: Март 17, 2009, 05:28:39 pm »
Здравейте, някой чувал ли е за т.н. хороскоп на началото на връзката , иначе казано съставяне на карта въз основа на датата на започване на отношенията? На мене ми се вижда доста интересно, особено след нещата, който изчетох за синастрия, композит и комбин. И това идва като някакво допълване на информация за дадени отношения , но незнам как трябва да се тълкува една вече готовата карта. Ако някой знае нещо по въпроса нека да сподели... ??? ??? ??? ??? ??? ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хороскоп на началото на връзка
« Отговор #1 -: Март 17, 2009, 10:26:03 pm »
Здравейте, някой чувал ли е за т.н. хороскоп на началото на връзката , иначе казано съставяне на карта въз основа на датата на започване на отношенията? На мене ми се вижда доста интересно, особено след нещата, който изчетох за синастрия, композит и комбин. И това идва като някакво допълване на информация за дадени отношения , но незнам как трябва да се тълкува една вече готовата карта. Ако някой знае нещо по въпроса нека да сподели... ??? ??? ??? ??? ??? ???
правиш карта с часа на срещата!и тълкуваш....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 17, 2009, 11:03:09 pm »
както се тълкува карта на събитието!по нея ще разбереш за какво е тя ,в/у каква основа почива,от знака на асц ще ти стане ясно какво се търси от тази връзка ,и т. :)н и т.н

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #3 -: Март 17, 2009, 11:09:07 pm »

И после квоооо??  ;)

Цитат
И това идва като някакво допълване на информация за дадени отношения , но незнам как трябва да се тълкува една вече готовата карта.
 Намери по форумите такива теми и ги прочети.Има много инфо и тълкувания.Пълно е из нета.Важното е да имаш желание.Защото партньорската астрология е цяло изкуство и не е лесно.Не се научава с няколко обяснения.Като понасъбереш информация,ние може да ти дообясним кое как се тълкува,но не и да правим пълни тълкувания,разбира се.Затова си има индивидуални консултации.Надявам се,че не съм те засегнала,че и моята Луна е малко огнена,пък някои не могат да преглътнат огнената енергия и прямота на другите леко.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 17, 2009, 11:14:26 pm »

И после квоооо??  ;)

Цитат

тълкуваш!това ,което правиш ти!сядаш и мислиш! ;D не всичко е сдъфкано , а и да е ,не е еднакво във всяка карта!има разлика м/у хорарна и елективна карта.а тази по-скоро е елективна или събитийна ,на нещо вече родено.така мисля скарлетка...
 :)

*

Skarlet

« Отговор #5 -: Март 17, 2009, 11:18:52 pm »
Това не може да се нарече елективна карта,защото защото елекцията се занимава с планиране-избор на ден за най-успешно начинание.А тук имаме събитийна карта. ;D   :-* ;) ;D Всяка карта е уникална и неповторима.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6 -: Март 17, 2009, 11:57:03 pm »
кое приемате за начало: 1 ) среща между двамата изобщо ?
2)"основаване" на връзката?

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Skarlet

« Отговор #7 -: Март 18, 2009, 12:06:12 am »

Аз лично разглеждам и двете.Не всеки се влюбва от пръв поглед.Ако е "пламнала искрата" още на първата среща,гледам само нея.Ако обаче има запознанство,но искрата на любовта е припламнала по-късно във времето и има предложение за връзка/придружена с .....това,онова/,тогава правя карта на втората среща.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Март 18, 2009, 12:14:17 am »
 мерси Skarlet,
срещала съм  крайни мнения по въпорса за  2-та подхода;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 18, 2009, 12:27:15 am »

а аз съм на мнение,че се гледа картата на първата среща!там е отразено всичко :)

*

Skarlet

« Отговор #10 -: Март 18, 2009, 12:54:13 am »
мерси Skarlet,
Аз пък не обичам крайностите и обичам да експериментирам.Някои хора се познават от деца,други се запознават по-късно,пък след 4,6 години отношенията им се трансформират и от обикновено приятелство се зараждат любовни отношения.Трябва ли в такъв случай да гледам картата на запознанството?Ми,те хабер си нямат кога точно са се запознали.Друго е,когато срока е по-кратък-от няколко седмици или месеци,но пак без час кво праим? Кой ще ти помни и час на запознанство?Виж-първата сексуална вечер или ден,по-се помнят като време.Или първа целувка???Все нещо трябва да отключи съзнанието да запомни кога е станало. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 18, 2009, 12:58:53 am »
нема като как да се случи ,че да не е отразен потенциала на връзката в първата събитийна карта!все ми се струва ,че ако ще става това ,онова там го пише! няколко от мойте връзки са ставали лични в последствие и винаги го е имало заложено в картата на първата среща.напр.управителя на 7-ми в 5-ти ,или на 6-ти в пети.или аспект на упр.на 7-ми към пети. но аз по принцип го имам заложено в натала. >:( много ме е яд на това....,но сега съм решила да сложа край!там където работя и с когото работя-приключвам само с това!бастааа! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 18, 2009, 01:01:58 am »
мерси Skarlet,
Аз пък не обичам крайностите и обичам да експериментирам.Някои хора се познават от деца,други се запознават по-късно,пък след 4,6 години отношенията им се трансформират и от обикновено приятелство се зараждат любовни отношения.Трябва ли в такъв случай да гледам картата на запознанството?Ми,те хабер си нямат кога точно са се запознали.Друго е,когато срока е по-кратък-от няколко седмици или месеци,но пак без час кво праим? Кой ще ти помни и час на запознанство?Виж-първата сексуална вечер или ден,по-се помнят като време.Или първа целувка???Все нещо трябва да отключи съзнанието да запомни кога е станало. ;D
ето ти данни ,като решиш някой ден ,виж ,пък после ще си приказваме!ти знаеш много за този човек 7.11.2007 гр.софия 13:30мин. да видиш ,че го пише!и ще се изненадаш,ама ти си ми свикнала сестро ;D ;D ;D ,иначе тоя ич вече не ме интересува....

*

Skarlet

« Отговор #13 -: Март 18, 2009, 01:14:53 am »
ето ти данни ,като решиш някой ден ,виж ,пък после ще си приказваме!ти знаеш много за този човек 7.11.2007 гр.софия 13:30мин. да видиш ,че го пише!и ще се изненадаш,ама ти си ми свикнала сестро ;D ;D ;D ,иначе тоя ич вече не ме интересува....
Немаш проблеми,сестро. ;D Още утре,кат се наспинкам,ще му хвърля едно оченце.Пък ти вземи си виж имейла,пратила съм ти нещо.И после ще се чуем.Айде,останете си със здраве.Сладки сънища!  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Март 18, 2009, 03:33:59 pm »
Благодаря много, стана много интересно, защото отначало се чудех коя дата да взема за важна, датата на запознаването, на първата ни среща или да взема датата от сватбата ни .... ??? ??? ??? ??? ???
Ей ама това моето Слънце във Везни си казва думата...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Март 18, 2009, 05:12:32 pm »
След като сте вече женени си виж комбина и композита.Те дават най-добра представа за връзката.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #16 -: Март 18, 2009, 06:03:03 pm »
Някой ще ми метне ли едно оченце за карта на първа целувка.
Разлика плюс минус 15 минути.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #17 -: Март 18, 2009, 07:17:21 pm »
Skarlet, тук виждам нещо много странно....СЛВ в композита е в 4 дом, а в комбина е в 10 дом, това е някакво странно противоречие  :o :o :o Моля те хвърли едно око.  Интересно защо се получава така...
Не мога да кача картите, за това ето ни р.д.  

« Последна редакция: Юни 14, 2011, 04:46:52 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Март 18, 2009, 07:22:50 pm »
Skarlet, тук виждам нещо много странно....СЮВ в композита е в 4 дом, а в комбина е в 10 дом, това е някакво странно противоречие

Трябва да избереш едната от двете техники. Те са основани на напълно различни принципи на построяване на картата. Аз ползвам комбина, според мен той на-добре описва двойката.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Март 18, 2009, 07:52:18 pm »
Ами аз нали сега се уча, а мъжът ми само ми се смее, че се занимавам с глупости, та изчетох доста неща за синастрията и тъй като най-добре се учи с примери се захванах да видя как изглеждат нашите отношения през погледа на астрологията. В сайта на Тонди четох, че цялата информация за една връзка е в първата среща /какво се влага в нея , както и развитието ѝ, ако има такова разбира се /. А картата на срещата се тълкува като хорар. Именно защото ние вече сме женени, искам да знам каде всъщност се вижда във въпросната хорарна карта, че отношенията ще прерастнат в брак ?
Първа среща / не запознанството ни, а деня на започването на връзката /. 12/01/2005  23:30  Bracknell UK
Skarlet, моля те осветли ме по въпроса  ::)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева